1. در سایت com آلبوم یا پوشه مورد نظر خودتان را باز کنید و عکس یا ویدئو هایی که نمی­خواهید را انتخاب کنید.
  2. روی علامت سطل زباله کلیلک کنید تا فایل های انتخاب شده پاک شوند.

توجه: عکس و فایل­های پاک شده در آلبومی با نام Recently deleted انتقال داده می­شوند و در آنجا تا ۳۰ روز باقی می­مانند. پس از سپری شدن این مدت زمان فایل مورد نظر از تمامی دستگاه هایی که به این حساب متصل است پاک می­شوند.

حذف همیشگی و غیر قابل بازگشت فایل ها در Icloud.com

در صورتی که بخواهید فایل پاک شده از طریق iCloud Drive یا هر برنامه دیگری، قبل از ۳۰ روز یاد شده، برای همیشه از Icloud.com حذف شود مراحل زیر را انجام دهید:

  • حذف فایل ها پاک شده در com
    1. در سایت com بر روی Recently Deleted(فایل های پاک شده اخیر) در سمت چپ صفحه کلیک کنید.
    2. فایل ها را می­توانید به صورت تکی پاک کرده یا با زدن گزینه Delete All آنها را پاک کنید.
  • حذف فایل های پاک شده توسط نرم افزارهای جانبی
    1. در سایت com وارد تنظیمات شده به قسمت تنظیمات پیشرفته(Advanced) بروید و بازیابی فایل(Restore Files) را انتخاب کنید.
    2. فایل ها را می­توانید تکی انتخاب کرده یا با زدن گزینه (Select All) همه فایل ها را یکجا انتخاب کنید.
    3. دکمه Delete را بزنید.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)