مسئولان حکومت ایران آماج حملات افکار عمومی

در هنگامه بحران سوخت و انرژی در روزهای اخیر در برخی از استان‌های کشور، آش آن قدر شور شده است که اعضای مجلس ولایی! حکومت ایران نیز مقامات حکومت ایران از جمله ابراهیم رئیسی را آماج حملات خود قرار داده‌اند.

وضعیت روزهای اخیر کشور در سرمای سخت زمستان که در سال‌های اخیر بی‌سابقه یا حداقل می‌توان گفت کم سابقه بوده است بر کسی پوشیده نیست.

حکومتی که در تابستان انتظار زمستان سخت برای اروپا را می‌کشید اکنون در وضعیتی قرار گرفته است که نه تنها از تامین گاز شهروندان خود عاجز است؛ آن هم به عنوان کشوری که دارنده‌ی دومین ذخائر گاز جهان است، بلکه در تامین برق و دیگر حامل‌های انرژی نیز عاجز مانده است.

این معضلات اگر چه اکنون به معضلی عام در تمامی استان‌ها و اکثریت شهرهای کشور تبدیل شده است، اما در برخی استان‌های محروم مانند استان سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی و… ضریب مضاعفی می‌خورد.

نگاهی به اخبار رسانه‌یی در رسانه‌های حکومت ایران و بیشتر از آن در شبکه‌های مجازی واگویه‌ی این واقعیت است.

چنین وضعیتی که در درجه اول حاصل عملکرد ضعیف و بی‌کفایتی مسئولان حکومت ولایت فقیه است، صدای برخی مسئولان حکومتی از جمله برخی از اعضای مجلس حکومت ایران از استان‌های مختلف را نیز در آورده است.

کمبود گاز و حامل‌های انرژی در سیستان و بلوچستان

به عنوان نمونه در موضوع بحران اخیر یعنی قطعی و کمبود گاز در استان‌های کشور و در سرمایی کم‌سابقه در سال‌های اخیر، حسین علی شهریاری، عضو مجلس حکومت از زاهدان، در اعتراض به وضعیت وخیم استان سیستان و بلوچستان، ضمن انتقاد از مسئولان حکومتی، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منصوب خامنه‌ای را زیر ضرب برده است که به وضعیت این استان توجهی نداشته و با صراحت اعلام کرده است که دولت رئیسی به استان سیستان و بلوچستان به چشم «فرزند ناخوانده» نگاه می‌کند.

شهریاری با اشاره به اینکه مسئولان حکومتی از جمله رئیسی، به ادعاها و وعده‌های خود در قبال استان سیستان و بلوچستان عمل نکرده‌اند، این سوال را بر روی میز قرار داده که چرا مردم استان سیستان و بلوچستان باید چهار ساعت در صف بنزین و سه ساعت در صف کپسول گاز بایستند؟!

وی همچنین ضمن اشاره به فقر گسترده در استان سیستان و بلوچستان، افزوده است مردم این استان بعضا برای درخواست پنجاه هزار تومان پول دارو برای فرزاندان‌شان به من زنگ می‌زنند و ما باید به خاطر بی‌عرضگی مسئولان حکومتی از بالا تا پایین کشور شرمنده مردم باشیم.

شهریاری از تنها مسئولانی از استان سیستان و بلوچستان نیست که نسبت به سوء مدیریت و بی‌کفایتی مسئولان ارشد حکومتی و دولتی در روزهای اخیر دهان به اعتراض گشوده باشد.

پیش از وی درخشان، دیگر عضو مجلس حکومت از ایرانشهر نیز ضمن انتقاد از کمبود برخی اقلام معیشتی مانند نان و بنزین اعلام کرده بود که صفوف طولانی پمپ بنزین و نانوایی‌ها، امان مردم این شهر را بریده است!

دیگر عضو مجلس حکومت ایران، معین‌الدین سعیدی عضو مجلس از شهرهای زرآباد، قصرقند، کنارک، دشتیاری، نیکشهر و چابهار نیز اخیرا اعلام کرده که ۶۸۴ روستای بالای بیست خانوار و پنجاه خانوار و بیش از آن حتی روستاهایی با بیش از هزار نفر جمعیت در ۶ شهر مورد اشاره، در جنوب سیستان و بلوچستان فاقد اینترنت می‌باشند.

دشمنی حکومت خامنه‌ای با مردم سیستان و بلوچستان، عامل محرومیت مضاعف این استان

بنا به گفته‌ی وی بیش از ۹۶ روستا در این شهرها، از هیچ گونه امکانات ارتباطی مانند تلفن برخوردار نبوده و مردم این مناطق برای برقراری یک تماس تلفنی مجبورند به بالای کوه بروند!

سعیدی افزوده است ۴۱ روستای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان نیکشهر فاقد اینترنت و ۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد هر گونه ارتباط تلفنی می‌باشند! به نحوی که اگر تمام روستاهای بالای و زیر ۲۰ خانوار بخش مرکزی شهر نیکشهر را مورد بررسی قرار دهیم، ۷۲ روستا فاقد اینترنت می‌باشند!

برخی ناظران و تحلیل‌گران سیاسی بر این عقیده هستند چنین کمبودهایی در استان محروم سیستان و بلوچستان که در چند وقت اخیر ضریب خورده است ناشی از اعتراضات مستمر مردم استان سیستان و بلوچستان پس از برگزاری نماز جمعه و سر دادن شعارهایی علیه مسئولان حکومت ایران از جمله خامنه‌ای، رئیسی و… می‌باشد. [چرا حکومت توان خاموش کردن قیام بلوچستان را ندارد؟]

این تحلیل‌گران همچنین بر این عقیده هستند که پس از افزایش مستمر اعتراضات در این استان و منصوب‌شدن کرمی، از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان، فشارها بر مردم این استان در هفته‌های اخیر افزایش قابل توجهی داشته است به نحوی که می‌‌توان این ادعا را مطرح ساخت که موضوع مدیریت و کمبودها و معضلات در این استان را دیگر نمی‌توان به حساب بی‌عرضگی مسئولان حکومتی گذاشت بلکه این امر باید به حساب بی‌شرفی کارگزاران حکومت ولایت فقیه در این استان گذاشته شود، امری که قطعا در آینده با پاسخ درخور مردم محروم سیستان و بلوچستان مواجه خواهد شد.

به بیان دیگر حکومت ولایت فقیه به جای بادی که در این استان کاشته است طوفانی درو خواهد کرد که چه بسا در هم‌افزایی و به موازات اعتراضات دیگر استان‌ها و شهرهای کشور، به نبود و نیستی حکومت ولایت فقیه خواهد انجامید.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)