سازمان حقوق بشر ایران؛ ۲۴ خرداد ۱۴۰۲: حکم دو زندانی که با اتهامات مربوط به «مواد مخدر» به اعدام محکوم شده بودند، در زندان مرکزی شیراز (عادل آباد) به اجرا درآمد.
اعدامبنا به اطلاع سازمان حقوق بشر ایران، صبح روز یک‌شنبه ۲۱ خرداد ماه، حکم اعدام دو مرد در زندان مرکزی شیراز به اجرا درآمد. این دو زندانی که هویتشان علیرضا شاهچراغی و طاهر نوری، ۳۸ ساله و اهل جهرم احراز شده، در پرونده‌های جداگانه با اتهامات مربوط به «مواد مخدر» به اعدام محکوم شده بودند.

یک منبع مطلع درخصوص اعدام طاهر نوری به سازمان حقوق بشر ایران گفت: «او از حدود سه سال پیش به اتهام مواد مخدر بازداشت و به اعدام محکوم شده بود».

اعدام این زندانی تا لحظه تنظیم این خبر از سوی رسانه‌های داخل ایران و یا منابع رسمی اعلام نشده است.

عدم درجه بندی برای قتل عمد در ایران باعث می‌شود هر نوع قتلی فارغ از شدت و ضعف و انگیزه متهم، منجر به صدور حکم اعدام شود.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)