تکرار شکست مردم ایران در مقابل ج.؟!، چه کسانی و چقدر خیانت کردند در شکست دادن جنبش مهسا…؟! // هر چند نگارنده- از باب همدردی و برخی دیدگاه ها- تا حدی نظر امثال محسن رنانی در پیروزی در سطح اولیه و مقدماتی ممکن دانسته، یعنی سطح حدالقی که همان کشف حجاب یا رد حجاب اجباری بوده طی یکسال بخش زیادی از بانوان، اما حقیقت این است این جنبش از همان ابتدا هدفش صرفا اعتراض به کشته شدن بانوان کشف حجاب کرده نبوده، بلکه کاملا مشخص بود خواسته حداکثری داشتند و جنس این جنبش هم یک جنبش سکولاری و دموکراسی خواهی و مشخصا حقوق بشری بود، اما امثال نگارنده مانند بسیاری از همان روزهای نخست خیزش شهریور ۱۴۰۱ معتقد بوده و اعلام کردیم که نیروهای باطل چندگانه در یک جنگ (اباطیلی) موجب به شکست کشاندن جنبش آزادی خواهی و حق طلبی خواهد شد مانند سایر جنبش های قبلی، از اول استقرار حکومت دیکتاتوری مذهبی ج.ا ولایی تا کنون.

اخیرا دعواهای شبه گروه های موسوم به ۵۷ تی ها و پادشاهی خواهان طرفدار پهلوی و دیگری موسوم به چپ ها و… همگی به جان هم افتاده اند از ماه ها قبل!، توپخانه رسانه ای و ضد تبلیغاتی آنها عملا جنبش از تاب و توان انداخته و برای چندمین بار نقش پیاده نظام و نفوذی ج.ا بازی کردند و اخیرا نژادپرستان پان آریایی و پان ایرانیستی با ادعای ایران گرایی گوی سبقت تفرقه اندازی از پان ها قومی ربوده اند!

هناکی های رشت همچون تهمت زنازادگی و حرام زادگی به اکثریت مردم و معترضان جنبش که طبیعتا اکثریت به اتفاق آنها از والدین شیعه یا به اصطلاح شیعه زاده هستند! این را آیا می توان شعور سیاسی از مخالفان ج.ا خارج نشین دانست؟!
این چه شعور سیاسی است که تخم تفرقه و چند قطبی سازی افراد مشکوک الحال انداختند، با وجودی بارها تذکر و هشدار داده شد؟!

برای همین گفتند، مهم نیست واقعا مشهور و با هویت شخصی حقیقی فعالیت کنی، مهم محتوا و روش و اصل کلام است.
بارها گفته شد اختلافت بعد کذار (به قولی براندازی) ج. بگذارید و در انتخابات آزاد!

اما باز ادامه دادند! اکنون هم بسیاری از همین قماش در پز مخالفت با ج.ا و اما در حال مشاور عمردهی ج.ا هستند، به اسم مخالفت با اسرائیل عملا دارند مواضع ضد ایرانی ج.ا تکررا می کنند! به اسم مخالفت با تحریم و حمایت از برجام، عملا دارند منبع درامد برای ادامه حیات ننگین ضد بشری این دیکتاتوری مذهبی ج.ا ادامه می دهند!

در حالی امثال نگارنده همیشه مخالف تحریم فله ای و عدم تفکیک بین مردم عادی و حکومت ج.ا بوده و خواهان رفع تحریم کالاهای بشردوستانه و دسترسی مردم عادی به منابع اینترنت و رسانه اعم نرم افزاری و سخت افزاری بوده و خواهان تسهیلات ارتباطی و سفر و اقامت و… برای مردم عادی بوده، اما خواهان محدود شدن تحریم به حکومت دیکتاتوری ج.ا باشد.

این فرق می کند به اسم حمایت برجام، در حالی واضح است در طول این ۴۴ سال دیکتاتوری عمده ثروت های عمومی حاصل نفت و غیره صرف تقویت دیکتاتوری و فساد و ظلم و جنایت عیله مردم ایران و گسترش افراطی گری اسلام گرایی کرده و موجب ایجاد تحریم علیه مردم ایران و دشمن تراشی شده است علیه مردمان ایران!

کارهای روتین اختلاف افکنی همیشگی این اپوزیسیون خارج نشین و نمونه های مشابه داخل ایران شبه اپوزیسیون آخر سر زهرشان را ریختن و باز یک فرصت برزگ فعلا بر مردمان ایران گرفتند برای رهایی از دیکتاتوری ج.ا و بیچاره مردمان ایران گرفتار این باطل گراها شده اند!

نسل سوزی که از نسل دهه ۵۰ ها شروع شد به دهه ۶۰ ها کشید و اکنون به دهه ۷۰ و ۸۰ و بزودی به دهه ۹۰ ها و.. آری جنایت کاران دیکتاتوری ج.ا بدون این باطلی ها گفته نمی توانستند این همه جنبش و مبارزه سرکوب و ناکام کنند!

همان طور اشخاصی گفتند:
همواره این نیروهای جنگ اباطیلی داخلی و خارجی موثر بوده اند.


جنگ اباطیل: جنبش ضد ج.ا مردم ایران درگیر ۶ باطل، ماهی‌گیری نجاست‌خورهای مافیایی داخلی و خارجی از جنبش اعتراضی ۱۴۰۱

https://www.tribunezamaneh.com/archives/326146

برای روشن اندیشی درباره سری مطالب جنگ های اباطیلی بایگانی را مرور کنید

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/korooshbotshekane

نمونه دیگر نوشتارهای مشابه

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/botshekan

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/avangarde

 

جنبشی که می رود شکست بخورد/صبر شادمانه با عدالت جنسی ممکن می شود /چرا حکومت با روشنفکران برخورد نمی کند؟

روشنفکران و حکومت
(چرا حکومت با روشنفکران برخورد نیم کند؟)
محسن رنان

 

https://www.renani.net/index.php/texts/notes/968-2023-08-26-11-45-09

https://www.balatarin.com/permlink/2023/9/15/6044200

آیا با پیروزی خیزش زن و زندگی و آزادی- جنبش مهسا- جنبشی دیگر نیاز است؟ (بخش ۲)

 

آیا با پیروزی خیزش زن و زندگی و آزادی- جنبش مهسا- جنبشی دیگر نیاز است؟

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/aniran1

 

 


نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)