در اواخر دهه ۱۳۶۰ فرمانده جنگ هشته ساله در نامه اش به خمینی سخن از اتم می‌گوید که در نبود سایر تجهیزات امکان پیروزی در جنگ عیله رژیم صدام و بعثی عراق ممکن نیست. امثال من و ما نوعی منتقد و تحلیلگر که مزدم عادی جهانیم به اطلاعات دست اول دسرسی نداشته وصرفا بر اساس اخبار سوخته و اطلاعات دست دوم تحلیل می‌کنیم، به هر حال، برخی علائمی طی دو دهه از افزایش بحران هسته ای و تحریم‌ها و اوجش تحریم‌های ناشی فشار حداکثری ترامپ-بایدن (که متاسفانه کانال بشردوستانه لحاظ نشد موجب فقر غذایی و مرگ و معلولیت دائمی کم توانی ذهنی و جسمی و عاطفی میلیون‌ها ایرانی شده، و سکوت سران اپوزیسیون ننگ دیگر بر این سران مخالف رژیم افزود و اثبات کرد مردم ایران اپوزیسیون اصیل مردمی خواه ندارد بجز استثنائاتی از منتقدان همچون امثال ما، عجیب بخاطر مواضع واقع بینانه و رهایی خواه و نجات برای ایران انواع اتهام و اذیت می‌شویم ا سوی مدعیان اپوزیسیون و مخالفان کذایی ج.ا!)، این نشان می‌دهد که رژیم از همان اوایل به دست گرفتن قدرت و عملا به نوعی اشغالگری ایران، علاقه مند به دستیابی به سلاح هسته ای و بمب اتمی بوده است.

اسرائیلیان همواره خط قرمزی برای امنیت ملی شان تعریف کرده اند و آن عدم دستیبای کشورهای منطقه به سلاح هسته ای و اتمی است. اما در مود پاکستان این خط قرمز عبور کرد و اسرائیل هیچ کاری نکرد، همین دستیابی پاکستان و قبلتر هند و چین و کره شمالی، نشان داد که کشورهای غیر غربی و اروپایی (امریکا-روسیه-فرانسه-بریتانیا) هم می‌توانند به سلاح اتمی دست یابند. چهار تجربه کشورهای شرقی آسیایی، بیش از پیش انگیزه در کشورهای نظیر ایران بوجود آورد که امکان دستیابی به سلاح اتمی ممکن است، واردات تکنولوژی اتمی از راه به اصطلاح بازار سیاه و اطلاعات مختلف درز شده احتمالا فروپاشی شوروی، در نهایت در ابتدا هزاره سوم، ج.ا ایران عملا تکنولوژی غنی سازی اورانیوم را به دست آورد.

چرا خودمان گول بزنیم، اسرائیل طی حدود سه دهه بنا بر اعلام خودش می‌گیود رژیم ج.ا ایران در حال ساخت بمب اتم است و مقدماتش دارد جمع می‌کند، بیش از بیست سال است همه دنیا می‌دانند رژیم غنی سازی م‌کند و اسرائیل جربزه و جرئت حمله به ایران ندارد!، چرا خودمان گول بزنیم، اسرائیل به عراق صدامی حمله کرد که یک مرکز در حال ساخت هسته ای داشت که یک گرم هم اورانیونم غنی نکرد، اما ج.ا ایران چند تن اورانیوم غنی کرده و حداقل ۶۰% خودش گفته غنی سازی برده بالا، اما اسرائیل جربزه و جرئت حمله ندارد و غرب و امریکا نیز بزدلی می‌کننند و جرئت حمله ندارند!، خوب معلوم است آخوندها به اطمینان از بی‌جربزگی و بزدلی اسرائیل و غرب، دیکتاتوری تشیع این همه فساد و جنایت در ایران می‌کنند که کمترینش کشتار زنان و دختران و بچه های ایران است!، مردم ایران دچار قحطی مصنوعی شده اند از جانب اجانب و مافیای داخلی!

پس از افشاگری این دستیبای ج.ا ایران به تکنولوژی غنی سازی اورانیوم، شاهد یک سلسه حماقت‌های استراتژیک ا سوی رژیم بودیم، رژیم در دوره ریاست جمهوری نمایشی خاتمی (چرا که قدرت اصلی در دست رهبر ج.ا است و رئیس جمهور چیزی در حد وزیر تشریفات دربار است)، رژیم ج.ا دائما فریب سیاست‌های جنگ تبلیغاتی و ترس بخاطر تحریم، اینجا براحتی معلوم بود غرب وشرق سکولار یعنی علاوه بر غرب دو کشور چین ورسیه، دارند بازی ترساندن ج.ا اجرا می‌کنند، رژیم بزدل ج.ا فریب خورد، رژیمی که بجی تکیه بر مردمش، تکیه بر توش ایدئولوژی مذهبی خرافی آورد.

حتا برفرض بپذیریم خود سران رژیم خرافت شیعی باور ندارند، اما عملا در راستای خرفاتی بودن اقدام کردن و از ویژگی‌هی آدمهای خرافی، بزدلی موهومی است، رژیم از همان بتدا بزدلی خرافاتی اش نشان داد و اگر اندکی شعور داشت با ملاحظاتی کره شمالی کرد، می‌توانست بهتر عمل کند، یعنی بیست سال از شدیدترین تحریم‌ها بگذرد که حتا کره شمالی (فاجعه انسانی در کره شمالی بخاطر ضعفهای طبیعتش است و ایران بیش از ده برابر منابع طبیعی دارد و این بی‌عرضگی و فساد عظیم و ناکارامدی رژیم ایران است، ننگ بر این رژیم که بخاطر ناکارامدی شیعی و فساد کارگزانش چنین کشوری به چنین فلاکتی کشاندند! رژیم اگر به اندازه کره شمالی نجابت و کارامدی کارگزارانش بود اکنون در بدترین تحریم ها چند برابر بود!

بنگرید تنها با نود خودرهای مدرن، بیش از سه برابر بقیه سوخت خوردها اتلاف میکند و بقیه منابع انرژی! ننگ بر این رژیم فاسد ناکارامد) به رهر حال، رژیم بیست سال طلایی برای پیشرفت اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و علمی از دست داد، و در حالی سالانه صدها میلیارد دلار بخاظر تحریم‌ها خسارت می‌بیند و اما ابلهان بخاطر مثلا یک میلیارد دلار سیستم آموزش و گروش و دانشگاهش پولی کرد و فساد مدرک‌گرایی و مدرک‌فروشی به ظار قانونی ایجاد کرد و احمقانه به کارمندان کشوری و لشکری و نظامیان مدرک دیپلم و لیسانس و دکتری داد به ضرب مدرک کیلویی پولی، این رژیم احمق‌تری ها در تاریخ است، اگر فقط متوسط سال صد میلیارد دلار خسارت در نظر بگیریم، بیش از دو تریلیون دلار خسارت ایران دیده از محل مستقیم و غیر مستقیم تحرم، حالا بخاطر سالی مثلا یک میلیارد دلار، سیستم آموزشی و پرورش و بدنه کارمندان کشوری و لشکری و عموم مردم الوده به فساد مدرک‌گرایی و مدرک‌فروشی کرده است!، به هر حال رژیم اگر به اندازۀ کره شمالی کارمدی و مبارز با فساد داشت و به اندازه یک موی خاندان کیم غیرت رهبری، اکنون باد ده‌ها بم اتم می‌داشت.

داستان رژیم ج.ا ایران، حکایت دزدی است که هم پیز خورد و کتک خورد و هم پول داد!

ننگ بر این رژیم!، حال باز بی‌عرضگی، عمامه و عبا بر تن کند، ننگ، که بی عرضگی اش پشت ظاهر آخوندیس پنهان می‌خواهد بکند که بگوید به بنید از این مردم، من آخوند بی‎سواد و نفهم هست و این الانم اخوندی داشتن بمب اتم حرام می‌داند! حرام لقمگان، دو تریلیون دلار خسارت برمردم و کشور بزنند و انواع فساد و دزدی کنند و مثلا ماهی سه ملیون هزینه اضفی بر گرده مردم فقیر تحمیل و سیصد هزار تومان یارانۀ کذایی بدهند و ننگ دزدی از فقرا بگیرند و آخر سر هم عرضه و جربزه و شجاعت ساخت بمب اتم نداشته باشد!، اینها نشانۀ بیماری آخوند بودن است، بی جربزگی و در عین ضعیف کشی از مردم عادی تا منتقدان، رژیم بود در نقاب طالبانیسم و شیعه گری متحجرانه و چادر را نماد خودش کند ابلهانه و دو تریلیون دلار خسارت بزند و بعد برای چند میلیارد دلار سیستم اموزشی و اداری به فساد بکشاند که انواع حفرهای نفذ جاسسو و دشمن وارد قوای کشوری و لشکری کند!

عدم دستیبای رژیم ج.ا ایران، بیش از آنکه ناشی از فشار خاجی و ترس از حملۀ اجانب باشد، به دلل بزدلی ناشی حاکیت خرافی و موهومی ایدئولوژی شیعی است. این توحش تشیع، علاوه بر اینکه موجب انحطا تمام جانبه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و علمی مردمان ایران شد، باعث شد با وجود دو تریلیون دلار خسارت بر کشور ایران، موجب عدم دستیابی رژیم به بم اتمی شود، با وجودی سران نظامی اش بنا بر شواهدی خواهان بم اتم بودند و منطق ژئوپلتیک و همسایگان اتمی ایران نیز حکم می‌کند به سمت داشتن بم اتم برود. چاره نیست یا تشیع از ایران اخراج و یا تشیع اصلاح سریع شود با برقراری حکومت سکولاردمکراسی. استقرار حکومت سکولاردموکراسی موجب اصلاح تشیع نیز خواهد شد اگر همه چیز درست اجرا شود. با ستقرار حکومت سکولاردمکراسی، روابط ساسی مردمان ایران نیز در داخل و خارج متوازن خواهد شد و وقتی دشمن تراشی نشود و مردم بار فاه و عدالت توزیعی و آزادی زندگی کنند طبعتا نیازی هم به بمب اتم حتا شاید نداشته باشد.

 

مراحل رهایی بردگان توحش تشیع و لاتی و ملایی و…: م۱-حملات ضد محوری توسط اسرائیل و متحدانش-م۲-قیام مردمی+شاید کودتای بشرودستانۀ سکولاری

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)