برنامه‌ریزی سایبری سپاه پاسداران برای حملات مخرب در سراسر جهان

نام سپاه پاسداران از ابتدای تاسیسش با کشتار و قتل شهروندان و مخالفان سیاسی و عقیدتی حکومت ولایت فقیه گره خورده است.

دهه‌هاست که ولایت فقیه برای حفاظت از پایه‌های خود و استمرار حکومتش، بخش قابل توجهی از ثروت مردم ایران را به سپاه پاسداران اختصاص می‌دهد.

علاوه بر ردیف‌ بودجه کلان برای سپاه پاسداران در لایحه بودجه کشور که در سال‌های اخیر در سال ۱۳۹۹ برابر با ۱.۵ برابر بودجه ارتش رسمی کشور بوده و در سال ۱۴۰۰ این درصد به ۱.۸ برابر رسیده، سپاه پاسداران خود نیز از طریق بنگاه‌های اقتصادی عظیم در اختیارش و قرارگاه خاتم‌الانبیاء ثروت‌های هنگفتی را به جیب خود سرازیر کرده تا از آنها در راه اهداف مخرب و شوم خود استفاده کند.

سایبری سپاه پاسداران

علاوه بر اهداف هسته‌ای، موشکی، نظامی، امنیتی، جاسوسی و… یکی از پهنه‌هایی که سپاه پاسداران در سال‌های اخیر فعالیت گسترده‌ای را آغاز و تخریب در این پهنه را شروع کرده حملات سایبری سپاه پاسداران است. [سایبری سپاه، سانسور و سرکوب آزادی بیان مردم ایران]

در حال حاضر سایبری سپاه پاسداران از جمله مخربترین ارگان‌های این نهاد نظامی محسوب می‌شود و سپاه دهها هزار پرسنل را برای ترتیب‌دادن حملات سایبری به اهداف تعیین شده به خدمت گرفته است.

تشکیل هسته اولیه سایبری سپاه پاسداران

اولین گام‌ها در راستای ایجاد سایبری سپاه پاسداران در سال ۱۳۸۶ و در زمان احمدی‌نژاد برداشته شد.

در آن زمان مرکزی تحت عنوان «مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سپاه» تشکیل شد که به ارتش سایبری نیز ملقب گشت.

بعد از آن سپاه پاسداران نیروی بسیج خود را نیز وارد پهنه سایبری کرد و در اولین قدم با راه‌اندازی ۱۰ هزار وبلاگ در ۱۰ هزار پایگاه بسیج اهداف شوم خود را پی گرفت.

شورای سایبری بسیج اقدام بعدی سایبری سپاه پاسداران بود که در سال ۱۳۸۸ راه‌اندازی شد.

تشکیل شورای عالی مجازی به دستور خامنه‌ای

در سال ۱۳۹۰ و به دستور خامنه‌ای «شورای عالی مجازی» با شرکت فرماندهان عالیرتبه سپاه تشکیل و بلافاصله به «مرکز ملی فضای مجازی» ارتقاء یافت.

اقدامات سایبری سپاه و دامنه گسترش آن تا بدانجا پیش رفت که خرم‌آبادی معاون پیشین دادستان کل حکومت ولایت فقیه در سال ۱۳۹۵ اعلام کرد افراد همکار بسیج و سپاه برای اهداف سایبری به ۱۸ هزار نفر رسیده است.

۱۰۰۰ گردان سایبری سپاه

۳ سال بعد و در شهریور ۱۳۹۸ غلامرضا سلیمانی فرمانده بسیج، خبر سازماندهی ۱۰۰۰ گردان سایبری سپاه پاسداران را رسانه‌ای کرد.

سایبری سپاه پاسداران در حال حاضر شامل ارگان‌هایی نظیر «مرکز فضای مجازی بسیج، قرارگاه جنگ نرم بسیج، قرارگاه امام هادی، موسسه فرهنگی رزمندگان اسلام، معاونت فناوری و اطلاعات و ارتباطات سپاه پاسداران» می‌باشد.

در ادامه سایبری سپاه پاسداران از «فرماندهی پدافند سایبری سپاه پاسداران» به «فرماندهی امنیت سایبری سپاه» ارتقاء پیدا کرد.

«فرماندهی امنیت سایبری سپاه» در سلسله مراتب سپاه تحت فرماندهی سازمان اطلاعات سپاه به ریاست حسین طائب قرار دارد.

در این مجموعه علاوه بر «مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سایبری سپاه»، سایت گرداب نیز به عنوان ارگان رسمی «فرماندهی امنیت سایبری سپاه» مشغول به فعالیت است.

سایر ارگان‌‌های سایبری سپاه پاسداران

علاوه بر تمامی این مجموعه‌ها «دانشکده و پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات، دانشکده جنگ الکترونیک و دفاع سایبری، پژوهشکده مهندسی ایمنی و پدافند غیرعامل، قرارگاه سایبری خیبر، شرکت‌های مرصاد و نصر» نیز در امر سایبری سپاه پاسداران فعال هستند.

سایبری سپاه پاسداران همچنین اقدام به راه‌اندازی ۲۳ «گردان عملیات فرهنگی فضای مجازی» سپاه فقط در کلانشهر تهران کرده است.

تشکیل سازمان فضای مجازی سراج

همچنین «سازمان فضای مجازی سراج» توسط سایبری سپاه پاسداران در سال ۱۳۹۵ برای آموزش و ایجاد هماهنگی میان نیروهای پراکنده سایبری حکومت ولایت فقیه تشکیل شد.

ارگان‌های دیگر سایبری حکومت ولایت فقیه در سال‌های اخیر زیر نظر «قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین» به فرماندهی مصطفی ایزدی فعالیت می‌کنند.

با این حجم و وسعت و سرمایه‌گذاری‌یی که سپاه پاسداران برای راه‌اندازی سایبری خود راه انداخته است در سال‌های اخیر دست به حملات مخرب سایبری از جمله در داخل خاک ایران علیه مخالفان و درخارج از کشور توسط اهدافی که توسط حکومت ولایت فقیه دشمن شناخته می‌شوند زده است.

گزارش اسکای نیوز مبنی بر نیات سایبری سپاه برای حملات مخرب سایبری

به تازگی اسکای نیوز گزارش داده است که سایبری سپاه پاسداران اخیرا حملاتی را علیه نقاط مختلف در جهان برنامه‌ریزی و طراحی کرده است.

اسکای نیوز در گزارش خود اعلام کرده است شبکه سایبری سپاه پاسداران حملاتی را علیه برخی اهداف شامل کشتی‌های باری، پمپ بنزین‌ها، ساختمان‌های هوشمند و مراکز کنترل ارتباطات دریایی در ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر جهان طراحی کرده است.

اسکای نیوز با استناد به گزارش ۵۷ صفحه‌ای «خیلی محرمانه» اعلام کرده که نام شرکت سایبری سپاه پاسداران که قرار است این حملات را انجام دهد «گروه شهید کاوه» نام دارد.

در گزارش اسکای نیوز تصریح شده که ریاست این گروه بر عهده یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران به نام حمیدرضا لشگریان می‌باشد.

این حملات سایبری سپاه پاسداران ضرورت باقی ماندن نام سپاه پاسداران در لیست تحریم‌های ایالات متحده را دوچندان می‌کند.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)