🌐بیانیه شماره ۲🌐
🔻 فدراسیون لیبرال دموکرات چپ ایران

📆۲۴آذرماه ۱۴۰۱

⭕️می پرسید در این زمان اعدام عزیزانمان چه کنیم؟

⭕️پاسخ را از مجیدرضا رهنورد رهبر جنبش #نه_به_اعدام بشنوید:

کلیپی از مجیدرضا هنگامی که بعد از شکنجه، با چشمان بسته جلوی دوربین و در محاصره‌ی کفتارهای ج.ا. در فضای مجازی منتشر شده است، سر بالا می‌گیرد و وصیتش را می‌گوید:«دوست ندارم برایم قرآن بخوانند، دوست ندارم برایم گریه کنند، نماز بخوانند، فقط شادی کننددوست ندارم گریه کنن سره مزار ، دوست ندارم سره خاکم نماز بخونن قرآن بخونن ، فقط شادی کنند و آهنگ شاد پخش کنن ».

⛔️آنها که مردم را به عزاداری ترقیب می کنند و دائم برای قوه قضائیه اندرزنامه سرگشاده می‌نویسند و دائم چماقی که در دست ماشین سرکوب است را بزرگنمایی می کنند ،خائن به ایران و مردمش هستند و یا فریب‌خوردگانی هستند که نادانسته در زمین رژیم آپارتاید ایران بازی می کنند، انگشتتان را بر روی دکمه unfollow بگذارید.

✅راه مقابله با اعدام : مبارزه خیابانی و شادی است.
چیزی که رژیم از آن می‌ترسد و بخواطر همان اعدام می کند.

📢عامیانه: بجای اینکه به دست و پای آقاناظم بیوفتید که ببخشدتون، همه باهم یه فس کتک به آقاناظم بزنید شخصیت آقاناظم رو خورد کنید ، که جرئت جسارت و بزرگنمایی خودشو نکنه. اینجا خاک توعه ، مال توعه ، اشغالگر رو با لگد بیرون بنداز از خاکت. تا کی میخواهید زیر بار آپارتاید بروید؟

جاودان و پاینده باد ایران
سرافراز باد ملت‌های متحد ایران

🌐بیانیه شماره ۲🌐
🔻 فدراسیون لیبرال دموکرات چپ ایران
📆۲۴آذرماه ۱۴۰۱
#مجیدرضا_رهنورد #مرگ_بر_آپارتاید #مرگ_بر_شوونیسم #ژن_ژیان_ئازادی

«فدراسیون لیبرال دموکرات چپ ایران»

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)