OneDrive امکان اشتراک گذاری عکس ها، فایل­های مربوط به Office یا هر فایل و پوشه ای دیگری را برای شما فراهم می­کند. فایل ها و پوشه ­هایی که در OneDrive ذخیره می­کنید کاملا خصوصی هستند مگر اینکه خودتان تصمیم بگیرید آنها را با دیگران سهیم شوید و البته وقتی دیگر تمایلی به اشتراک گذاری آن نداشتید می­توانید این فرایند را متوقف کنید.

نکته: اشتراک گذاری در OneDrive محدود است و این محدودیت هر ۲۴ ساعت بازنشانی می­گردد. البته برای افزایش محدودیت اشتراک گذاری و برخورداری از قابلیت ها و تنظیمات بیشتر می­توانید حساب خودتان را ارتقا دهید.

نحوه اشتراک گذاری با OneDrive

  1. وارد حسابتان شوید.
  2. فایل یا پوشه ای که می­خواهید به اشتراک بگذارید را با کلیک در داخل دایره موجود در گوشه بالایی آن انتخاب کنید، البته می­توانید چند فایل هم زمان هم انتخاب کنید.
  3. در بالای صفحه گزینه Share را انتخاب کنید.
  4. در قسمت باز شده، در صورت نیاز، زمان انقضاء یا رمزی برای فایل انتخاب کرده و نحوه اشتراک گذاری فایل را از میان گزینه های موجود (دریافت لینک(Get a Link) یا از طریق ایمیل(Email)) انتخاب کنید:

توجه: اگر این گزینه ها را نمی­بینید احتمالا با حساب کاری خود وارد شده­اید.

دریافت لینک

با انتخاب این گزینه می­توانید با افراد زیادی که شاید هیچ شناختی از آنها ندارید هم فایل شیر کنید. برای مثال می­توانید این لینک ها را در Facebook, Twitter, LinkedIn یا با ایمیل و IM به اشتراک بگذارید. هر کسی که لینک را دریافت می­کند می­تواند با توجه به سطح دسترسی که شما تعیین کرده­اید فایل را دیده و حتی آن را ویرایش کند. کاربرانی که لینک دارند نمی­توانند فایل جدیدی آپلود کنند. البته باید دقت داشته باشید که لینک را می­توان به افراد دیگر هم ارسال کرد و برای مشاهده آن نیازی نیست فرد وارد حسابش شود.

  1. (Get a Link) دریافت لینک را انتخاب کنید.
  2. نوع لینکی که می­خواهید را از منوی قرار گرفته شده در بالای Get a link انتخاب کنید. لینک شما به صورت خودکار و به نسبت گزینه ای که انتخاب می­کنید تغییر می­کند.

برای مثال، برای تنظیم سطح دسترسی تنها برای امکان مشاهده فایل ها، بر روی فلشی که در کنار Anyone whit this link can edit this item(دارندگان این لینک می­توانند فایل را ویرایش کنند) و تیک گزینه Allow Editing ( مجوز ویرایش) را بردارید.

 View only (تنها دیدنی): اگر این گزینه را انتخاب کنید، کاربران دیگر می­توانند بدون وارد شدن به حسابشان فایل شما را مشاهده کرده آن را دانلود کنند و لینک مورد نظر را به دیگران هم ارسال کنند.

Edit (ویرایش): اگر این نوع از اشتراک گذاری لینک را انتخاب کرده باشید، افراد می­توانند فایل ها را ویرایش کرده، پاک کنند یا فایل جدیدی را به پوشه مورد نظر اضافه کنند. مخاطبانی که این نوع لینک را دریافت کرده­اند می­توانند آن را به دیگران ارسال کنند، افرادی که به این فایل یا پوشه دسترسی دارند را تغییر دهند یا برای دیگران محدودیت تعیین کنند. اگر پوشه ای را با لینک Edit شیر کنید، افرادی که آن لینک را دریافت کرده­اند، می­توانند عملیات ­هایی همچون کپی، جابجایی، حذف، ویرایش، تغییر نام و اشتراک گذاری را بر روی تمامی فایل های موجود در داخل آن پوشه اعمال کنند.

  1. سپس برای کپی کردن لینک، بر روی دکمه Copy کلیک کنید .

توجه: https://1drv.ms آدرس کوتاه شده OneDrive است. آدرس های کوتاه شده برای شیر کردن در Twitter بهتر هستند.

  1. در مرحله بعد هر جا که می­خواهید Paste(الصاق) را بزنید تا لینک کپی شده را شیر کنید. اگر می­خواهید لینک را در شبکه اجتماعی خاصی به اشتراک بگذارید گزینه More (بیشتر) را انتخاب کرده و روی آیکون برنامه مورد نظر کلیک کنید.

توجه: می­توانید لینک فوق را از طریق برنامه دسکتاپ OneDrive هم تولید کنید که در ویندوز ۷ و ۱۰ و سیستم عامل مک در دسترس است. برای اینکار، روی هر پوشه ای در حافظه کامپیوترتان که می­خواهید شیر کنید راست کلیک کنید و سپس گزینه Share a OneDrive link را انتخاب کنید.

البته باید در نظر داشته باشید که در این لینک ها، سطح دسترسی به طور پیش فرض در حالت Edit(ویرایش) قرار دارد و اگر بخواهید فایل تنها قابل مشاهده باشد باید از طریق سایت اقدام کنید.

ایمیل

این گزینه را در صورتی انتخاب کنید که می­خواهید برای گروه ها یا افراد از طریق ایمیل دعوتنامه ارسال کنید و افرادی که دعوت می­کنید را به خاطر داشته باشید. با این کار، در صورت تمایل، می­توانید هر وقت که خواستید سطح دسترسی افراد یا گروه ها را تغییر دهید.

  1. Email (ایمیل) را انتخاب کنید.
  2. آدرس ایمیل یا نام افرادی که در لیست مخاطبانتان وجود دارد را وارد کنید. در همان کادری که برای وارد کردن آدرس ایمیل افراد وجود دارد می­توانید لیست مخاطبان را هم وارد کنید.
  3. در صورت نیاز در کادر پایینی هم می­توانید یادداشتی برای مخاطبان بنویسید.
  4. برای تغییر سطح دسترسی از بین Can view (فقط قابل مشاهده) و Can Edit( قابل ویرایش) یکی را انتخاب کنید.
  • اگر Can View را انتخاب کنید افرادی که دعوت کرده­اید می­توانند فایل­های اشتراک گذاری شده را مشاهده کرده، دانلود یا کپی کنند.
  • اگر گزینه Can Edit را انتخاب کرده باشید، افراد دعوت شده بدون ورود به حسابشان می­توانند با استفاده از Online Office فایل­ها را ویرایش کنند. برای کارهای دیگری مثل اضافه کردن یا حذف فایل ها از یک پوشه، افراد باید وارد حساب کاربری خود شوند.
  • اگر گزینه Can Edit را انتخاب کرده باشید و مخاطب پیام را به فرد دیگری ارسال کند، او هم قادر خواهد بود فایل های شیر شده را ویرایش کند. افرادی که این سطح دسترسی را دارند می­توانند افراد دیگری را هم با همین سطح دسترسی دعوت کنند.
  1. Share (اشتراک گذاری) را بزنید تا تنظیمات سطح دسترسی ذخیره شده و ایمیل به افراد انتخاب شده ارسال شود.

به مخاطبان کنترل بیشتری بدهید تا از فایل های شیر شده بهتر استفاده کنند

زمانی که پوشه ای را با سطح دسترسی ویرایش شیر می­کنید، مخاطب شما می­تواند پوشه شیر شده را به OneDrive خود اضافه کند. با این کار، پوشه همیشه در اختیار آن افراد قرار می­گیرد و می­توانند آن را در کنار دیگر پوشه های خودشان نگه دارند، در نتیجه راحت تر می­­توانند فایل ها را بین پوشه ها جابجا کنند و حتی به صورت آفلاین هم بتوانند با آن کار کنند. از آنجایی که فایل بین تمامی مخاطبین همگام سازی شده، هر تغییری که در فایل ایجاد شود همه آن را مشاهده خواهند کرد.

توجه: مخاطبین تنها می­توانند پوشه ها را به OneDrive خودشان اضافه کنند بنابراین هر فایلی را که در نظر دارید در یک پوشه جمع آوری کنید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

برای مشاهده فایل­هایی که با دیگران شیر کرده­اید، وارد سایت OneDrive.com شوید و در پانل کاربری گزینه Shared را انتخاب کنید سپس وارد قسمت Shared by me بشوید.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)