پیام هم بندیان سابق قاسم آبسته زندانی اهل سنت از زندان قزلحصار
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز سه شنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲، جمعی از زندانیان سیاسی از هم بندیان سابق قاسم آبسته پیامی از زندان قزلحصار در رابطه با اعدام ناجوانمردانه او نوشتند. آنها در قسمتی از پیام خود می‌نویسند: «به این ظلمت پرستان که گمان می‌کنند با این قتل عام زندانیان و یا حتی با به خاک و خون کشیدن جوانان و کودکان بی‌گناه فلسطینی (برای پوشاندن جنایاتشان در ایران) می توانند چند صباحی بر عمر ننگین خود بیفزایند،. از زبان پیامبرمان ابراهیم خلیل به آنها می گوییم: أُفٍّ لَّکُمْ وَلِمَا تَعْبُدُونَ (اف بر شما و هر آنچه می پرستید …! »

لازم به ذکر است که زندانی عقیدتی سیاسی اهل سنت قاسم آبسته روز ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۲، پس از تحمل ۱۴ سال زندان، به اتهام قتل عبدالرحیم تینا امام جمعه خلفای راشدین مهاباد اعدام شد. در این پرونده شش زندانی اهل سنت دیگر محاکمه و به اعدام محکوم شده اند.

متن کامل پیام در ذیل می آید.
گر عاشق و صادقی ز مردن نهراس
مردار بود هر آنکه او را نکشند (اقبال لاهوری)

در غم از دست دادن و فراق برادر دلیر و قهرمان‌مان قاسم آبسته کام‌مان همچو زهر تلخ گشته و در غم این عزیز هم بندی‌مان و اینچنین عاشقانه نه فقط چشم ما، که چشم فلک هم خون فشان است و غم جدایی‌شان داغی است بر دل و آتشی بر جان‌مان.

ولی به این ظلمت پرستان که گمان می‌کنند با این قتل عام زندانیان و یا حتی با به خاک و خون کشیدن جوانان و کودکان بی‌گناه فلسطینی (برای پوشاندن جنایاتشان در ایران) می توانند چند صباحی بر عمر ننگین خود بیفزایند،. از زبان پیامبرمان ابراهیم خلیل به آنها می گوییم: أُفٍّ لَّکُمْ وَلِمَا تَعْبُدُونَ (اف بر شما و هر آنچه می پرستید …!

و یا اگر گمان می‌کنند که با این قتل عام و کشتار زندانیان که به راه انداخته اند بقیه زندانیان، مردم و یا حتی محکومان زیر اعدام را مقهور و مرعوب وحشی‌گری های خود می‌کنند باز از زبان قرآن می‌گوییم:
مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (آیه ۱۲۳ سوره احزاب) در پیمان مومنان (و مردم) عده ای بر عهد خود وفا کردند (شهید شدند) و عده ای منتظرند تا بر عهدشان وفا کنند، بدون کمترین تغییر و ترسی.

روح برادر قهرمان‌مان قاسم شاد باد
و یاد باد آن صحبت روزها و ماه‌ها و سال‌هایی که در کنار هم بودیم و بر داستان دادگاه‌ها، محاکمه‌های چند دقیقه ای خودمان و احکامی که برای‌مان صادر می‌شد به تمسخر می‌خندیدیم…
اگر چه همه مان به اعدام و ابد و … محکوم شده بودیم و این البته افتخار و سعادتی است که برای آزادی و سربلندی مردم‌مان سر ببازیم و رخ نگردانیم.

همبندیان سابق
در زندان قزلحصار
آبان ماه ۱۴۰۲

درباره زندانی اهل سنت قاسم آبسته بیشتر بخوانید
جنایتی دیگر اعدام زندانی اهل سنت قاسم آبسته در زندان قزلحصار

زندانی عقیدتی – سیاسی اهل سنت قاسم آبسته کیست؟
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)