ایران تحت حاکمیت سران بنیادگرا، از نظر تعداد، دومین رتبه و از نظر تعداد اعــدام متناسب با جمعیت رتبه اول را دارد
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، در ۲ روز منتهی به ۲۷مهر حداقل ۵ زندانی اعدام شده‌اند. در زندان مرکزی خرم‌آباد معروف به پارسیلون، ۲ زندانی اعدام شدند. وحید کاکاوند و فتح‌الله رشنو پیش از این به اتهام مربوط به مواد مخدر بازداشت شده بودند. بامداد روز پنج‌شنبه ۲۷ مهر حکم اعدام این دو تن به اجرا درآمد.

اعدام ۲ زندانی در الیگودرز لرستان
بامداد روز پنج‌شنبه ۲۷ مهر در شهر الیگودرز از استان لرستان یک زندانی دیگر با اتهام مشابه اعدام شد.

این زندانی وحید رشیدی گراوند نام داشت. گفته می‌شود یک زندانی دیگر نیز به همراه وحید رشیدی اعدام شده است که از هویت و جرم انتسابی این زندانی اطلاعی در دست نیست.

بامداد روز پنج‌شنبه ۲۷ مهر یک زندانی بلوچ در زندان مرکزی زاهدان اعـدام شد. این زندانی خدابخش (نام خانوادگی نامعلوم) و ۲۷ ساله بود. این زندانی در تاریخ ۱۲مرداد ۱۴۰۱ در سراوان بازداشت و در دادگاه به اعـدام محکوم شده بود.

اعدام حداقل ۵ تن در شهرهای مختلف کشور
اعـدام حداقل ۵ تن در شهرهای مختلف کشور تصویرخسرو نقیان
اعدام حداقل۴ زندانی در زندان مرکزی کرج
بنا به گزارشات رسیده روز چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲، حداقل ۴ زندانی در زندان مرکزی کرج (ندامتگاه) اعـدام شده‌اند. هویت یکی از زندانیان خسرو نقیان می‌باشد. اتهام این افراد مرتبط با مواد مخدر بوده است

از هویت ۳ تن زندانی اعـدام شده اطلاعی در دست نیست.

سحرگاه روز چهار‌شنبه ۲۶مهرماه ۱۴۰۲ نیز، حکم اعـدام ۱۰ زندانی در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمد. هویت ۲ تن از اع(دام شدگان عبارتند از فرشاد شهبازی و محمد بهزادی.

اعدام ابزار اعمال حاکمیت دیکتاتورها
در حال حاضر تنها ۳۴ کشور از مجازات غیرانسانی اعــدام استفاده می‌کنند. ایران تحت حاکمیت سران بنیادگرا، از نظر تعداد، دومین رتبه و از نظر تعداد اعــدام متناسب با جمعیت رتبه اول را دارد.

ایران تحت حاکمیت سران بنیادگرا، از نظر تعداد، دومین رتبه و از نظر تعداد اعــدام متناسب با جمعیت رتبه اول را دارد

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)