روز گذشته جان کری، وزیر خارجه آمریکا پیش از مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز گاف بزرگی داد.
منابع خبری آلمان گزارش داده اند، کری پیش از مصاحبه و در حالی که نمی دانست میکروفنش روشن است، با یکی از مشاورانش پشت تلفن صحبت می کند.
وی در سخنان خود این جملات را بر زبان می آورد: «این یک عملیات جهنمی است که به افتضاح تبدیل شده است.»
اظهارات وی در اعتراض به اطمینان رژیم اسرائیل است که گفته بود حملات محدود و زمینی را علیه غزه انجام خواهد داد.
کری در ادامه گفت وگوی خود با مشاور ارشدش افزود: «ما باید به این قضیه پایان دهیم. جان گمان می کنم امشب باید به آنجا برویم. این احمقانه است که بخواهیم کنار بایستیم و کاری انجام ندهیم.»
کری پس از پایان مکالمه تلفنی اش از سوی خبرنگار فاکس نیوز مورد پرسش قرار گرفت. این خبرنگار از کری پرسید که آیا منظور وی این بوده است که ارتش اسرائیل در عملیات های خود علیه غزه خیلی فراتر از حد خود عمل کرده است؟ با وجود این سخنان، وزیر امور خارجه آمریکا این بار هم از رژیم اسرائیل دفاع کرد و گفت: «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند!»
نظرات
نظر (بهوسیله فیسبوک)
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.