مثبت اندیش بودن یکی از بهترین ویژگیهای شخصیتی است که یک فرد میتواند در خود پروش دهد. بخصوص تمرین مثبتاندیشی را به شما دوستان عزیز عضو جامعه رنگین کمانی پیشنهاد میکنیم تا با کمک آن بتوانید بر سختیهای آن بُعد از زندگیتان که مربوط به گرایش جنسی و هویت جنسیتی شما میشود؛ بهتر غلبه کنید.
حتی اگر ذاتاً خوشبین نباشید، راههایی هست که از طریق آن بتوانید مهارتهای مثبتاندیشی را در خود تقویت کرده و از فواید آن بهره ببرید.
▪️لیستی از صفات مثبت خود را تهیه کنید، سپس تلاش کنید تا روشهایی برای تقویت آنها پیدا کنید.
▪️لیستی از افکار منفی خود تهیه کنید، سپس برای هر فکر منفی یک فکر مثبت معادل پیدا کنید تا به کمک آن بتوانید با افکار منفی مقابله کنید.
▪️ در مکالمات روزانه خود از کلمات و جملات منفی استفاده نکنید. اگر مرتب در جملات خود بگوئید: نمیتوانم، نمیشود! سرانجام ذهن شما این حرفهای منفی را باور خواهد کرد. درعوض بگوئید: تمام تلاشم را خواهم کرد، میتوانم!
در برخورد با دیگران هم همیشه گفتار مثبتی داشته باشید مثلا به جای خسته نباشید بگوئید پرانرژی باشید یا شاد باشید!
▪️خوشبینی را در هرلحظه تمرین کنید، نکات شاد و جنبههای مثبت زندگی را ببینید. برای افراد بدبین، درابتدا چنین کاری بسیار دشوار خواهد بود چون ذهن آنها عادت به خوشبینی و مثبتاندیشی ندارد و ترک عادت نیز دشوار اما ناممکن نیست.
▪️از افراد بدبین، منفینگر و سمی دوری کنید. اگر امکانش را دارید از موقعیتهایی که باعث ایجاد افکار ناخوشایند و منفی میشوند نیز دوری کنید یا حداقل تلاش کنید برخورد کمتری با آنها داشته باشید.
▪️بخشنده باشید، بخصوص نسبت به خودتان. سرزنش مداوم خود برای اشتباهات پیش آمده و یا اتفات بد رخ داده چیزی را تغییر نمیدهد. خود را ببخشید از اشتباهات خود درس بگیرید و به عنوان یک تجربه گرانقدر در زندگی به آنها نگاه کنید.
▪️ از چشم و هم چشمی و حسادت، غیبت و شایعه پراکنی دوری کنید زیرا این اعمال باعث ایجاد افکار منفی در زندگی میشوند. بهجای این تنها به مسیر زندگی خود اهمیت بدهید و برای شادی خودتان تلاش کنید.
▪️ هدفهایی را انتخاب کنید که امید بیشتری به موفقیت در آنها دارید. اگر لازم است در این مورد از افراد آگاه مشورت بگیرید و تحقیق کنید. پس از تعیین هدف، به فکر تائید یا تکذیب دیگران نباشید و سرسختانه برای رسیدن به آن تلاش کنید.
▪️ از خود انتظار بیش از حد نداشته باشید و خود را همه فن حریف ندانید، به عبارت دیگر از کمالگرایی مطلق که باعث اضطراب و احساس عجز و ناتوانی میشود خودداری کنید.
▪️ از انزوا و گوشهگیری که باعث ایجاد افکار منفی میشود دوری و اوقات خود را در جمع خانواده، همکاران و دوستان سپری کنید.
▪️ خندیدن را فراموش نکنید. خندیدن باعث میشود تا افکار ناراحت کننده و منفی جای خود را به افکار مثبت و شاد بدهند.
راههای ارتباط با ما:
پیامک در تلگرام
کانال تلگرام
اینستاگرام
فیس بوک
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.