تهدیدات هکرهای سپاه پاسداران برای دخالت در انتخابات آمریکا

خبرگزاری رویترز گزارش داد که هکرهای سپاه پاسداران حکومت ایران، که کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ را هدف قرار داده‌اند سابقه‌ای طولانی در این امر دارند.

خبرگزاری رویترز روز جمعه ۲ شهریور ۱۴۰۳ به نقل از کارشناسان گزارش داد که هکرهای سپاه پاسداران مرتبط با حکومت ایران، که کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را هدف قرار داده‌اند، سابقه طولانی در حملات سایبری دارند.

این هکرهای سپاه با نصب نرم‌افزارهای جاسوسی بر روی گوشی‌های همراه قربانیان، قادر به ضبط تماس‌ها، سرقت پیامک‌ها و فعال‌سازی مخفیانه دوربین و میکروفون هستند.

کارشناسان امنیت سایبری، این هکرها را با نام‌های «ای‌پی‌تی ۴۲» یا «چارمین کیتن» می‌شناسند.آنها معتقدند که این گروه با سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در ارتباط هستند.

به گزارش رویترز، حضور این هکرهای سپاه پاسداران در انتخابات آمریکا به دلیل رویکرد جاسوسی- تهاجمی آنها علیه اهداف مهم در واشنگتن و اسرائیل بسیار حائز اهمیت است.

یکی از تحلیل‌گران ارشد امنیت سایبری معتقد است که هکرهای «ای‌پی‌تی ۴۲» بسیار خطرناک هستند و در گذشته گوشی‌های همراه فعالان و معترضان مخالف حکومت ایران را هک کرده‌اند. این هک‌ها منجر به زندانی شدن یا آزار فیزیکی برخی از آنها شده است.

جان هالتکوئیست، تحلیلگر ارشد شرکت امنیت سایبری Mandiant، به سابقه حملات هکرهای سپاه اشاره کرده است.

وی معتقد است که «آنچه این هکرها را بسیار خطرناک می‌کند، هدف قرار دادن افراد خاص توسط آنهاست.»

سخنگوی نمایندگی دائمی حکومت ایران در سازمان ملل متحد ادعا کرده که حکومت ایران قصدی برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ندارد.

اما شواهد و داده‌های موجود نشان می‌دهد که هکرهای سپاه پاسداران در تلاش برای نفوذ در انتخابات آمریکا هستند.

هک هکرهای سپاه پاسداران برای اعمال تروریستی انجام می‌شود

سخنگویان دونالد ترامپ معتقدند که هکرهای سپاه پاسداران، ترامپ را به دلیل نارضایتی از سیاست‌های او در قبال تهران هدف قرار داده‌اند.

هر چند هکرهای «ای‌پی‌تی ۴۲» که کمپین انتخاباتی ترامپ را هدف قرار داده‌اند، هنوز به طور رسمی به جرمی متهم نشده‌اند، اما کارشناسان امنیت سایبری آنها را یک «تهدید مهم» می‌دانند.

[پاداش ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره هکرهای سپاه پاسداران]

لوی گوندرت، افسر ارشد امنیتی شرکت Recorded Future، که پیش از این در سرویس مخفی آمریکا فعالیت داشته است.

وی به رویترز گفت که سپاه پاسداران مسئولیت جمع‌آوری اطلاعات برای حفظ و تقویت منافع حکومت ایران را برعهده دارد. به گفته او، سپاه پاسداران و سپاه قدس از نهادهای امنیتی و اطلاعاتی ایران هستند.

در ماه مارس، تحلیل‌گران Recorded Future کشف کردند که هکرهای APT42، حملاتی علیه یک گروه رسانه‌ای مستقر در آمریکا انجام داده‌اند.

این حملات به گفته مقامات انگلیسی، تهدیدات خشونت فیزیکی و تروریستی مرتبط با ایران را هدف قرار داده بود.

هکرهای سپاه پاسداران از بدافزارهایی استفاده می‌کنند که امکان دسترسی به تماس‌های تلفنی، ضبط‌های صوتی، صندوق‌های پیامک و تصاویر دستگاه‌های قربانیان را به آنها می‌دهد.

یکی از منابع آگاه اعلام کرد که در ماه‌های اخیر، ستاد انتخاباتی ترامپ پیامی به کارکنان خود ارسال کرده و به آنها هشدار داده که امنیت اطلاعات را جدی بگیرند.

این پیام هشدار می‌دهد که گوشی‌های همراه از سایر دستگاه‌ها ایمن‌تر نیستند و نقطه ضعف‌های مهمی را نشان می‌دهند.

کمپین ترامپ به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخی نداد و FBI و دفتر مدیر اطلاعات ملی نیز از اظهار نظر خودداری کردند.

سخنگوی سرویس مخفی آمریکا گفت که آنها از نزدیک با شرکای اطلاعاتی همکاری می‌کنند تا بالاترین سطح ایمنی و امنیت را فراهم کنند. اما نمی‌توانند درباره مسائل حفاظتی اطلاعاتی صحبت کنند.

مخالفان ایرانی نیز اهداف هکرهای سپاه خامنه‌ای هستند

هکرهای سپاه پاسداران معمولاً با جعل هویت روزنامه‌نگاران و اندیشکده‌های معتبر در واشنگتن فعالیت می‌کنند.

این هکرهای سپاه از طریق مهندسی اجتماعی پیچیده و ارسال ایمیل‌های فیشینگ، وارد سیستم گوشی همراه یا رایانه قربانیان می‌شوند.

جاش میلر، تحلیلگر شرکت Proofpoint، اعلام کرده که هکرهای سپاه پاسداران قربانیان محدودی را هدف قرار می‌دهند که شامل فعالان، مخالفان حکومت ایران، خبرنگاران، دانشگاهیان، مشاوران سیاست خارجی، مقامات غربی و پیمانکاران نظامی آمریکایی است.

آلیسون ویکوف، تحلیلگر ارشد اطلاعات سایبری شرکت پرایس واترهاوس کوپرز، اظهار داشت که در سال ۲۰۱۸، هکرهای سپاه کارکنان هسته‌ای و مقامات وزارت خزانه‌داری آمریکا را در زمانی که آمریکا از برجام خارج شد، هدف قرار دادند.

هکرهای سپاه در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ آمریکا دخالت دارند. آنان همچنان به هدف قرار دادن مقامات کمپین انتخاباتی و شخصیت‌های دولت سابق ترامپ ادامه می‌دهند.

این موضوع در گزارش اخیر مایکروسافت و گوگل نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

در این هفته، FBI، دفتر مدیر اطلاعات ملی، و سازمان امنیت سایبری آمریکا با صدور بیانیه‌ای مشترک، در مورد تلاش‌های هکرهای سپاه پاسداران برای نفوذ در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا هشدار دادند.

این سازمان‌ها به ستادهای انتخاباتی توصیه کردند که تدابیر امنیتی لازم را از جمله استفاده از ایمیل‌های رسمی، بروزرسانی نرم‌افزارها، استفاده از رمزهای قوی و احراز هویت چندمرحله‌ای در نظر بگیرند.

همچنین، هشدار دادند که حکومت ایران در پی ایجاد اختلاف و تضعیف اعتماد عمومی به نهادهای دموکراتیک آمریکاست.

Top of Form

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)