ده سال پیش، که هنوز بسیاری #اصلاح_طلبان و #منتقدان #مستقل امید به اصلاح داشتند به رهبر ج.ا نامه مینوشتند مانند در نامه #محمد_نوریزاد به خطر گسل #حجاب_اجباری (که بخشی #شریعت_اجباری است) و دوگانه اشتباه دیکتاتور منشی حکومت #پهلوی اول (کشف حجاب اجباری) و حکومت ج.ا (حجاب اجباری)، که موجب سواستفاده دشمنان و مزدورانی شده است اکنون دارند در رسانههای اجنبی ضد ایرانی حتی از حمله نظامی و تجزیه میگویند امثال مصی پولی نژاد تا گروهکهای تجزیه طلب سعودی نشنال! ملیگرایان ایرانی مستقل بایست راهشان از #خاندان_پهلوی که عملا هیچ برائتی گذشته پرجنایت و #دیکتاتوری شان نکردند و میخواهند باز دوران ستمشاهی مستقر کنندو مزدوران #اجنبی قماش #مصی_پولی_نژاد و #تجزیه_طلبان مزدور #مرتجعین_عربی منطقه که در #سعودی_نشنال کار میکند!
نکته: رضامیرپنج نتواست تمام زنان ایرانی بی حجاب کند و بلافاصله بعد سقوط مقتضخانه اش دوباره اکثریت زنان ایران به حجاب برگشتند، در حالی در ترکیه آتاتورک (که حکومت رضامیرپنج مقلد او بود) هچگاه کشف حجاب اجباری نکرد، بلکه با روش تبلیغ لائیسته و جمهوریت و نشان دادن زنان بدون حجاب و عفیف که به فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و علمی و فرهنگی در جامعه پرداختند ، به صورت تبعینی و تبلیغی موجب گسترش بدون حجاب یا لااقل حذف چادر شد و اکنون بخش عمده ای زنان ترکیه بدون حجاب یا صرفا مانتو روسری و یا لباس سنتی محلی بدون چادر هستند! مثل زنان بخیتاری و ایلات ایرانی.
اینکه: اسلامِ پیش از انقلاب، به خدا و اسلامِ واقعی نزدیکتر بود، و نزدِ مردم عزیزتر ، یا اسلام موجود در جمهوری اسلامی ایران کنونی؟ و یا در پرسشی جسورانه: آیا رژیم پهلوی ، عالمانه و آگاهانه به اسلام بیشتر ضربه زد، یا خود ما؟
======================================================
۳- درباره ی حجاب، تنها این را بگویم که در این سی وسه سال، ما عمده ترین سرمایه ها و آبروها و آرزوهای انقلاب را خرج حتمی حجاب کردیم. با اصرار بر حجاب اجباری بانوان، از حیثیات درخشان و جذاب انقلاب کاستیم و بر انزجار و رنج مردمان خود، و دلزدگی مخاطبان جهانی خویش افزودیم. حجاب را از درودیوار و از گلوی رسانه ها، و با تحکم خشماگین نیروهای انتظامی، بر سر بانوان خود باراندیم. مجاهدتی همه جانبه به کار بستیم تا به زعم خود، از خون شهدا و آرمانهای انقلاب صیانت کرده باشیم.
یادم هست آقای «حداد عادل»، آن روزها که هنوز با شما نسبتی نیافته بود، در اجلاس نماز مشهد به خود من گفت: «فلانی، اگر رضاشاه توانست به اجبار از سرِ مادران ما چادر بردارد، ما نیز میتوانیم به اجبار، زنان بی حجاب جامعه ی خویش را از بی حجابی به در آوریم و باحجابشان کنیم».
رفتار غلط و غیردینی و غیرعقلانی ما آنچنان ترکیب انسانی ما را به هم آشفت، که از خود خدا در انتشار و حاکمیت دین او جلو زدیم. اکنون، همین سُرنانوازی دینیِ ما که از سرِ گشاد فهم ناقص ما برآمده و گوش مردم ما و مردم جهان را آزرده، باعث شده: نه اشتیاقِ به حجاب، که اشتیاق به خود خدا هم در این مُلک به چالش درافتد. و حال آنکه در زمان شاه، و به رغم تلاش های ضددینی مقامات پهلوی، بخش قابل توجهی از مردم مسلمان ایران، پیشتاز در پذیرش آگاهانه ی حجاب بودند.
امروز اما، رییس قوه ی قضاییه ی ما، در جهت تشجیع عاملان انتظامی میفرماید: مگر ما برای محو شرارت، با کار فرهنگی به مقابله میرویم که برای محو بدحجابی، به کار فرهنگی متوسل شویم؟
این سخن یعنی چه؟ یعنی: یک بدحجاب ، تفاوتی با یک شرور ندارد. و یعنی: ما با هر توپ و تانک و ضرب و زوری که با شرارت شروران می جنگیم، باید با بدحجابیِ بدحجابان نیز بجنگیم!
۱۲- من با اجازه ی حضرت شما، غیر از این نامه، نامه های دیگری نیز برای شما نوشته ام. با عناوین و محتواهای متنوع. که یک به یک و به تدریج منتشر خواهند شد. این نامه ها همگی روی سخن با حضرت شما دارند. رنجنامه های یک کوچکتر است با بزرگتر خویش. میبینید؟ من در زندان شما، هنوز شما را بزرگتر خویش میدانم!و هنوز مرا با شما مهر و صدق و درستی است. من هنوز در فهم کوچکتری خود، کلید حل بسیاری از مشکلات کشور را در دست مبارک حضرت شما می بینم. این شمایید که میتوانید بسیاری از کج رویها را در این روزهای پرشتاب باقیمانده اصلاح فرمایید. این شمایید که می توانید دلهای متفرق ما را به هم نزدیک کنید. با قلم من، ای عزیز، شما را به خدا، دوستی را ببینید. نجات کشور ما با ظهور چهره ای همچون «گاندی» میسر خواهد بود. کسی که به روی همه آغوش بگشاید و غم همه را بخورد. فصل و فرصت چهره های عبوس و پرخاشگر و بزن بهادر به سر آمده است. شما را به خدا، بیایید و گاندی این روزهای انقلاب خود باشید. مرا ببخشایید که حضرت شما را به گاندی ارجاع میدهم. قصدم، خوی و خصلت گاندی گونه است. وگرنه همه می دانیم اساسی ترین مشکل رژیم پهلوی در این بود که تنها و تنها فرمان و خواست یک نفر بر مقدرات کشور حاکم باشد. دستگاه های قانونگذار و سایر انتظامات کشور، خود را با همان یک فرمان و یک خواست شاهنشاهی تطبیق میدادند و اراده ای از خود نداشتند. چیزی که متأسفانه در جامعه ی ما نیز تکرار میشود. قانون در کشور ما، تقریباً موجود محقر و مفلوکی است. به کوه کوه پرونده های تحقیق و تفحص در سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات بنگرید که بنا به گفته مسئولانشان، مستقیم و به فرموده در قفسه های بایگانی جای میگیرند.
یادم هست آقای «حداد عادل»، آن روزها که هنوز با شما نسبتی نیافته بود، در اجلاس نماز مشهد به خود من گفت: «فلانی، اگر رضاشاه توانست به اجبار از سرِ مادران ما چادر بردارد، ما نیز میتوانیم به اجبار، زنان بی حجاب جامعه ی خویش را از بی حجابی به در آوریم و باحجابشان کنیم».
============================================
پ.ن:
بارها امثالهم که متقد مستقل هستیم و صرفا از باب صلح دوستی در جهان ایران و حفظ منافع و تمامیت ارضی و جلوگیری از جنگ داخلی فعالیت کردیم در دفاع حقوق بشر و جنبش اعترضی اخیر مردم ایران، از جمله در پلان ج و سایر مطالب نکات و اشارات صریحی کردیم که فُرم یا شکل رژیم (نظام) اهمیتی ندارد و بلکه محتوا و ماهیتش مهم است، که حداقل گزینه زیر دارا باشد
۱- حفظ تمامیت ارضی و ترجیح منافع ملی بر هر گونه سایر ترجیحات مانند شخصی یا گروهی و باندی و جناحی و حزبی و ایدئولوژیک و عقدتی اعم دینی و غیر دننی
۲- حکمرانی مردمی (سکولار دموکراتیک) و عدم هیچگونه دیکتاتوری، چه دیکتاتوری سکولار و چه دیکتاتوری دینی و مذهبی و قومی و فرقه ای و…
۳- بایست با استفاده از تجربیات گذشته به گونه قانون اساسی و قوانین عادی نویشته شود دیگر امکان دوباره سوءاستفاده مستبدان به رسیدن قدرت نباشد، مثلا دور باطل ولایت فقیه مطلقه و شورای نگهبان و مجلس خبرگان و سایر نهادهای انتخاباتی و انتصاباتی ج.ا عملا چون مستقیم و غیر مستقیم توسط رهبری ج.ا اعمال نفوذ و تصمیمگیری منصوبان میشود، هیچ راه برای پاسخگو بودن و مسئولیتپذیری رهبر ج.ا نبود و عملا یک چرخه فزاینده تشدید استبداد منجر به ظلم و فساد و جنایت رخ داده و اکنون به مرحله خطرناک همزمان نابودی ج.ا و کشور ملت ایران منجر شده است!
قطعا دیگر امیدی نیست به اصلاحات توسط حاکمان آخوندیستی، یا براندازی کامل یا یک شبه کودتا (رستاخیز همزنانی نیروهای مسلح+مردم) بهترین گزینه میان سه گزینه بد و بدتر و بدترین است!
اما بایست یک سامانه (سیستم) مستقل حقوقی تشکیل شود در قانون اساسی جدید کشور ایران، که هیچ یک نهادهای سه گانه مجریه و مقننه و قضاییه امکان دخل و تصرف و نفوذ نتوانند بکند، این سامانه حقوقی، کارش نظارت بر اجرای درست قانون اساسی حکمرانی مردمی و انجام وظایف و مسئولیت سران سه قوا باشد، و در صورت تخطی، بتواند آنها برای برکناری قانونی و مسالمتآمیزبه صورت برگزاری #رفراندوم (همه پرسی) بگذارد. تا نیازی نباشد هر بار ناچار مردم دست قیام و انقلاب براندازی بشوند!
از وظایف و اختیارت سامانه حقوقی، این است مثلا اگر طی مکانیزمی مانند روش معرفی لیست کاندیدهای پستهای ریاست قوا، آنها برگزیده و به مردم برای انتخاب معرفی کنند با رأی اکثریت مطلق ترجیحا (۵۰%+۱) ، کار این سامانه صرفا نظارت و برکناری و معرفی کاندیداها قوای سه گانه و تایید روئسای نیروهای مسلح از سوی سه قوه است، برای انتخاب کاندیداها قوای سه گانه باید در نهایت مراجعه به رای مردم باشد.
باید تمام روئسای قوای سگانه دوره و ترجیحا یک دوره مثلا بین ۵ الی ده ساله باشند و حق انتخاب دو دوره پشت سر هم ندارند.
دیگر فرقی نمیکند اسم رئیس یا سردولت کشور ایران چه باشدف میخواهد پادشاه یا رئیس جمهور یا سردولت و غیره، مهم این است که دیگر مادام العمر نخواهد بود.
نام این سامانه میتوان انجمن حقوقی ملی ایران نامید و هر چیز مشابهش.
از جنگ اباطیل تا صلح حقیان: سخن آخر، اعلام برائت از دوستان نابخرد و دشمنان موجودیت کشورملت ایران.(ویراش۲)
ویرایش ۲: کشورملت ایدهآل، کشورملت واقعی؟! نکاتی درباره سوءتفاهمات ملی-جهانی
======================================
هشدار به قدرتگیری دوباره پهلویچیها به اصلاحطلبان مخالف ج.ا و براندازیخواهان سکولار دمکراسی خواه
هشدار به قدرتگیری دوباره پهلویچیها به اصلاحطلبان مخالف ج.ا و براندازیخواهان سکولار دمکراسی خواه
از مهترین نوشتارهای برای حقوق بشریت!، همه انواع قتل عمد ممنوع، اعدام، ترور، قتل با قصد قبلی و…(ویراش ۳)
فهرست نکاتی از آرمانیه نجات ایران: از کشور ملت ایده آل تا آیا خامنه ای گروگان گرفته شده؟!
برای روشن اندیشی درباره سری مطالب جنگ های اباطیلی بایگانی را مرور کنید
https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/korooshbotshekane
نمونه دیگر نوشتارهای مشابه
https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/botshekan
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.