تاکنون تقریباً ۸۷ هزار نفر از مردم منطقه روهینگیا بخاطر وضعیت خشونتبارحاکم در کشور میانمار را ترک کردهاند. باوجود جنایات جنگی اثبات شده، اسرائیل کماکان به میانمار اسلحه میفروشد و به آتش مناقشه دامن میزند. موج جدید خشونت بدنبال قتل ۱۲ مامور پلیس توسط شورشیان مسلمان شدت یافت. باوجود جنایتهای جنگی: سلاحهای اسرائیلی به تشدید مناقشه در میانار دامن میزند
تقریباً ۸۷ هزار نفر از مردم منطقه روهینگیا بخاطر وضعیت خشونتبارحاکم در کشور تاکنون میانمار را ترک کردهاند. باوجود جنایات جنگی اثبات شده، اسرائیل کماکان به میانمار اسلحه میفروشد و به آتش مناقشه دامن میزند. موج جدید خشونت بدنبال قتل ۱۲ مامور پلیس توسط شورشیان مسلمان شدت یافت. مسلمین در سطح جهان در حال حاضر سرگرم اجرای مراسم حج که مهمترین رسم در بین مسلمانان است هستند ولی در میانمار خشونت روند روزمره زندگی اقلیت مسلمان روهینگیا را تعیین میکند. حقوق شهروندی آنان در میانمار برسمیت شناخته نمیشود. آنها در کشور خود بیوطن و بدون حقوق شهروندی بوده و در مقابل خشونت پناهی ندارند. بنابرگزارشات سازمان ملل متحد تا کنون بیش از ۸۷ هزار نفر در مقابل موج جدید خشونت از کشور فرار کردهاند. با این حال وزارت دفاع اسرائیل قصد ندارد از فروش اسلحه به این کشور چشمپوشی کند. محل زندگی مردم روهینگیا توسط ارتش به آتش کشیده میشود. گزارشات در مورد قتل، آدمربائی، تجاوز جنسی و دیگر اقدامات شنیع علیه اعضٲ اقلیت روهینگیا منتشر گردیدهاست. موج جدید خشونت بدنبال قتل ۱۲ مامور پلیس توسط شورشیان مسلمان شدت پیدا کرد. در اکتبر سال گذشته ارتش اقدامات سختی را برای بیرون راندن مردم روهینگیا به اجرا درآورده بود. به گزارش رونامه اسرائیلی هاآرتص یکی از رهبران خونتا به نام ژنرال «مین اونگ هلاینگ» در سپتامبر ۲۰۱۵ با تولیدکنندگان در صنایع نظامی اسرائیل دیدار بعمل آورد. همینطور ملاقات با رئیس جمهور اسرائیل «رووین ریولین» و همچنین مقامات بلندپایه ارتش اسرائیل و شرکتهائی چون Elbit Systems و Elta Systms در دستور کار این دیدارها قرار داشت. قبل از آن «میشل بنباروخ» رئیس اداره همکاریهای دفاعی بینالمللی وابسته به وزارت دفاع اسرائیل که به SIBAT شهرت دارد از میانمار دیدار بعمل آورده بود. خونتای نظامیان در میانمار اعلام کرد که برای خرید اسلحه از اسرائیل در حال مذاکره است. در ماه اوت ۲۰۱۶ شرکت TAR Ideal Concepts تصاویری منتشر کرد که نشان میداد میانمار سلاح corner shot rifles ابتیاع کرده و آنها را نیز بکار میگیرد (شبیه تفنگهای پریسکوپی که فرد مسلح بدون آن که در معرض دید دشمن قرار گیرد، میتواند دشمن را هدف قرار دهد). در انتخابات سال ۲۰۱۵ میانمار خانم «آنگ سان سوچی» برنده جایزه صلح نوبل پیروز شد ولی دولت در تامین نظم و امنیت کشور نقش تعیین کنندهای ایفٲ نمیکند. شبهنظامیان که بنفع نظامیان عمل میکنند در انجام جنایات جنگی سهیمند. در کشورهای مختلف از جمله روسیه (و ایران) علیه این کشتارها تظاهراتی انجام شد. تظاهرکنندگان از مسئولین امر میخواهند که قتل و پیگرد اقلیتها فوراً متوقف گردد. در خشونتهای اخیر گویا بیش از ۴۰۰ نفر به قتل رسیدهاند.
|
اسرائیل، آتشبیار معرکه
پنجشنبه, ۱۶ام شهریور, ۱۳۹۶
منبع این مطلب تار نگاشت عدالت
نویسنده مطلب:مطالب منتشر شده در این صفحه نمایانگر سیاست رسمی رادیو زمانه نیستند و توسط کاربران تهیه شده اند. شما نیز میتوانید به راحتی در تریبون زمانه عضو شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.