اعتراضات آبان ماه ۹۸ با جرقه گرانی بنزین شروع شد اما با قاطعیت هر چه تمام تر کلیت نظام سرکوبگر حاکم و در راس آن حاکمان مرتجع رژیم جمهوری اسلامی را هدف قرار داد.

خیزش مردم در اعماق در آبان ماه سال ۹۸ در ادامه خیزش دیماه ۹۶کلیت ساختار رژیم سرمایه داری جمهوری سلامی را به لرزش شدید در آوردو سردمدارانش را وحشت زده کرد و آنها جنایتی دیگر را بر چهل سال جنایت خود علیه بشریت افزودند. جمهوری اسلامی کلیه نیروهای سرکوب گر و مزدوران خود را بطور تمام عیار علیه جنبش اعتراضیفرودستاندر سراسر کشور و به خصوص مناطق محروم به میدان آورد و با کشتار بی رحمانه صدها زن ومرد بی دفاع و کودکانی در سنین ۱۳ تا ۱۸ سال، مجروح کردن صدها نفر دیگر، بازداشت و شکنجه هزاران نفر واذیت وآزار خانواده‌هایشان، به گمان خود توانسته استمدت زمانی دیگر به عمر ننگین خود بیافزاید.

اکنون بیش از یک ماه از خیزش آبان ماه و اعتراضات سراسری می‌گذرد و جمهوری اسلامی با سرکوب خونبار معترضین به نفرت و انزجار عمومی علیه کلیت حکومت ضد انسانی‌اش صدها بار و به نحو برگشت ناپذیری افزوده است.

روز ۵ دیماه توسط تعدادی از مادران جان باختگان که فرزندانشان در طول چهل سال حاکمیت جمهوری سلامی به قتل رسیده‌اند، به عنوان روز ادای احترام به کشته شدگان آبان ماه اعلام گردیده و از مردم خواسته‌اند به هر طریقی می‌توانند در این روز جنایات رژیم جمهوری اسلامی را محکوم کنند.

در بخشی ازبیانیه این مبارزین آمده است: “ما مادران ساکت نمی‌نشینیم. ما مادران و خانواده‌های داغدیده که در طی ۴۰ سال فرزندانمان، جان خود را در راه آزادی و برقراری عدالت از دست داده‌اند، از مردم شریف و آزاده ایران و جامعه بین المللی می‌خواهیم که روز ۵ دی ماه (۲۶ دسامبر) مصادف با چهلمین روز کشته شدن فرزندانمان، را روز بین المللی ادای احترام به قربانیان آبان ماه اعلام‌ کرده و با برگزاری مراسم یادبود، یک دقیقه سکوت کنیم یا به هر طریق که می‌توانیم یاد عزیزان مان را گرامی داشته و این جنایات را محکوم کنیم. ”

اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران ضمن همدردی با خانواده‌های جان باختگان آبان ماه ۹۸وحمایت از فراخوان مادران جان باختگان به سهم خود تلاش می‌کند که مجامع بین المللی کارگری و تشکلات مترقی و مدنی جهانی را در محکومیت جنایات جمهوری اسلامی و همبستگی با جنبش نان، کار و آزادی در ایران هر چه مطلع تر و پیگیرتر نماید.

اتحاد بین‌المللی در حمایت از کارگران در ایران

۲۰ دسامبر ۲۰۱۹

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com