مراحل رهایی بردگان توحش تشیع و لاتی و ملایی و…: م۱-حملات ضد محوری توسط اسرائیل و متحدانش-م۲-قیام مردمی+شاید کودتای بشرودستانۀ سکولاری

چندانک خواهی جنگ کن یا گرم کن تهدید را. می‌دان که دود گولخن هرگز نیاید بر سما. ور خود برآید بر سما کی تیره گردد آسمان. کز دود آورد آسمان چندان لطیفی و ضیا. خود را مرنجان ای پدر سر را مکوب اندر حجر. با نقش گرمابه مکن این جمله چالیش و غزا. گر تو کنی بر مه تفو بر روی تو بازآید آن. ور دامن او را کشی هم بر تو تنگ آید قبا. پیش از تو خامان دگر در جوش این دیگ جهان. بس برطپیدند و نشد درمان نبود الا رضا. بگرفت دم مار را یک خارپشت اندر دهن. سر درکشید و گرد شد مانند گویی آن دغا. آن مار ابله خویش را بر خار می‌زد دم به دم. سوراخ سوراخ آمد او از خود زدن بر خارها. بی صبر بود و بی‌حیل خود را بکشت او از عجل. گر صبر کردی یک زمان رستی از او آن بدلقا. بر خارپشت هر بلا خود را مزن تو هم هلا. ساکن نشین وین ورد خوان جاء القضا ضاق الفضا. فرمود رب العالمین با صابرانم همنشین. ای همنشین صابران افرغ علینا صبرنا. رفتم به وادی دگر باقی تو فرما ای پدر. مر صابران را می‌رسان هر دم سلامی نو ز ما // مولانا //

//——//

مختصر و مفید در تیتر نوشتار یاد شد، مسئله مهم این است برنامه‌ریزی و اجرا توسط اسرائیل خیلی کند است – البته بر اساس چیزی که دیگران پیش‌بینی می‌کردند- اینکه چرا اسرائیل از اول تاریخی برای عملیات دفاع مشروعی اش اعلام نکرده و حتا سال‌هاطولانی چه بسا ده سال و بیشتر ممکن جنگ علیه محور تروریسم ادامه یابد، چیزی مورد نقد است این است که، آیا نمی‌شد این مسیر کوتاه‌تر شود و زودتر به تراژدی توش محور تروریسم پایان داد؟، به قریب یقین، همان گونه پیشا ااز این گفیتم، اسرائیلیان اگر پیشنهاد لحظات حقوق بشری پیش از آغاز عملیات می‌کرند و کانال بشردوستانه برقرار و مناطق امن بشردوستانه – چه در نوار غزه و چه پیرامون و برون از این نوار- برپا می‌کردند و مردم را امان داده در این کمپ‌ها، خود مردم درآمدند بر این کمپ‌های بشردوستانه و شتاب به سوی خیر از شر تروریست‌ها. آنچه که غولا‌پنداران جنگی در رُعب دیدند، یک ارزن به ارزش بدیهیات حقوق بشر نبودند. حال از این تجربیات پند گرفته باید.

نه عجولی و نه صبر نابصیرانه! و اکنون زمان اقدام است ، بالای ۷۰ درصد مردم- در پس چند نسل‌سوزی توحش حکومت تشیع مملو از خرافات و توهمات و منجلبات- تهی‌دست شدند و جز تن و جانشان چیزی نبینند، نقد کانال بشردوستانه به دست خود گرفته و هزارها وعدۀ پوچ و توهمی و نسیه نظام لاتومُلایی به گوش خود نگیرند.

تمدن جهانی در امتداد تمدن از ۱۴۰۰۰ هزار پیش که نواحی نوار معتدلۀ کرۀ زمین شروع شد و دست به دست از تمدن قدیم قارۀ کهن (آفریقا-آسیا-اروپا) که عمدتا شامل نواحی نیمۀ شمالی هندوستان و افغانستان و ایران و ترکیه و خاورمیانه و خاورنزدیک و شمال افریقا و بیشتر اروپا و آسیای مرکزی است، به همراه تمدن شرق آسیا به سدت تمدن اروپایی (غرب) رسید و امروزه به عنوان تمدن جهانی مورد استفادۀ عموم بشریت قرار گرفته است.

اینکه چرا اسلام و مذاهبش از جمله تشیع، در برابر آیین جهانی و جهان‌شمولی “حقوق بشری و دموکراسی و تمدن” مقاومت در پذیرش این آیین جهانی، نشان می‌دهد نیازمند توحش‌زُدایی است این تشیع (اصلاح؟)، و یا اینکه آسان‌تر است آن را مردمان از ذهن بیرون کنند (اخراج)، که در نوشتار پیشین بدان پرداخته شد. استثمارگران دزد‌سالاری (و نه سرمایه‌داری کارآفرین حلال روزی بشردوستانه) نسل‌هاست هندوانه زیر بغل ملا و لات تشیع گذاشته اند و تعریف و تمجدید کرده اند که ایول که بخش عمده مذهب تشیع را مراسمات تعزیه و حماسه‌سازی از شکست‌های تشیع است!، یک بار این شیعیان ابله و خرفت و پخمه از خودشان پرسش نکردند چرا اجنبی استثمارگر دزدسالار و نفوذی دارد از ما این قدر تعریف و تمجید می‌کند (به ابلهان و نفوذیان در میان شیعه جایزه و دکرتی و مهندسی بی‌سوادی می‌دهد با کمک فساد آموزشی و مدارس و دانشگاه‌های پولی مدرک‌فروش) که مذهب تشیع هر چه بیشتر افسرده‌ساز کنیم و بعد خودشان مذاهب مسیحی و یهودی را سکولاریزه و راسیونالیزه می‌کنند و مردمانش در مراسمات بودایی و مسیحی و یهودی و هندویی و غیره، شادنوشی می‌کنند و رقص و بزن آواز و سازهای متنوع بکار می‌برند و هر ماه و هر هفته به بهانه ای، جشن و شادی و دنسینگ و کنسرت و فستیوال رقص و هنری و فرهنگی بانشاط و خوشحالی دارند؟! براستی این آیا این اقلیت چند میلیونی شیعه ولایی ج.ا عاقل هستند و آن هفت میلیارد و اندی انسان بودایی و مسیحی و یهودی و هندویی و غیره عقل ندارند؟!، اگر عقل ندارند پس چرا در شرق عالم گوشی سامسونگ و در غرب عالم اپل تولید می‌کنند و این تشیع مدعی خدای عقل کل، عُرضه ندارد تولید گوشی شبیه سامسونگ و اپل ندارد؟!


 

#لاتیسم

https://www.tribunezamaneh.com/?s=%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%B3%D9%85

سوءاستفاده توحش تروریستی ا گسترش فاسد اموزشی (مدرک‌گرایی و مدرک‌فروشی) و اهمیت اجرای فوری پیشنهاد آموزش مجازی رایگان

https://www.tribunezamaneh.com/?s=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C


پ.ن:

باز برای چندیمن بار تکرار می‌کنم، من ستیزه با هیچ آیین (دین و مذهب و…) ندارم وبلکه با جهل ستیز دارم، بدیهی است اگر اصحاب اسلام و مذاهبش اعم تسن و تشیع، راه اصلاح و پیرایش از جهل وبدی و خرافه و کژاندیشی انجام و به مانند مسیحیت و یهودیت و غیره، سکولاریزه وراسیونالیزه شوند و سازگار با آین جهانی یعنی حقوق بش و دمکراسی و تمدن جهانی شوند دیگر جا ستیزی نیست. مهمتر اینکه امالهم به هیچ وجه ستیز با مسلمان زاده وشیعه زاده ندارم اگر آنها نیز ستیزه ا نداشته. صلح و همزیستی در چارچوب آین جهانی برای همه ممکن است اگر تن به این آیی دهیم.

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/antijahl

قیمت کار و گوشت برای زندگی(؟)، یکی از بهترین مقایسات حاکمیت توحش تشیع در ایران!

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)