استرالیا سران حکومت ایران را تحریم می‌کند

وزارت خارجه استرالیا در بیانیه‌ای به تاریخ ۲۵ شهریور، در دومین سالگرد جان‌باختن مهسا امینی، با تأکید بر وخامت وضعیت حقوق بشر در حکومت ایران، به‌ویژه برای زنان و دختران، پنج نفر از مقامات ارشد امنیتی و انتظامی این حکومت را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد.

پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا، در روز ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ اعلام کرد که افراد تحریم‌شده از جمله مقامات حکومت ایران هستند که در سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات در این کشور نقش داشته‌اند. در این بیانیه آمده است که وضعیت حقوق بشر در حکومت ایران برای زنان و دختران وخیم‌تر شده است.

این بیانیه تأکید کرده است که حکومت ایران با اجرای قوانینی مثل «حجاب و عفاف» و افزایش نظارت و اذیت و آزار زنان، یک کارزار هدفمند علیه آن‌ها آغاز کرده است.

وزارت خارجه استرالیا در این بیانیه به ادامه فعالیت فعالان حقوق زن در زندان‌های حکومت ایران و صدور احکام اعدام اشاره کرده است.

پنی وانگ، وزیر خارجه این کشور، تأکید کرد که این تحریم‌ها نشانه تعهد دولت این کشور به پاسخگو کردن حکومت ایران در قبال نقض حقوق بشر و دیگر اقدامات بی‌ثبات‌کننده است.

با این تحریم‌های جدید، تعداد افراد و نهادهای حکومت ایران که از سوی دولت استرالیا تحت تحریم قرار گرفته‌اند به ۱۹۵ رسیده است. این تحریم‌ها عمدتاً علیه نیروهای انتظامی و سپاه پاسداران وضع شده‌اند.

درخواست اپوزیسیون استرالیا برای تروریستی اعلام‌کردن سپاه

در همین حال، اپوزیسیون این کشور تحریم‌های وضع‌شده توسط دولت آنتونی آلبانیزی را ناکافی دانسته و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی شده است. این خواسته مشابه با اقدام کانادا، یکی از متحدان استرالیا، است.

رسانه‌های این کشور نیز گزارش داده‌اند که سیمون بیرمنگهام، سخنگوی اپوزیسیون، در سالگرد جان‌باختن مهسا امینی گفت که زنان و دختران ایرانی در دو سال گذشته با شجاعت برای دستیابی به حقوق اولیه انسانی خود مبارزه کرده‌اند. او معتقد است که اقدامات استرالیا باید بیانگر این شجاعت باشد.

سناتور بیرمنگهام تأکید کرد که باید اقدامات قوی‌تری از طریق حمایت دو حزبی انجام شود. او به گزارش تحقیقی مجلس سنای استرالیا اشاره کرد که توصیه به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران کرده است.

رسانه‌های این کشور در گزارش‌های روز یک‌شنبه نوشتند که با وجود توجه جهانی به رویدادهایی مانند جنگ غزه، انقلاب مردم علیه حکومت ایران همچنان ادامه دارد.

شبکه ای‌بی‌سی این کشور حکومت ایران را به‌عنوان حکومتی که از شهروندان خود می‌ترسد، معرفی کرده است. این شبکه همچنین گزارش داد که کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل در خصوص اعتراضات دو سال اخیر به این نتیجه رسیده که حکومت ایران از مجازات اعدام برای ارعاب مردم به‌طرزی بی‌سابقه استفاده می‌کند.

[تحریم‌های جدید آمریکا، اروپا و استرالیا بر دیکتاتوری در حال سقوط]

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)