ماف نیوز: در مناطق مختلف ارومیه و اشنویه، اعضای بسیج و سپاه، در لباس پیشمرگان کُرد و با شناسنامه‌ی جعلی حزب دمُکرات، اقدام به گشت‌زنی در میان مردم می‌کنند.

به گزارش ماف نیوز، در روزهای گذشته در برخی مناطق اشنویه و ارومیه و مخصوصا در روستاهای “گرکه‌کور” و اطراف روستای “گندملاعیسی” در منطقه‌ی “دشت بیل” اشنویه، اعضای بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، با در دست‌داشتن شناسنامه‌ی جعلی حزب دمُکرات کُردستان ایران، از مردم روستاهای مذکور درخواست کمک کرده‌اند تا بدین صورت، افراد ناسیونالیست را شناسایی کنند.

خبرنگار ماف نیوز در اشنویه با تایید این خبر گفت: حکومت اسلامی ایران تیم‌هایی از مناطق مختلف به این منطقه اعزام کرده و به مردم منطقه اعلام داشته‌اند که از اعضای حزب دمُکرات کُردستان ایران هستند.

خبرنگار ماف نیوز هچنین گفت: هدف اصلی این نیروها، شناسایی افراد میهن‌پرست و منتقدین حکومت اسلامی ایران است.

این افراد، ملبس به لباس چریکهای دمُکرات بوده و کارت شناسی و آرم جعلی این حزب را نیز به همراه دارند.

حزب دمُکرات کُردستان ایران نیز با انتشار بیانیه‌ای در وب‎‌سایت رسمی خود، این اقدام را سعی در جهت ملیتاریزه‌کردن هرچه‌بیشتر مناطق مختلف کُردستان، خدشه‌دارکردن چزه‌ی این حزب و همچنین شناسایی افراد با گرایشات سیاسی عنوان کرده است.

این اقدامات حکومت اسلامی ایران، بعد از استقرار نیروهای حزب دمُکرات در مرزها اوایل بهار سال جاری شکل می‌گیرد.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com