سیدحسین نقوی، حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی چندی پیش از خبرگزاری تسنیم بازدید نموده و در جریان این بازدید با خبرنگاران آن به در باره موضوعات مختلف سیاست خارجی ازجمله پرونده هستهایی و فعالیت سازمانهای غیردولتی به گفتوگو نشسته است و بهعنوان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی سخنان تأمل برانگیزی در باره فعالیت سازمانهای غیردولتی بیان کرده است که بیانگر نگاه متوهمانه و تداوم رویکرد جامعه مدنی هراسی در کارگزاران جمهوری اسلامی است.
– نقوی در باره فعالیت سازمانهای غیردولتی میگوید: فعالین ضد نظام در NGO ها در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی سرمایهگذاری کلانی کردند. ما در گرگان NGO داریم که برای خانمهای خانهدار جلسه میگذارند و حقوق بشر درس میدهند. ظاهرش هم خیلی خوب است. اما در باطن کاملاً ایدههای فمنیستی را ترویج میکنند، آرام، هیچکس هم کاری ندارد. شاید از نهادهای ما کمک هم میگیرند.
وی در بخشی دیگری از مصاحبه اضافه کرد: دولت آقای خاتمی یعنی دولت اصلاحات، روی ساختار اجتماعی کار کرد. چه دولت آقای خاتمی چه کس دیگر، قصد ندارم دولتی با آن برخورد کنم، این طرح، طرحِ صهیونیستی است. صهیونیستها قبلاً از ساختارهای جاسوسی ورود پیدا میکردند. فعالیتشان هم رسمی بود. اینطور باز کردن دستشان آسان است الآن اینطور کار نمیکنند، وارد ساختار اجتماعی شدهاند و در فضای اجتماعی کار میکنند. یعنی از طریق جاسوسی وارد نمیشوند و این بسیار خطرناک است. بهترین ابزار برای اعمالنفوذ و پیگیری هدفها، بعضی NGOها و تشکلهای اجتماعی هستند. من با این جملات نمیخواهم تمام NGO ها را رد کنم. همانطور که ما در رسانه، کار رسانهای میکنیم، در حوزه NGO ها هم باید نیروهای متعهدِ انقلابی کار NGO ای کنند. نباید در این زمینه کمکاری کنیم. نباید اجازه دهیم رخنه ایجاد کنند. چون وقتی عرصه خالی باشد، آنها پُر میکنند.
در دولت آقای خاتمی روی این مؤسسات مردم نهاد – NGOها- بسیار کار کردند. تشکلهایی درست شدند که کاملاً در راستای اهداف صهیونیستها فعالیت میکردند. حتی شاید مجموعهای که کار میکردند، از این موضوع اطلاع نداشتند اما واقعاً فعالیت میکردند. رساله دکترای من درباره تأثیر مؤسسات مردم نهاد در توسعه سیاسی است.
دولت آقای خاتمی خیلی روی این زمینه کار کرد، منتها فقط توانست ساختار و شکل به اینها بدهد، جا بیاندازد، به آنها مشروعیت بدهد که در اعتبارات دولتی هم کمکهای هنگفت میدادند. اینها تحت عناوین NGOهایشان ساختمان، خانه، اعتبار و پول گرفتند.
دولت نهم و دهم که روی کار آمد، دَر دکان اینها را بست. کرکرههایشان را پایین کشید، درست هم بود. بسیاری از این کرکرهها واقعاً باید پایین کشیده میشد. نگاه دولت هم نگاه خوبی بود.
سید حسین نقوی سخنگویی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در باره وضعیت کنونی سازمانهای غیردولتی گفته است:
در حال حاضر کرکره NGOها را یکییکی دارند بالا میدهند. خیلی نرم و آرام فعالیت میکنند. NGO ها شکل میگیرند. در برنامه دولت است که به NGOها کمک کند. در این زمینه هزینه کند، بنابراین NGO ها فضای واقعاً فعال اجتماعی هستند. ما اگر راه مقابله را دنبال کنیم، شاید خیلی موفق نشویم لذا ما هم باید حرکت کنیم و NGO هایمان را فعال کنیم. همانطور که روزی ما در حوزه رسانه چیزی نداشتیم و همه رسانهها دست آنها بود، ولی امروز رسانههای فعال و اثرگذار داریم.
ما در این زمینه هم باید کار کنیم، زیرا صهیونیستها روی NGO ها بسیار سرمایهگذاری کردهاند که مهندسی افکار عمومی و مهندسی ساختار اجتماعی است و اگر نتوانیم کار کنیم، نسلهای آینده با مشکل جدی روبرو میشوند.
نگاه متوهم سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره فعالیت سازمانهای غیردولتی
یکشنبه, ۴ام خرداد, ۱۳۹۳
منبع این مطلب کنشگران داوطلب
نویسنده مطلب:مطالب منتشر شده در این صفحه نمایانگر سیاست رسمی رادیو زمانه نیستند و توسط کاربران تهیه شده اند. شما نیز میتوانید به راحتی در تریبون زمانه عضو شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.