حمله اسرائیل به ایران، مخاطرات علیه امنیت منطقه و جهان را چند برابر می‌کند
۱۴ ژوئن ۲۰۲۵
دفتر مطبوعاتی کمیته مرکزی آکل – نیکوزیا، ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵

انتشار: شرر کنورتبریزی
حمله اسرائیل به ایران، خطرات جدی‌تری برای صلح و امنیت در منطقه ما و در سراسر جهان به‌وجود می‌آورد. اسرائیل بار دیگر بی‌اعتنایی آشکار خود به اصول حقوق بین‌الملل را به نمایش گذاشته و تهدیدهای کابوس‌وار خود علیه تمامی مردم منطقه، از جمله مردم خود، را شدت بخشیده است. تجاوز رژیم نتانیاهو، هم‌زمان با نسل‌کشی علیه مردم فلسطین، خاورمیانه را در آستانه انفجاری تمام‌عیار و ویرانگر قرار داده است.

به‌ویژه، حملات به تأسیسات هسته‌ای، مخاطراتی غیرقابل محاسبه و نامتقارن برای جان انسان‌ها و محیط زیست منطقه در پی دارد. بهانه‌هایی که ایالات متحده و اسرائیل برای این اقدامات مطرح می‌کنند، سرشار از ریاکاری است؛ چرا که این آمریکا بود که در سال ۲۰۱۸ به‌طور یک‌جانبه از توافق بین‌المللی برای کنترل برنامه هسته‌ای ایران خارج شد و از آن زمان تاکنون از احیای آن خودداری کرده است. گویا‌تر از همه این‌که اسرائیل خود از پیوستن به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای سازمان ملل سرباز زده و دهه‌هاست با پشتیبانی غرب، زرادخانه‌ای هسته‌ای در اختیار دارد. این تحولات، ضرورت خلع سلاح هسته‌ای را به‌ویژه در منطقه آسیب‌پذیر خاورمیانه، بیش از هر زمان دیگری برجسته می‌سازد.

حزب آکل تأکید می‌کند که در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری آشکار است که دفاع از حقوق بین‌الملل و صلح، نه تنها یک وظیفه قانونی و اخلاقی، بلکه ضرورتی حیاتی برای بقاء بشریت است. دولت جمهوری قبرس باید در تمامی سطوح پیام روشنی را منتقل کند مبنی بر این‌که کشور ما به هیچ‌وجه در عملیات نظامی مشارکت ندارد و هم‌زمان مخالفت مردم ما با هرگونه بهره‌برداری از خاک جزیره، از جمله پایگاه‌های بریتانیا، را به دولت بریتانیا اعلام دارد.

۱۳ ژوئن ۲۰۲۵

Israel’s attack on Iran multiplies the dangers to security in our region and the world

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)