این وب‌ سایت در ادارهٔ مرکزی یونسکو در پاریس کار خود را آغاز کرد. در این وب ‌سایت کتاب ‌های نادر، نقشه‌‌های تاریخی، نسخ خطی، ‌فیلم و عکس از کتابخانه ‌ها و آرشیوهای سراسر جهان ارائه می‌‌شود. مراجعه کنندگان به این سایت قادر خواهند بود تا به تمام این موارد به هفت زبان عربی، چینی، انگلیسی، فرانسوی، پرتغالی، روسی و اسپانیائی دسترسی یابند. ۳۲ موسسه از برزیل، بریتانیا، چین، مصر، فرانسه، ژاپن، روسیه، عربستان سعودی، و آمریکا برای اجرای این پروژه به‌یاری سازمان یونسکو شتافتند. اجرای این پروژه نخستین بار در سال ۲۰۰۵ به وسیلهٔ بزرگ ‌ترین کتابخانهٔ جهان یعنی کتابخانهٔ کنگرس آمریکا به ‌یونسکو پیشنهاد شد.

 شرکت گوگل و بنیاد قطر هر کدام با سه میلیون دلار، بنیاد کارنگی با دو ملیون دلار، دانشگاه علم و تکنولوژی ملک عبدالله با یک میلیون دلار و شرکت مایکروسافت با یک میلیون دلار کمک، ‌ از جمله پشتیبانان مالی این طرح هستند. کتابخانه دیجیتال جهان جلوه‌های فرهنگی نقاط گوناگون جهان را به صورت چندزبانه و رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

کتابخانه دیجیتال جهان، در آدر‌س‌های زیر قابل دسترسی است:

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com