یک شهروند کُرد اهل کامیاران توسط نیروهای اطلاعاتی حکومت اسلامی ایران بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال یافت.
بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، دیروز سهشنبه ١۴ بهمن ماه، نیروهای وابسته به وزارت اطلاعات در شهرستان کامیاران، یک شهروند کُرد به نام اسماعیل قبادی را بازداشت کردند.
بنابه این گزارش آقای قبادی اهل روستایی شایانی از توابع شهرستان کامیاران می باشد که بە گفتە یک شاهد عینی، نیروهای اطلاعاتی ضمن تفتیش و جستجوی منزل مسکونی، وی را نیز مورد ضرب و شتم قرار دادە و بە مکان نامعلومی انتقال دادند.
گفتنی است که تا کنون از سرنوشت و مکان نگهداری و دلیل بازداشت این شهروند کامیارانی، هیچ اطلاعی در دست نیست.
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.