داهی پنجم، مهندس حجت‌الاسلام علی خامنه‌ای!

مطمئن هستم با نوشته‌هایم که گاهی در قالب سرگشاده بوده آشنایید؛ از جمله نامه سرگشاده مورخ ۱۳۸۱/۹/۱۴ و نیز مورخ ۱۴۰۰/۴/۸و ۱۴۰۰/۴/۱۶ که در دو مکتوب اخیر به‌دلیل مهارتتان در مهندسی انتصابات، جنابعالی را به صفت “مهندس” متصف نمودم و در مقایسهشما با “دهاء اربعه” یعنی عمروعاص، معاویه، مغیره‌بن‌شعبه و زیادبن‌ابیه به این باور رسیده‌ام که اختصاص و انحصار این وصف به آنچهار نفر در مورد شما بی‌عدالتی خواهد بود بویژه برتری حقه‌های جنابعالی نسبت به حقه‌های عمروعاص که اظهر من الشمس است؛بنابراین پیشنهاد من شناسایی دهاء خمسه می‌باشد و طبعا جنابعالی به داهی پنجم ملقب می‌شوید.

و اما بعد :

۱ – در نامه سرگشاده ۱۳۸۱/۹/۱۴ که از اقرار صریح مقرون به صحت شما در زمان انتصاب غیرقانونی به رهبری هم اطلاع نداشتم وصرفا به استناد یک تحلیل حقوقی ساده و احراز فقدان شرایط قانونی و شرعی در شما ولایتتان را “غیرقانونی” اعلام کرده بودم بجایپاسخ سرسپردگان جنابعالی مرا زندانی، محکوم و شکنجه نمودند ولی سالها بعد فیلم متضمن اقرار شما افشا گردید و انتظار می رفتکه دست کم پس از افشای آن و فروافتادن آن طشت رسوایی از قدرت کناره گیری کنید و چون انعزال شما اثبات شد حتی نیاز به استعفاهم نبود و صرف اعلام کناره گیری از قدرت کفایت میکرد.

۲ – حتی پس از بازنگری در قانون اساسی طبق بند ۱  اصل ۱۰۹  با عبارت ( صلاحیت علمی لازم برای افتا در ابواب مختلف فقه) شرطمرجعیت ابقا گردید در حالیکه صلاحیت فقهی جنابعالی هرگز از حجه‌الاسلامی فراتر نرفته است.

۳ – خود شما میدانید که مشمول هرسه مورد مندرج در اصل ۱۱۱ قانون اساسی هستید که اشعار میدارد (هر گاه رهبر از انجام ” وظایف قانونی” خود ناتوان شود یا “فاقد یکی از شرایط “مذکور در اصول پنجم و یکصد و نهم گردد یا معلوم شود از “آغاز فاقد بعضیاز شرایط” بوده است از مقام خود “برکنار “خواهد شد. تشخیص این امر به عهده “خبرگان” مذکور در اصل یکصد و هشتم می‌باشد) و چون خبرگان که “وکلا و امنای “مردم تلقی میشوند و باید از امانتی که مردم به آنها سپرده اند “امانتداری” کنند که مهمترین مورد آن“اعمال همین اصل ۱۱۱ یعنی برکناری ” شما میباشد و از این تکلیف خود امتناع نموده اند ،مرتکب “خیانت در امانت” شده اند درنتیجه هم جنابعالی و هم خبرگان ” منعزل ” می‌باشید و بدین ترتیب خبرگان منعزل حتی صلاحیت تعیین جانشین شما را ندارند و درصورت تخلف و دخالت در این امر علاوه بر بی اعتباری هرگونه انتصاب ،مورد پیگرد قاطع قانونی قرار خواهند گرفت.

۴ – شما در موضع گیری مورخ ۱۳۸۰/۲/۲۸ صراحتا گفتید: ننگ است برای آنان که حدود ۳۵ ٪ تا ۴۰٪ دارندگان حق رای در رقابتهایانتخاباتیشان شرکت میکنند و امروز آمار رسمی حکومت شما حاکی از مشارکت کمتر از ۴۰ در صدی می‌باشد و خودتان واقفید کهحتی بخش بزرگی از این ارقام هم ساختگی است؛ بنابراین چه به لحاظ “موازین قانونی” و چه به لحاظ “موازین شرعی” و چه بهاستناد” مشروعیت مردمی “شما رهبر “نامشروع” و “غیرقانونی” و “غیر مردمی “هستید و باید از “قدرت “کناره گیری نمائید .

۵ – حتما بخاطر دارید که هم در نامه سرگشاده مورخ ۱۳۸۱/۹/۱۴ و هم در بیانیه مورخ ۱۴۰۰/۴/۱۶ که نوشتم شرایط کشور مانند سال۵۷ بلکه پاییز آن سال است و انقلاب سکولار دموکراتیک ملت ما نه تنها آغاز بلکه وارد مرحله “اعتلای” خود شده و پرسیدم آیا “صدایانقلاب” را میشنوید؟ و دو گزینه ای که سالها پیش در برنامه تلوزیونی ایران فردا به شما پیشنهاد نموده بودم و صراحتا گفته بودم خطابمن به شماست خودتان هم میدانید که آخر خط هستید و دو رویکرد بیشر ندارید یا (مانند قذافی کشور و رهبر باهم متلاشی میشوند یامانند مصر رهبر کنار میرود و کشور آسیب نمیبیند و چنانچه گزینه دوم را بپذیرید آینده شما را تضمین میکنیم) و این گزینه ها را بارهاتکرار نموده ام بعنوان اتمام حجت باز بر آن تاکید میکنم. انتظار داشتم اکنون که طبق آمار رسمی خودتان با تحریم دست کم ۶۰٪ مردمدر انتصابات مواجه شده اید که در نوع خود “انقلابی خاموش” محسوب میشود به اندازه محمد رضا شاه “غیرت و مردانگی” اعتراف بهشنیدن “صدای انقلاب” مردم را داشته باشید ولی افسوس که انتظاری دست نیافتنی بود .

۶– حتی در نامه سرگشاده مورخ ۱۳۸۱/۹/۱۴ با استشهاد به سیره علی بن ابیطالب که افسار شتر خلافت را رها کرد و تنها زمانی قدرترا پذیرفت که مردم از او مصرانه درخواست کردند از شما تقاضا نمودم با توجه به نظرسنجی‌های متعدد که اکثریت ۹۴٪ مردم از شما وسیاست های شما رویگردان هستند و فقط ۶٪ طرفدار شما هستند از قدرت کناره گیری نمائید آیا هنوز بر ادامه قدرت غاصبانه خوداصرار می ورزید؟

اکنون که نه تنها طبق موازین “قانونی” و “شرعی” بلکه حتی طبق “نظر خودتان” این انتخابات زیر ۴۰٪ داغ ننگ به پیشانی شما زد باتکرار دو گزینه انتقال قدرت به مردم از طریق “مصالحه” یا “محاکمه” به شما “اتمام حجت” می‌نمایم. انتخاب با شماست.

سرافراز ملت ایران

پاینده ایران

قاسم شعله سعدی

۱۴۰۳/۴/۱۱

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)