مقاومت زنان ایرانی در مقابل ارگانهای سرکوبگر
با وجود اینکه حکومت ولایت فقیه به دلیل ماهیتش، سعی کرده است زنان را محدود و سرکوب کرده و به کنج خانه راهی سازد اما این زنان ایرانی هستند که در خط مقدم و پیشرو در زمینه اعتراضات آزادیخواهانه قرار دارند.
وقتی خمینی بعد از انقلاب ۱۳۵۷ بر اریکه قدرت تکیه زد بر خلاف تمامی قولهایی که داده بود در گام اول به کشتن آزادیهای سیاسی، اجتماعی روی آورد.
زنان با سیاست حکومت ولایت فقیه با شعار «یا روسری یا توسری» مواجه شدند و از بسیاری از عرصههای فعالیت اجتماعی محروم ماندند.
مختلفت زنان با سیاست حجاب اجباری
اما زنان ایران سیاست زن ستیزانهی خمینی را برنتابیدند و طی اعتراضات گستردهای اعتراض خود به سرکوب زنان از جمله «حجاب اجباری» را به نمایش گذاشتند.
هر چه از تاریخ و عمر حکومت ولایت فقیه گذشت ملایان سعی کردند با نهادینه کردن سرکوب زنان ایران در قوانین کشور، این اقدام را به شکلی قانونی سازند و به وسیله آن بتوانند زنان را سرکوب کنند.
در مقابل اما زنان ایران نیز در هر کجا مجالی یافتند به سیاستهای زنستیزانهی حکومت اعتراض کردند و در اعتراضات بزرگ سالهای اخیر زنان نشان دادند که در خط مقدم نبرد و رویارویی با حاکمیت ولایت فقیه هستند.
این امر بر حکومت ولایت فقیه بسیار گران آمده و به دنبال پرچمداری زنان در اعتراضات حکومت ولایت فقیه بر آن شد تا سرکوب زنان را جزء اولویتهای اصلی خود قرار دهد.
۲۸ ارگان سرکوب زنان در ایران وجود دارد
در حال حاضر ۲۸ ارگان و نهاد سرکوبگر در رابطه با سرکوب زنان ایران در حکومت ولایت فقیه تشکیل شده و منویات سرکوبگرانه حکومت ولایت فقیه را در رابطه با زنان پیش میبرند.
با وجود این تعداد ارگانها و نهادها، اما سیاست حکومت ولایت فقیه در پهنه سرکوب زنان نه تنها پیش نرفت بلکه زنان ایران اعتراضات خود را گسترش داده آن را سازماندهی کرده و دوشادوش مردان و حتی جلوتر از آنان، در مقابل حکومت سرکوب و جهل صفآرایی کردند.
نمونههایی چون حضور زنان در ورزشگاه فوتبال در مشهد که هرچند با باطوم و اسپرس فلفل مواجه شدند، اما نشان داد که زنان عزم جزم کردهاند تا در پهنههای مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی حق و حقوق حقهی خود را از گلوی حاکمان حاکم بر ایران بیرون بکشند.
اقدام قهری با زنان در ایران شکست خورده است
بعد این واقعه ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منصوب و گماشته خامنهای در راس مجریه ولایت فقیه، در مشهد در روز ۱۲ فروردین بر ضرورت سرکوب زنان با روشهای گوناگون تاکید کرده و اعلام کرد که نزدیک به ۲۸ دستگاه در حال حاضر در موضوع «عفاف و حجاب» مسئولیت دارند و کار فرهنگی (بخوانید سرکوب سیستماتیک) در زمینه حجاب مقدم بر اقدام قهری میباشد.
این اظهارات رئیسی خود نشانگر آن است که حکومت ولایت فقیه و دستگاهها و ارگانهای سرکوب زنان به شیوه قهری نه تنها نتیجهای برای حاکمان ایران فراهم نکرده است بلکه نتیجه معکوس نیز داشته است و حالا حکومت ولایت فقیه از زبان رئیسی معترف میشود که نباید با «قهر» باز زنان ایران برخورد کرد.
افزون بر ابراهیم رئیسی آخوند مکارم شیرازی نیز در روز ۹ فروردین پیرامون سرکوب زنان ایران به بهانه حجاب اعلام کرد که «وضع حجاب در مجموع خوب نیست و فضای مجازی پایگاه شیطان شده است.»
زنان رو در روی حکومت ولایت فقیه
اشتری فرمانده نیروی انتظامی حکومت ولایت فقیه نیز در روز ۸ فروردین ایستادگی و مقاومت زنان قهرمان ایران در مقابله پوشش و حجاب اجباری را «هنجارشکنی» نامید و اعلام کرد که از این پس به زنان تذکر جدی داده خواهد شد. [اشتری فرمانده انتظامی چرا به تهدید مردم روی آورد؟]
همچنین آخوند علمالهدی پدر زن ابراهیم رئیسی نیز در روز ۱۲ فروردین در مشهد اعلام کرد که کسانی که بعضی از افراد را به دلیل حمایت از حجاب و برخورد با «بیحجابی» ضد زن معرفی میکنند یا عدهای را که به خاطر «نهی از منکر» خشن معرفی میکنند، «دشمن خدایند»!
این اعمال سرکوبگرانه تا به اندازهای مورد نفرت ایرانیان و جهانیان و سازمانهای حقوق بشری قرار گرفته است که عفو بینالملل در روز ۹ فروردین در سایت خود در گزارش سالانهاش تبعیض و سرکوب علیه زنان ایران را محکوم کرد و حاکمان ایران را مورد نکوهش و سرزنش قرار داد.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.