رییس شورای مرکزی “تشکلهای صنفی فرهنگیان سراسر کشور” در ارتباط با بازداشت گستردهی معلمان در مقابل مجلس شورای اسلامی در صبح روز چهارشنبه (۳۱ تیر-۲۲ جولای) و جلوگیری از شکل گرفتن هرگونه تجمع در این محل، اطلاعیهای را صادر کرد. بر اساس آخرین گزارشها، بیش از ۱۳۰ معلمی که در جریان این تجمع توسط نیروهای امنیتی و انتظامی بازداشت شده بودند، تا عصر همین روز آزاد شدند.
این تجمع قرار بود در پاسخ به فراخوان “شورای مرکزی تشکلهای صنفی فرهنگیان” و با هدف اعتراض به قوه قضاییه به خاطر بازداشت اسماعیل عبدی، دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران، و اجرای حبس آقایان علیاکبر باغانی و علیرضا هاشمی در بهار امسال، و نیز پروندهسازی مجدد برای رسول بداقی همزمان با آخرین روزهای محکومیت شش سالهاش در زندان رجاییشهر کرج برگزار شود.
در بخشی از اطلاعیهی رییس این شورا که در وبسایت “حقوق معلم و کارگر” منتشر شده، آمده است:
«معلمانی که به منظور درخواست آزادی همکاران در بند خود به مقابل مجلس آمده بودند با حضور گستردهی نیروهای انتظامی و لباسشخصی مواجه شدند که برای برخورد با تجمعکنندگان از ساعاتی قبل در مقابل مجلس مستقر شده بودند. فرهنگیان فرهیخته چون همیشه با رفتاری کاملاً مدنی و منضبط و با سکوت خود اعتراضشان را فریاد میزدند، ولی گویی این سکوت نیز برای گوش مسوولان بسی سنگین و غیر قابل تحمل بود. برخوردها قبل از آغاز رسمی تجمع، شروع و بیش از یکصد و سی نفر از معلمان بازداشت گردیدند. آنچه که در این بین بسیار زننده و نازیبا بود، هجوم لباسشخصیها و توهین آنها به معلمان بود.»
این اطلاعیه، در ادامه «سکوت مجلسیان» و «همراهی نهادهای امنیتی و حراستی وابسته به دولت» با این برخوردها را نشان از «همسویی سه قوه در قبال خواستهی صنفی معلمان کشور» دانسته و نوشته است:
«بر خلاف شعار رییس دولت مبنی بر به رسمیت شناختن اعتراضات مدنی و وعدههای متعدد ایشان در خصوص تمکین به حقوق شهروندی، نهادهای وابسته به دولت، همسو با سایر نهادهای حاکمیتی از چند روز قبل از تجمع، شروع به احضار و تهدید معلمانی کردند که برای حضور در مقابل مجلس اعلام آمادگی نموده بودند. چنین رویکردی از سوی دولت نشانگر آن است که یا این دولت بر برخی از وزارتخانهها و نهادهای خود تسلط لازم را ندارد و سیاستهای دولت قبل در آنها ساری و جاری است و یا صداقت مورد انتظار مردم در مجموعهی دولت وجود ندارد.»
متن کامل این اطلاعیه را میتوانید در وبسایت “حقوق معلم و کارگر” بخوانید.
گزارش #تقاطع در همین خصوص نیز در اینجا در دسترس است.
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.