عمامه پرانی تاکتیک جدید جوانان قیامی

به موازات قیام سراسری مردم ایران، این قیام و خیزش، تاکتیک‌ها و نمادهای خود را نیز پدیدار می‌سازد؛ چالش عمامه پرانی از سر آخوندهای حکومتی یکی از این تاکتیک‌هاست که این روزهای تصاویر و ویدئوهای آن به صورت نسبتا گسترده‌یی در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی به کرات به چشم می‌خورد، تاثیرات این اقدامات تا بدانجا بوده است که نقد علی عضو مجلس حکومت از «خمینی‌ شهر» این اقدام را «بازی با شیر» و«توطئه شیطان» خوانده است. مختصری در این مورد.

هر حرکت، جنبش،‌ خیزش، قیام و انقلاب، در حالی که اهداف سیاسی و اجتماعی خود را دنبال می‌کند در کنار خود نمادها و تاکتیک‌هایی را نیز به معرض نمایش شهروندان و انظار عمومی می‌گذارد.

تاکتیک و حرکت نمادین عمامه پرانی از سر آخوندها

با شروع قیام سراسری مردم ایران و امتداد یافتن آن، در کنار دلاوری‌ها و جنگندگی اقشار مختلف جامعه ایران در کف خیابان و در رو در رویی آشکار با نیروهای نظامی، امنیتی و لباس شخصی حکومت ولایت فقیه، برخی تاکتیک‌ها و حرکات نمادین نیز خود را بروز داده است.

قطع یقین ‌نمی‌‌توان این اقدامات را مجزای از حرکت اصلی در کف خیابان و جنگ با حاکمیت ولایت فقیه تلقی کرد؛ یکی از این حرکات نمادین موضوع عمامه پرانی از سر آخوندهاست که نمادهای برجسته حکومت ولایت فقیه و دیکتاتوری مذهبی در ایران به شمار می‌روند. [جشن ملی، میهنی عمامه پرانی]

با شروع و ادامه‌دار شدن عمامه پرانی در شهرهای مختلف کشور، این اقدام نمادین جای خود را در شبکه‌‌های اجتماعی باز کرده است و تبدیل به چالشی عمومی در میان جوانان و نوجوانان شورشی و همچنین چالشی منفی برای آخوندهای حکومتی شده است.

نباید از این موضوع غافل بود که این حرکت شاید در وهله اول موضوعی جدی تلقی نشود و بیشتر موضوع مزاح و شیطنت‌های نوجوانان و جوانان تلقی شود، اما ادامه‌دار شدن آن، تبدیل به موضوعی جدی برای حکومت‌گران که قاطبه‌ی آنها از طیف آخوندهای حکومتی هستند، شده است.

عمامه پرانی؛ بازی با دم شیر یا غلغلک روباه؟!

این موضوع تا بدانجا پیش رفته که برخی از آخوندهای حکومتی از جمله محمد تقی نقد علی، عضو مجلس حکومت ایران عمامه پرانی از سر آخوندها را «بازی با دم شیر» و «توطئه شیاطین» عنوان کرده و نوجوانان و جوانان را تهدید کرده است که کسانی که این کار را انجام می‌دهند باید بدانند که نتیجه عمل‌شان را خواهند دید.

از تهدیدهای توخالی و سفسطه‌‌گرایی این آخوند حکومتی که درگذریم این اقدام شجاعانه‌ی نوجوانان و جوانان ایرانی، نوعی دهن‌کجی به نمادهای و آرایه‌های دیکتاتوری ولایت فقیه به شمار می‌رود و حکایت از آن دارد که نسل جدید شورشی در کف خیابان‌‌ها، آخوندهای حکومتی را بازیچه دست خود قرار می‌دهند.

همچنین در ترس از این اقدام و تاکتیک نوجوانان و جوانان معترض، برخی از آخوندهای حکومتی از جمله آخوند حمید رسایی از مهره‌های جناح خامنه‌ای، در ترس از این اقدام جوانان، اقدام به درآوردن لباس‌های آخوندی خود کرده و با لباس معمول شهروندی در سطح شهر تردد ‌می‌کرده است.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)