پاسخ فعالان گیلک به سلطنت‌طلبان

رضا پهلوی: “که هر قاتلی دیدی گل بدی بهش”

امروز پنجشنبه‌ ۲۴ اسفندماه، آخرین پنجشنبه‌ی سال ۱۴۰۲ است. اگر نگاهی کوتاه به صفحات مجازی خانواده‌‌های شهدای قیام اخیر ژینا و قیام‌های پیشین انداخته باشید، پر است از تصاویر عزیزانشان در چهارشنبه‌ سوری‌هایی که هنوز زنده بودند و نفس می‌کشیدند. و البته به رسم آخرین پنجشنبه‌ی هرسال پر از تصاویر و ویدیوهایی از تجدید دیدار خانواده‌ها و مردم با شهدایشان بر سر مزارشان.
در همین حال که با فرا رسیدن عید نوروز، مردم یاد عزیزان و کودکان از دست‌رفته‌شان را گرامی‌ می‌دارند و پیام «شهید نمی‌میرد» و «نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم» را به جلادان حاکمیت سفاک اسلامی مخابره می‌کنند؛ شاهزاده رضا، سردسته فرقه‌ی تباه پهلوی در فراز دلنشین دیگری در سخنرانی خود از «ضرورت عدم انتقام‌گیری» از جانیان و قاتلان فرزندان و عزیزان‌مان سخن می‌گوید.

«اگر در روند براندازی حکومت، نیروهای مسلح تهدید به انتقام شوند، آنها در جهت تضمین بقای این حکومت اقدام خواهند کرد». اگر سوال چهار گزینه‌‌ای مطرح می‌شد و می‌پرسیدیم این جملات متعلق به چه کسی است؟ می‌شد گزینه‌ی عباشکلاتی اصلاحات و اسپرم برنده‌ی خاندان سلطنتی را کنار هم نوشت و به پاسخ صحیح رسید.

مردک تباه لابد به اعتبار چهارنفر اراذل و اوباش مجازی و فحاشان آلت به دست خود که معتقدند «شاه کم آدم کشت وگرنه انقلاب نمی‌شد»، فکر کرده حافظه‌ی مردم چنان مخدوش شده که یادشان رفته چطور همین مردم از دست پدر و پدرجدش به ستوه آمده بودند. اما این مردم همان‌هایی هستند که ماه‌های مدیدی در یکسال گذشته با صدای رسا در خیابان‌ها فریاد کشیدند «مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر» و به درستی بر روی دیوارهای شهر نوشتند:

“پهلوی، آخرین سنگر بیت رهبری”.

کارگزاران سلطنت و تلخک‌های درباری مجازی که اعتصابات و اعتراضات واقعی و کف خیابان معلمان را اعتراضات مجاز خواندند و از اعتصابات کارگران که برایشان نون و آبی نداشت گذشتند، مدت‌هاست در تلاش برای جازدن خودشان به عنوان انقلابیون حقیقی‌اند. حالا به سخنان کعبه‌ی آمال‌شان نگاه کنید که چطور از اموال مردم چون ارث پدری‌اش بذل و بخشش می‌کند و از بخشش قاتلان‌مان صحبت می‌کند.

پس تا این‌‌جای کار یادداشت می‌کنیم:
۱. در صورت تکیه‌زدن اعلی‌حضرت، رضا پهلوی بر تخت پادشاهی، اموال سپاهی‌ها مصادره نخواهد شد.
۲. در روند پیروزی انقلاب نباید خون‌خواهان فرزندان و شهیدانمان باشیم. وگرنه قاتلان‌مان همچنان به شغل شریف کشتار ما مشغول خواهند بود.

مرگ همانقدر که کسب و کار جمهوری اسلامی است، کسب و کار ورژن فکل‌کراواتی آن، پهلوی هم هست. کاسبان خون و رنج مردم، فاندبگیران دول خارجه که دستور بخشش قاتلان‌ مردم را صادر می‌کنند، هیچ‌گاه خون‌خواه شهیدانمان نبوده‌اند.

#اضمحلال
#جسدمعاشان
#کاسبان_خون
#سرکوب_کارگران

@sarkhatism

در این رابطه:

حمله وحوش سلطنت باخته به مزار محمد ملکی و والدین توکا و مانا نیستانی

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)