images

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که به تناسب شرایط سیاسی کشور دائما در حال «تغییر موضع» است، پنج‌شنبه شب در اخبار شبکه یک سیما در راستای سیاست تخریبی علیه اصلاح‌طلبان در انتخابات فرمایشی مجلس «شورای اسلامی» و مجلس «خبرگان رهبری » گفت: «ما الان ردپاهایی از بعضی از قدرت‌ها در انتخابات می‌بینیم! امروز اگر انگلیس بتواند انتخابات را مهندسی کند فردا امنیت ملی ما را مهندسی خواهد کرد». “انتخاباتی” که  نتیجه اش از قبل معلوم است ؛ به‌صورتی زنده و شفاف، باز هم دو مجلسی بیرون خواهد آمد که دستبوس ولی فقیه است . زیرا تک تک کاندیداها از این نظر ده ها بار کنترل امنیتی شده اند.
آنچه از  فردا (روز بعد از انتخابات ) برای توده های کار و زحمت همچون امری بسیار بدیهی و عینی در عرصهٔ زندگی‌شان باقی خواهد ماند، تداومِ  قدرتمندانهٔ دیکتاتوری ولایی است.اگر بماند، از حیطه قدرت و منافع پلید سیاسی اقتصادی خود و اطرافیانش حفاظت خواهد کرد…

به گزارش «سحام»، محسن رضایی با موضع‌گیری علیه مجلس ششم همچنین گفت: «مجلس آینده شاید مهمترین مجلسی است که در ایران تشکیل شده است. اگر مجلس مانند مجلس ششم وقت ملت را بگیرد و به درگیری و منازعات کشیده شود و مطالبات مردم را پیگیری نکند، هیچ استفاده و سودی برای ملت [رژیم ولایت فقیه] نخواهد داشت. ما باید نمایندگانی را انتخاب کنیم [  دست‌چین‌شدهٔ دیکتاتوری در اجرای برنامه های ضدمردمی ، انتصاب و به مجلس فرستاده شود!]که در شرایط چهار سال آینده با مسائلی که روبه‌رو هستیم، بتوانند از عهده مسائل برآیند. مجلس، قانون را بر اساس سیاست‌های کلی وضع می کند، مجلس سیاست‌های کلان مانند اصل ۴۴، اقتصاد مقاومتی، سیاست های محیط زیست و … را باید به قانون تبدیل و به دولت ابلاغ کند و از دولت و همه دستگاه‌ها بخواهد که این قوانین اجرایی شوند.

او افزود: مساله «اقتدار» اهمیت دارد. همزمان با مذاکرات برجام، عربستان در پی تحقیر ملت ایران بود. با اقدام خوبی که پاسداران ما کردند و درسی به تفنگداران آمریکایی دادند به عربستان پیغام دادند که وقتی ارباب شما این‌طور است شما ساکت بشوید. این اقتدار را باید مجلس حفظ کند.

[محسن رضایی میرقائد بخوبی متوجه است که رژیم ولایی دائماً از بحرانی به بحران دیگر درمی‌غلتد و این دیکتاتوری دیگر بَزک‌شدنی نیست. در دورهٔ “پسابرجام”و پس از انتخاباتی که “حاکمیت”با پایمال کردن حقوق مردم ترکیب مجلس “منتخب”آن را از پیش تعیین کرده است، می‌توان و باید با اتحاد عمل بین نیروهای اجتماعی و نیروهای سیاسی خواهان تغییرهای دموکراتیک، دیکتاتوری ولایی را به‌چالش طلبید. به‌وجود آوردن نیروی مادی ضروری برای انجام تحول سیاسی واقعی و جاری شدن امر دموکراسی، درگرو برپایی اتحاد گستردهٔ همه نیروهای معتقد به دموکراسی و عدالت اجتماعی در کشور است.]

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com