نیروهای یگان محیط زیست شهرستان کهنوج حین گشن و کنترل در عرصه های طبیعی حوزه شهرستان رودبار جنوب متوجه یک لک لک شدند که قادر به پرواز نبود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست کهنوج گفت: محیط بانان لک لک را به اداره محیط زیست منتقل نموده و این پرنده تحت معاینات دامپزشکی قرار گرفت که مشخص شد که لک لک به دلیل ضعف و تحلیل قوای جسمی قادر به پرواز و ادامه مهاجرت خود نبود است.
حجت اله مرادی افزود: پس از چند روز تیمار و تغذیه در اداره محیط زیست شهرستان کهنوج لک لک قوای جسمی خود را بازیافت و پس از تایید دامپزشک مبنی بر سلامت کامل، این پرنده زیبا و ارزشمند توسط محیط بانان به تالاب های اطراف رودبار جنوب منتقل و در طبیعت رهاسازی گردید.




نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.