خیلی از ما از گوشی‌ها و تبلت‌های‌ آندرویدی‌مان برای گرفتن عکس و ویدئو استفاده می‌کنیم، و دستگاه‌های هوشمندمان عکس‌ها و ویدئوها را با حساب گوگلی که در دستگاه ثبت کرده‌ایم همگام سازی (Sync) می‌کنند. این ویژگی خوبی است چون با همگام سازی، فضای خالی روی دستگاه مان بیشتر می‌شود، اما اگر گوشی‌مان را با حساب غیر واقعی (برای حفظ ناشناسی) ثبت کرده باشیم این گزینه برای ما چندان خوب نخواهد بود. چون تمایلی نداریم عکس‌های واقعی مان با حساب کاربری جعلی که ثبت کرده‌ایم همگام سازی شوند.

google-photos

اپلیکیشن عکس گوگل (Google Photos) یکی از ابزاهایی است که توسط آن عکس‌ها با حساب کاربری‌تان همگام سازی می‌شوند.

اما چرابعد از اینکه اپلیکیشن عکس را از روی آندروید پاک کردید همچنان عکس‌هایتان با گوگل همگام سازی می‌شود؟

برای پاسخ گرفتن رو ی لینک زیر کلیک کنید:

چگونه ویژگی همگام سازی اپلیکیشن عکس گوگل را غیر فعال کنید؟

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)