۱۳۹۲/۰۷/۱۷-  انقلاب اسلامی در هجرت: بنا بر خبری که  چندی قبل از سوی روزنامه های ایران انتشار  یافت ،حسن روحانی به دو موسسه نظر سنجی دستور داده است تا با طرح سئوالی نظز مردم ایران را در باره رابطه با آمریکا جویا شوند . پس از آن موضع گیری های موافق و مخالف جناح های مختلف رژیم در باره این دستور  انتشار یافت و حالا هاشمی رفسنجانی ،که حسن روحانی دوران زیادی را در سایه و تحت حمایت او در نظام ولایت مطلقه فقیه خدمت کرده است  نیز ، یاد اراده مردم افتاده و غصب آن را ظلم سیاسی میخواند، اما ولایت مطلقه یک فرد بر جان و مال و ناموس مگر غصب اراده مردم بر سرنوشت خویش نیست؟ او که خود از عواملی است که با افراط و حرص ناشی از قدرت طلبی  انقلاب ایران به راه خشونت و تقدیس آن بردند و مخالفین خود را با انگ لیبرال از میدان به در کردند فراموش کرده است که بر سر ملاقات مهندس بازرگان و ابراهیم یزدی در یک کنفرانس بین المللی با برژنسکی و هیئت نمایندگی آمریکا چه جنجالی به پا کردند و در مجلس به ریاست او بر این ها و مهندس امیر انتظام  تحت عنوان لیبرال، سازشکار ،آمریکایی و…  چه رفت.او  امروز حرفی را می زند که در خرداد ۶۰ و به هنگام کودتا علیه منتخب مردم ، عکس آنرا گفت و عمل کرد . او پیشنهاد آقای بنی صدر برای  مراجعه به آرای عمومی و برگزاری رفراندوم برای برون رفت از بن بست سیاسی موجود و اختلاف بین رئیس جمهور و مجلس را مصدق بازی او خواند (در خاطرات ۱ خرداد ۱۳۶۰ بدان اشاره کرده است ) و از عوامل موثر در کودتا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  در دیدار جمعی از فعالین سیاسی از استان‌های آذربایجان شرقی و زنجان و تهران، با اشاره به روح مردمی انقلاب اسلامی از شروع مبارزه تا پیروزی و سالهای پس از آن، گفت: در هر مقطعی که مردم به میدان آمدند، اهداف انقلاب تأمین شد.

ایشان دوران دفاع مقدس را بهترین مصداق برای صبر و استقامت مردم دانست و گفت: پیروزی‌های نظامی در مقاطع مختلف جنگ به پیروزی سیاسی ختم شد که وعده الهی برای مؤمنان صبور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری آیاتی از قرآن کریم برای تأکید بر نقش مردم در برپایی حکومت‌ها و تشکیل حکومت اسلامی در مدینه گفت: اگرچه خداوند می‌تواند با اراده آسمانی خویش هر غیرممکنی را ممکن نماید، اما در پیام‌های وحیانی به پیامبر(ص)، پیروزی اسلام را علاوه بر وعده نصر الهی به مصداق آیه ۶۱ انفال که می‌فرماید «اَیَّدکَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤمِنین»، معلول حضور در صحنه مردم می‌دانند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خویش با ارائه تحلیلی تاریخی از روند تشکیل حکومت‌ها، گفت: سیر طبیعی پیروزی‌های سیاسی و اجتماعی، حضور مردم است و غیر از این، حتی اگر با کودتاهای خونین یا اشغال نظامی باشد، دوامی نخواهد داشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به آیات سوره نصر، حضور «فوج فوج» مردم را ضرورت تشکیل حکومت‌ها براساس تعالیم اسلام دانست و با تأکید بر آیه «امتاً وسطا» گفت: براساس تعریفی که قرآن از اعتدال دارد، افراط و تفریط در زمینه‌های اخلاقی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روابط خارجی محکوم به سقوط است.

ایشان با تأکید بر لزوم تعمیق اندیشه اعتدال در جامعه، اختلاف‌نظرها را با رعایت اخلاق مفید دانست و گفت: اگر اختلاف‌نظرهای مسئولان بر مدار رأی اکثریت مردم باشد، باعث تقویت بنیه‌های کشور در همه زمینه‌ها می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه غصب اراده مردم را یک ظلم سیاسی دانست و گفت: همه باید این جمله رهبری را که رأی مردم حق‌الناس است، رأی‌العین خود قرار دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ضمن تشکر از مردمی که با تحمل رنج سفر، از استان‌های مختلف در دیدار حضور داشتند، گفت: حق این است که ما برای تشکر از شما بیاییم.

در آغاز این دیدار که اعضای جبهه حماسه تدبیر و توسعه ایران اسلامی، ستاد یاران آیت‌الله هاشمی در آذربایجان، جامعه اسلامی دانش‌آموختگان سیاسی ایران (جادسا)، جامعه هنرمندان اهل قلم، جمعیت جهادگران ولایی و جمعی از فعالین سیاسی استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان و تهران حضور داشتند، ده نفر به نمایندگی از حاضران به بیان دیدگاه‌های خویش در خصوص مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پرداختند.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com