موج ۵G

دوشنبه, ۱۲ام شهریور, ۱۴۰۳

اضافه شده توسط نویسنده مطلب: علی مظاهری
 

مطالب منتشر شده در این صفحه نمایانگر سیاست رسمی رادیو زمانه نیستند و توسط کاربران تهیه شده اند. شما نیز می‌توانید به راحتی در تریبون زمانه عضو شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

قدرت نفوذ موج ۵G با فرکانس تقریبی ۲۴ تا ۴۷ گیگا هرتز از قدرت نفوذ موج ۴G با فرکانس تقریبی ۲۶۰۰ مگا هرتز، بیش تر است و با رسانا بودن بدن بشر و فعال بودن سیگنال های سینوسی مغز او، نفوذ بیش تر این موج، آسیب های بیش تری را برای بشر به همراه خواهد داشت که نظم نوین جهانی حاکم در جهان امروز با راه اندازی این موج و استفاده مداوم مردم جهان از اینترنت همراه خود با این موج، این آسیب ها را به ویروس های حیوانی، نسبت می دهد و مردم جهان را تشویق به زدن یک یا چند دُز واکسن دیگر به بهانه جلوگیری از گرفتن و انتقال بیماری، می کند.

اگر هر دُز واکسن ضد ویروس کووید-۱۹ (پروژه reset کلاوس شوآب) را یک چیپ (تراشه-هارد یا فضای ذخیره سازی داده) با مقدار تقریبی ۱۰ در ۱۰۰ (بدون در نظر گرفتن واکسن های پیشین)، در نظر بگیریم:
-مردمی که واکسن کووید-۱۹ نزدند= ۱۰۰ در ۱۰۰ بشر هستند.
-مردمی که یک دُز واکسن کووید-۱۹ زدند= ۱۰ در ۱۰۰ ربات و ۹۰ در ۱۰۰ بشر هستند.
-مردمی که دو دُز واکسن کووید-۱۹ زدند= ۲۰ در ۱۰۰ ربات و ۸۰ در ۱۰۰ بشر هستند.
-مردمی که سه دُز واکسن کووید-۱۹ زدند= ۳۰ در ۱۰۰ ربات و ۷۰ در ۱۰۰ بشر هستند.
-مردمی که چهار دُز واکسن کووید-۱۹ زدند= ۴۰ در ۱۰۰ ربات و ۶۰ در ۱۰۰ بشر هستند.
و مردمی که دُز پنجم از این پروژه reset (بازنشانی) کلاوس شوآب را که متعلق به ویروس تب دانگی است، بزنند، ۵۰ در ۱۰۰ ربات و ۵۰ در ۱۰۰ بشر خواهند شد‌ و این پروژه تا زیاد شدن حد جنگ جهانی سوم، ادامه خواهد داشت تا بشر با دو سوار و شوالیه ویروس و جنگ حاکمیت جهانی به نفع انقلاب صنعتی چهارم (آغاز به کار ربات ها)، به ۱۰۰ ربات و ۰ در ۱۰۰ بشر، تبدیل شود تا در این انقلاب صنعتی فرا بشری، ۱ در ۱۰۰ سرمایه داری حاکمیت جهانی و ۹۹ در ۱۰۰ ربات مصرف کننده و کارگر، به وجود آید.

کتابخانه ایران:

http://ketabkhaneiran7000.blogfa.com

ایمیل:

alimazaheri847@gmail.com

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

مطلب را به بالاترین بفرستید

این مطلب خلاف آیین نامه تریبون است؟ آن را به ایمیل tribune@radiozamaneh.com گزارش کنید
Join

دسته‌بندی‌ها: اجتماعی, بین‌الملل, علمی, فنآوری و اینترنت

برچسب‌ها: |

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.