این نشان طلا در سمیناری با حضور بزرگان عرصه علوم رادیویی و نانو درشهر پکن به تاریخ ۱۷ اوت به ایشان اهدا شد. پروفسور نادر انقطاع،که پیش از این به دلیل ابداع شیوه ای برای غیر قابل رویت کردن اجسام جزو ۵۰ شخصیت برجسته سال در حوزه علوم، اقتصاد و فناوری معرفی شده بود، با همکاری فرزانه افشین منش، دانشجوی دکترای دانشگاه استنفوردبا ایجاد
پوششی از فلز بازتابنده که می تواند موجب نامرئی شدن بشود، دستگاه تشخیص نور نامرئی را اختراع کردند که می تواند بدون دیده شدن ببیند. او هم اکنون استاد ندویل رمسی در دانشگاه پنسیلوانیا، در فیلادلفیا، پنسیلوانیا، ایالات متحده است و با دانشکدههای مهندسی برق و سیستمها، مهندسی پزشکی، فیزیک و نجوم همکاری دارد.
نادر انقطاع از پیشتازان رشته نانو تکنولوژی در جهان محسوب میشود. تحقیقات او در زمینه متامواد و نقش نور در نانو تکنولوژی، بر رشتههای متعددی از نجوم و علوم کامپیوتر گرفته تا پزشکی و فنون ارتباطات تأثیر گذاشته است. او مشارکتهای مهمی در زمینههای متامواد، اپتیک تبدیل، اپتیک پلاسما، نانوفوتونیک، فوتونیک گرافین، نانومواد، اپتیک نانوسکیل، نانو آنتنها و آنتنهای مینیاتوری انجام داده است.
نادر انقطاع (متولد ۸ اکتبر، ۱۹۵۵ در چهارراه عزیزخان، خیابان حافظ تهران) دانشمند ایرانی-آمریکایی است او مدرک لیسانس خود را از دانشگاه تهران، ایران و فوق لیسانس و دکترای خود را از مؤسسه فناوری کالیفرنیا دریافت کرد. او از ۱۹۷۸ به ایالات متحده مهاجرت کرد. جوایز : مدال طلای بالتازار ون در پل اتحادیه جهانی علوم رادیویی، (۲۰۱۴) جایزه الکترومغناطیس مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک،(۲۰۱۲) فلوی مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، (۱۹۹۶
نادر انقطاع موفق به دریافت نشان بالتازار از اتحادیه جهانی علوم رادیویی شد
دوشنبه, ۱۷ام شهریور, ۱۳۹۳
منبع این مطلب نابغه های ایران
نویسنده مطلب: کیوان شهبازیمطالب منتشر شده در این صفحه نمایانگر سیاست رسمی رادیو زمانه نیستند و توسط کاربران تهیه شده اند. شما نیز میتوانید به راحتی در تریبون زمانه عضو شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.