مصاحبه آقای حسین جوادزاده از رادیوعصرجدید با علی صدارت – گفتگویی با هموطنان در باره بحران ویروس کرونا.
❊ YouTube
فایل در کانال یوتیوب علی صدارت، برای ابراز نظر (کامنت)، و پسندیدن (لایک) و یا نپسندیدن، و لطفا همرسانی:
–
https://www.youtube.com/user/ShakhehChaharom/videos
❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊
❊ساوندکلاود
فایل صوتی در ساندکلاد استقلال و آزادی، برای پیاده کردن (دانلود)، و پسندیدن (لایک) و یا نپسندیدن و لطفا همرسانی:
https://soundcloud.com/a-banisadr/sedarat-99-01-08asrjadid
امروز، ۸فروردین۱۳۹۹، اعلام شد که تعداد فوتیهای کرونا از مرز ۲۵۰۰۰نفر گذشت و فقط در دیروز ۹۶۹نفر در ایتالیا جان خود را از دست دادهاند.
فیلمی از یک مرد جوانی در اخبار منتشر شده و در شبکهبندیهای اجتماعی دست به دست میگردد. فحوای کلامش این است که این جوان، این واقعیت را که ویروس کرونا به شدت مسری و خطرناک است را جدی نگرفته، و قرنطینههای فردی و جمعی را رعایت نکرده، و در نتیجه بدون اینکه آگاه باشد، به ویروس آلوده شده و این آلودگی را به منزل برده و به پدرش داده، که باعث آلودگی و بیماری، و مرگ پدر خودش شده. او میگوید:…پدرش، عزیزترین عزیزانش در زندگیاش بوده و وی با جدی نگرفتن ویروس کرونا، پدرش را کشته است. این جوان، با اینکه زیر دستگاه اکسیژن قرار دارد، با تنگی نفس زیادی و به زحمت میتواند حرف بزند. احتمال اینکه خود این جوان الان زنده باشد خیلی کم است. احتمال اینکه همین جوان و هم پدرش چندین نفر دیگر را آلوده و مبتلا کرده باشند بسیار زیاد است، و چه بسا بسیاری از آنها هم در این زمان زنده نباشند.
–
این پیام شامل اطلاعات پزشکی (جسمی و فیزیکی، روانی و روحی) در مورد پیشگیری و درمان.
برای ساختن سرنوشتهای خوب و خوبتر، ضروری است که وژدان عمومی فردی، و وژدان همگانی جامعه، پیوسته غنیتر بشود. بدین ترتیب، مطالبی را در این زمینه، برای غنای وژدان علمی (علم پزشکی)، وژدان احساسی روانی، وژدان تاریخی، و وژدان اخلاقی، با شما مخاطبان رادیوعصرجدید، در میان میگذارم.
–
مطلبی را که در این فرصت ارائه میدهم، مطالبی است برای همه مردم. چرا که هیچ لازم نیست متخصص بیماریهای عفونی و ریوی و مراقبتهای ویژه باشیم تا بتوانیم در این جنبش فعال به دست گرفتن تدبیر امور خود شرکت کنیم.
هرکدام از ما به سهم خود و به نوبه خود میتوانیم در مدیریت این بحران، مشارکت داشته باشیم. بکار بردن خلاقیت و ابتکارهای یک انسان زنده و فعال، حد و مرزی ندارد، و با افزودن اطلاعات اولیه پزشکی، هر فردی میتواند از یک پزشک متخصص حاذق، در مدیریت این بحران، بسیار نقش مهمتر و موثرتری را بازی کند.
مثلا ابتکار آقای حسین جوادزاده، مبنی بر پیشنهاد مشارکت در جنبش خودجوش و فعالِ ادامه قرنطینههای فردی و جمعی، و ادامهٌ جنبشِ در خانه ماندن در روز سیزده بدر، و در هر کوچه و محلی، به عنوان سپاسگزاری از کارکنان پزشکی، آواز «ای ایران ای مرز پرگهر….» را خواندن و به مدت یک دقیقه کف زدن، و همه اینها را به صورت زنده، در فضای مجازی منتشر کردن.
البته اینکار را همه روزه راس یک زمان مشخصی در تمام ایران انجام دادن، از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است.
–
تلاش میکنم عرایض خود را به زبانی هرچه سادهتر، به مخاطبان خود تقدیم کنم، چون که همیشه باور داشتهام که:
هنر آن نیست که پیچیده بگویی سخن ساده خود را—لیک گر ساده بگویی تو معمای جهان، آن هنر است!
–
❊
کرونا چیست؟
کرونا یک ویروس است.
چیزی که به نام عمومی میکروب از آن یاد میشود، از جمله شامل انگلها، باکتریها، و ویروسها هست.
بسیاری از انگلها و باکتریها، برای حیات خود، به انداره ویروس به سلول و بافت زنده نیاز ندارند. در نتیجه خارج از سلول و بافت زنده و بدن انسان(و یا یک موجود زنده دیگر)، دوام آوردن و طول عمر ویروسها، کمتر از سایر میکروبها است.
–
راه ورود میکروبهای مختلف به بدن متفاوت است، در مورد ویروسها هم همینطور.
بعضی ویروسها از راه دستگاه گوارش، بعضی از طریق خون مثل زخمهای پوستی، و بعضی هم مثل کرونا از راه دستگاه تنفسی وارد بدن میگردند.
در صورتیکه آن بدن نسبت به ویروس ایمنی (مثل واکسن) نداشته باشد، با ورود ویروس به بدن، چند حالت اتفاق میافتد:
۱-آن فرد بیمار نمیشود و در وی، تظاهرات هیچکونه علائم بالینی، مشاهده نمیشود. این ویروس در بدن این شخص، ادامه حیات میدهد و تکثیر میکند، تا وقتی که دستگاه ایمنی آن فرد فعال میشود و ویروس را از بین میبرد. از زمان ورود ویروس به بدن این شخص، تا از بین رفتن و مردن تمام ویروسها در بدن وی، این شخص میتواند ویروس را به تعداد بیشماری از انسانهای غریب و آشنای دیگر، منتقل نماید، و در عین حال خودش کاملا سالم بماند و به کار و زندگی معمول خود ادامه دهد.
۲-آن فرد بیمار میشود. طیف این بیماری بسیار متفاوت است و از یک سرماخوردگی خیلی خفیف معمولی، تا عفونت ویروسی بسیار شدید و نارسایی تنفسی ممکن است، در نهایت البته مرگ.
❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊
فایل در پادکست علی صدارت، برای اشتراک، ابراز نظر (کامنت)، و پسندیدن (لایک) و یا نپسندیدن، و لطفا همرسانی:
–
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.