نصایح اصلاح‌طلبان به پزشکیان برای بندگی خامنه‌ای

به رغم این که انتظار می‌رفت اصلاح‌طلبان پس از راهی‌شدن پزشکیان به پاستور، به تعارض با اصول‌گرایان و جناح خامنه‌ای روی بیاروند، اما در اظهارات و اقدامتی شگفت، شاهد این هستیم که پزشکیان را ترغیب می‌کنند که برده و بنده خامنه‌ای باشد.

بازی بار دیگر تکرار شد. آدم‌های عاقل که نه، آنهایی که خودشان می‌خواستند از یک سوراخ، نه برای بار دوم، که برای بار چندم گزیده شدند. از سوراخ اصلاح‌طلبان قلابی که همواره در نقش سوپاپ اطمینان خامنه‌ای ایفای نقش کرده و می‌کنند.

در سال‌های اخیر و پس از سلسله‌ اعتراضاتی که از سال ۱۳۹۶ پهنه سیاسی ایران را درنوردید، هراسی خامنه‌ای را متوجه خود کرد. با شکاف در بالای حاکمیت و دودوزه‌بازی با اصلاح‌طلبان قلابی شاید نتوان در مقابل اعتراضات ایستادگی کرد. خاصه آن که هر چه زمان گذشت و هر قیامی که پی دیگری آمد سنگین‌تر و برای خامنه‌ای هولناک‌تر بود.

خامنه‌ای چاره را در آن دید که بازی را یکسره و تیم مقابل، یعنی اصلاح‌طلبان قلابی را از بازی حذف کند. سیاستی که در سال‌های اخیر به آن «خالص‌سازی» اطلاق می‌شود. گام نخست در مجلس ۹۸ برداشته شد. پیش از آن اعتراضات رادیکال آبان ۹۸، تکانه‌های شدیدی بر پیکر فرتوت خامنه‌ای وارد آورده بود. گام دوم در سال ۴۰۰ برداشته شد. خامنه‌ای با حذف برخی خودی‌های تا دیروز، چون علی لاریجانی، افزون بر اصلاح‌طلبان، شکافش را در مجریه نیز بست. اما باز یکدست‌سازی و انقباض و خالص‌سازی چاره‌ساز نشد. اعتراضات ۱۴۰۱ از راه رسید و با استمرار بی‌نظیر تا آن زمان، خامنه‌ای را تا آستانه سرنگونی برد.

دو راهی ادامه خالص‌سازی یا تحریم حداکثری برای خامنه‌ای؟

سیاست اما عوض نشد. بلکه تصمیم خامنه‌ای مصمم‌تر نیز گشت. اسفند ۴۰۲ رسید و انتخابات مجلسین خامنه‌ای. خامنه‌ای این بار شمشیر نه از رو، که اصلا نبست و همواره از نیام‌کشیده برافراشت. همه به تیغ جراحی و رد صلاحیت سپرده شدند. حتی به حسن روحانی، امنیتی‌ترین رئیس‌جمهورش نیز رحم نکرد. خبرگان را جای او ندانست. صادق لاریجانی را نیز به شکلی دیگر و تحقیرآمیزتر در مازندران نفر پنجم از بین پنج نفر کرد و از راهیابی به خبرگانش بازداشت. پورمحمدی نیز چنین شد. در این بین اصلاح‌طلبان که دیگر جای خود داشتند. شوری آش به تلخی گرایید و صدای محمد خاتمی را نیز درآورد. به حدی که اعلام کرد در انتخابات مجلس شرکت نمی‌کند و در «طرف مردم» است! خامنه‌ای قیمت حذف کامل اصلاح‌طلبان قلابی را داده بود و حداکثر تحریم را در اسفند به جان خویش خرید. اما برایش ارزشش را داشت.

این گردنه نیز گذشت و خامنه‌ای می‌پنداشت که تا چند سال دیگر گردنه صعب‌العبوری در برابرش نخواهد داشت. اما دست روزگار صعب‌ترین گردنه را پیش رویش گذاشت. مرگ زودهنگام رئیسی که خامنه‌ای پنداشتش بر این بود که تا ۱۴۰۸ در پاستور جای خوش خواهد کرد، گردنه صعب بعدی بود. مرگ رئیسی تعادل درونی و بیرونی خامنه‌ای را بر هم زد. چشم‌ها همه به خامنه‌ای و شورای نگهبانش و تایید صلاحیت‌ها دوخته شد.

هنوز خامنه‌ای از تحریم گسترده انتخابات مجلسینش در اسفند ۴۰۲ قد راست نکرده بود که سنگینی و صعبی گردنه در مقابلش قرار گرفت.

ناچاری خامنه‌ای و طمع و کاسه‌لیسی اصلاح‌طلبان قلابی

پنداشت اکثریت بر این باور بودند که جایگزین رئیسی، قطعا از اصول‌گرایان و کسی مانند جلیلی یا قالیباف خواهد بود. طبیعت موضوع و ادامه سیاست خالص‌سازی نیز همین تحلیل را اقتضاء می‌کرد. اما در کمال شگفتی پزشکیان راهی پاستور شد. در این که جناح مقابل تمامی تلاشش را به کار بست تا دوباره کلاه «بد و بدتر» را بر سر مخاطب بگذارد شکی نیست. شک در آنجاست که پس از راهیابی پزشکیان به پاستور، وی اظهارات و اقداماتی بروز داد که در قامت اصولگرایان بود تا اصلاح‌طلبان قلابی.

[حمایت پزشکیان از نیروهای نیابتی، نمودی دیگر از ذوب‌شدگی در خامنه‌ای] (این مطلب هنوز در سایت نخورده بعد از این که خورد لینکش به این تیتر کلیپش بشه لطفا)

اما اقدامات اصلاح‌طلبان قلابی نیز خالی از شگفتی نبود. نصایح و رهنمودهایی که آنان به پزشکیان می‌دادند بسی شگفت‌تر از اظهارات و اقدامات پزشکیان بود. عباس عبدی از مهره‌های اصلاح‌طلبان قلابی به پزشکیان توصیه کرد «باید شکاف میان مردم و حکومت را پر کند»! وی نوشت «پزشکیان باید بکوشد با تمام توان برای پر کردن شکاف موجود میان مردم و حکومت عمل کند»!

حسین مرعشی از باند رفسنجانی از دیگر مهره‌های اصلاح‌طلبان قلابی و دبیر کل «حزب کارگزاران سازندگی» نیز نوشت «پزشکیان باید اعتماد خامنه‌ای را جلب کند و قدرت او را پشت دولت بیاورد.»!

شهاب‌الدین طباطبایی، دبیر کل حزب «ندای ایرانیان» از دیگر مهره‌‌های اصلاح‌طلبان اعلام داشت که پزشکیان هیچ وعده‌ای به جز بازگشت به قانون و توسعه نداده است»!

این اظهاراتی که تا کنون از جانب جناح اصلاح‌طلبان قلابی رسانه‌ای شده‌اند با آنها که در خفی مانده‌اند و به تبعیت و بندگی و بردگی پزشکیان از خامنه‌ای توصیه و سفارش کرده‌‌اند را جز در کاسه‌لیسی اصلاح‌طلبان برای خامنه‌ای از طریق پزشکیان، به چیز دیگری نمی‌‌توان تعبیر کرد. کاسه‌ای که خامنه‌ای در ترس از تحریم حداکثری جلو اصلاح‌طلبان گذاشت و حالا آنان مجبورند با لیسیدن ته آن، وفاداری سنتی خود به خامنه‌‌ای را به اثبات برسانند.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)