این مقالات با هدف ارتقای دانش امنیتی برای دگرباشان ایران تهیه شده و در آن مباحث اولیه برای بالا بردن امنیت و آموزش نحوه محافظت از اطلاعات شخصی و حرفه‌ای مطرح شده است. کاربران با مطالعه این مقالات با خطرات امنیتی احتمالی و نحوه مقابله با این خطرات نیز آشنا شده و همچنین می‌توانند از تاثیر رد پای دیجیتالی و ابزارهای الکترونیکی در امنیت شخصی و حرفه‌ای آگاه شوند.

معرفی چند VPN مناسب:
وی‌پی‌ان ها مثل پل ارتباطی بین رایانه یا تلفن همراه کاربر و سرور وب‌سایت مورد نظر می‌باشد. به سه دلیل استفاده از وی‌پی‌ان در ایران بسیار حیاتی است:
• آزاد بودن هکرها و منابع دولتی در دستیابی به اطلاعات ترافیک همه کاربران از طریق ارائه دهنده سرویس اینترنت
• فیلتر بودن اغلب وب‌سایت های مهم و محبوب جهانی مثل توییتر و فیسبوک و …
• مجازات شدن کسانی که به وب‌سایت های همجنس گرایان، شرط بندی و دوست یابی مراجعه کرده و در آنها فعالیت دارند.
با استفاده از VPN می توان هر سه مشکل را برطرف ساخت. همانطور که در مقالات قبلی نیز به این نکته اشاره شده بود، با استفاده از VPN و رمزنگاری سرتاسری آن، ترافیک اینترنت کاربر رمزنگاری می‌شود. در نتیجه عوامل دولتی در استراق سمع کردن کاربر نا توان می‌مانند. در انتخاب VPN مناسب باید دقت زیادی داشته باشید و هرگز از VPN های داخلی استفاده نکنید.
در اینجا به چند نمونه VPN که برای وب‌گردی مناسب هستند را معرفی می‌کنیم:

VyprVPN:
این VPN برای افزایش امنیت کاربر دارای حالت پنهان می‌باشد. سیاست حفظ حریم خصوصی آن غیر قابل نفوذ است. با این حال بهتر است در حین استفاده از اپلیکیشن‌های پیام رسان از آن استفاده نکنید.

CyberGhost:
استفاده از این نرم‌افزار بسیار راحت است و از رمزنگاری بسیار قدرتمندی برخوردار می‌باشد. این نرم افزار توسط شرکت رومانیایی توسعه داده شده و مهم‌ترین ویژگی آن، عدم ذخیره تاریخچه کاربر می‌باشد. همچنین می‌توان اشتراک آن را با بیت کوین پرداخت نمود.

NordVPN:
این نرم افزار ویژگی‌های امنیتی بیشتری نسبت به سایر VPN ها دارد. به دکمه Kill Switch (خاموش کننده فوری) مجهز است. در برابر فاش شدن DNS مقاوم است. سرورهای آن غیر قابل ردیابی هستند و در آن از تکنولوژی رمزنگاری دو مرحله‌ای استفاده شده‌است.

PrivateVPN:
توسعه دهنده این نرم افزار یک شرکت سوئدی است که به هیچ عنوان تاریخچه کاربر را ذخیره نمی‌کند. به طور کلی ۸۰ سرور دارد که در ۵۲ کشور مختلف واقع شده‌اند. از سیستم مبتنی بر فایروال برخوردار بوده و خاموش کننده فوری (Kill Switch) هم دارد.

 


بخش اول:

بخش دوم:

بخش سوم:

بخش چهارم:

بخش پنجم:

بخش ششم:

بخش هفتم:

راهنمای ویژه امنیتی برای جامعه کوییر ایران (بخش هفتم)

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)