ستار بهشتی؛ خونی که خشم جهان را برانگیخت + ویدئو
به یاد ستار بهشتی؛ ستارهای در شب تار میهن
ستار بهشتی کارگر رنجدیده و دلسوختهای از محله رباط کریم بود. ۹ سال پیش در چنین روزهایی، در شب تار میهن به ستارهای تبدیل شد. و بسوی کهکشان شهیدان راه آزادی ایران پر کشید.
ستار قهرمان، با وبلاگ نویسی تلاش میکرد بیانگر گوشههایی از رنج مردم و جوانانی مانند خود باشد.
قلم تیز و بًرای ستار آنچنان پرده از حقایق جنایات و حقکشیهای حکومت ایران برمیداشت، که دیکتاتور تاب کلام و بیان او را نداشت. بیرحمانه بر پیکرش تاختند و سرش را کوفتند. تا مگر او را از مرام مردمیاش برگردانده و مجیزگوی خود نمایند.
اما ستار قهرمان، مردانگی و فرزانگی را در دامان مادری آموخته بود که هیچگاه در مقابل ظالم سرخم نمیکرد و به رسم نامردی و نامردانگی آری نمیگفت.
دستگیری توسط پلیس فتا
پلیس جنایتکار فتا، ستار را در روز ۹ آبان ۱۳۹۱ به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» بازداشت و به محل نامعلومی منتقل کرد. ستار بهشتی در ۱۰ و ۱۱ آبان در بند ۳۵۰ زندان مخوف اوین در زیر شکنجههای وحشیانهیی پلیش فتا قرار گرفت و هر بلایی که خواستند بر سرش آوردند و در ۱۳ آبان، یعنی ۴روز پس از دستگیری به شهادت رسید. اما شکنجه گران نتوانستند ذرهای در عزم سترگ او خللی وارد کرده و از مسیری که پای در آن گذاشته بود منصرفش نمایند.
جرم او این بود که با گذاشتن وبلاگهایش در شبکه اجتماعی و فیس بوک، خواب راحت را از مقامات حکومت خامنهای ربوده بود. زیرا با بیان حقایق و نشان دادن چهره واقعی آنان، پرده از روی ریا و ستم آنان برمیداشت. زبان گویای کارگران و کودکان کار بود. بیانگر رنج زنان کارگر و کسانی که نانآور خانه بودند.
اما پرداختن به چنین مطالبی در قاموس آخوندهای حاکم که از چپاول مردم سر سیری ندارند، گناهی نابخشودنی بود.
ستار تنها نانآور و سرپرست مادر پیر و بیمارش گوهرعشقی بود. همان گوهری که هنوز پس از ۹سال از فراغ ستار، همچنان عشق فروزانش را بدرقه راه و خاک مزار او میکند. [نامه گوهر عشقی مادر ستار بهشتی به اسماعیل بخشی کارگر شکنجه شده نیشکر هفتتپه]

درباره؛ ستار بهشتی بیشتر بخوانید
زادروز ستار بهشتی قهرمانی که در زیر شکنجه به شهادت رسید + فیلم
شهاب آزادی، عصیانگری علیه ظلم ونابرابری
ستار بهشتی، کارگر وبلاگ نویسی که ظلم را برنتافت و در صفحه فیس بوکش با نام «شهاب آزادی» به ظلم و ستم و فساد فراگیر حکومتی اعتراض کرد. ستار که در محلهای فقیرنشین زندگی میکرد و از نزدیک شاهد رنج همسایگانش بود، بارها و بارها در مذمت سکوت نوشته بود و اینکه باید در برابر «ظلم» ایستادگی کرد. روشنگری های ستار و بیپروایی او در نقد حکومت جور و ستم، خامنهای را به وحشت انداخت.
ستار قهرمان در قسمتی از آخرین پستش در وبلاگ نوشت؛ «ما را از تهدیدات خود نترسانید چون ترسی در دل ما نیست، دیگر جای ترسی نمانده، شلاق و شکنجه شدن، ما را از اطلاعرسانی کردن باز نمیدارد.
اگر شعار شما این است که ما بازداشت میکنیم، شکنجه میدهیم، شما سکوت کنید! شما اطلاعرسانی نکنید! شعار ما هم این است؛ «پا به میدان گذاشتیم در این مبارزه یا از قفس تن رهایی مییابیم یا قفس ظلم شما را درهم میشکنیم».
شهادت و ستاره شدن در شب تار میهن
دژخیمان خامنهای در روزهای دهم و یازدهم آبان، ستار بهشتی را در بند ۳۵۰ اوین از سقف آویزان کردند. آنقدر بر سرش کوفتند تا اینکه در روز ۱۳ آبان ۹۱ در زیر شکنجه شهید شد.
دژخیمان در مواجهه با امواج برانگیخته اجتماعی، به صورت مضحکی مدعی شدند که ستار در زندان به مرگ طبیعی فوت کرده است. اما شهادت قهرمانانه او بقدری فجیع و مظلومانه بود که به سرعت افکار عمومی ایران و جهان را تکان داد.
پس از مرگ ستار، او را در گورستان رباط کریم به خاک سپردند و مزارش زیارتگاه عاشقان آزادی شد. بیشک تا حاکمیت ننگین خامنهای بر این میهن ادامه دارد، جایگاه رفیع این یلان و قهرمانان آزادی مردم ایران، چنانچه باید، ارج گذاشته نخواهد شد.
اما مزار او قلب میلیون ها ایرانی و جوانان آزادیخواهی همچون خود او خواهد بود تا پرده شب بدرد و خورشید آزادی میهن طلوع نماید. یادش گرامی، راهش پر رهرو.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.