لطف الله سیاهکلی و فاطمه محمدبیگی نمایندگان مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس یازدهم شورای اسلامی عزم خود را جزم کردهاند تا به هر روش ممکن مدیران زن دستگاههای اجرایی را برکنار کنند.
این روزها با روی کار آمدن نمایندگان مجلس یازدهم، بیم کاهش مدیریت زنان در کشور افزایش یافته است. از آنجایی که نقش دولتهای جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون در وضعیت زنان کشور بی بدیل بوده، حالا باید دید ادامه این سیاستها در دستور کار مجلس یازدهم قرار میگیرد یا خیر؟
صحبتهای نمایندگان تازه ورود مجلس یازدهم در برخی استانها نشان داده که تمایلی برای فعالیت بیش از پیش زنان در جامعه ندارند؛ این سخنان در استانهایی مانند قزوین که رتبه هشتم به کارگیری مدیریت زنان در کشور را به خود اختصاص داده، بیش تر از سایر استانها خودنمایی میکند.
به تازگی فاطمه محمدبیگی و لطف الله سیاهکلی ۲ نماینده تندروی در این استان با روحیه زن ستیزانه در تلاش هستند تا تنها مدیر زن دستگاه اجرایی این استان را برکنار کنند.
فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، تنها رییس زن سازمان وزارت جهاد کشاورزی در کشور و در طول عمر جمهوری اسلامی ایران بوده که فارغ از عملکرد صحیح یا غیرصحیح، اکنون در حال قربانی شدن تفکر زن ستیزانه است.
همواره این اصل پابرجا بوده که وقتی نمایندگان مجلس تغییر میکنند، به دنبال آن باید شاهد تغییر قطارگونه مدیران دستگاههای اجرایی بود، اما در قزوین این ویژگی بسیار متفاوتتر از همیشه بوده و تنها در قامت زن ستیزی جلوه گر میکند.
در استانی که بیش از ۵۴ دستگاه اجرایی وجود دارد، هجمههای شدید علیه تنها زن رییس یک دستگاه اجرایی خود گواه آن است که اولویت نمایندگان مجلس یازدهم مقابله همه جانبه با ورود زنان به عرصههای مدیریتی است.
در استانی که بیش از ۵۴ دستگاه اجرایی وجود دارد، هجمههای شدید علیه تنها زن رییس یک دستگاه اجرایی خود گواه آن است که اولویت نمایندگان مجلس یازدهم مقابله همه جانبه با ورود زنان به عرصههای مدیریتی است.
چندی پیش خبرگزاری ایلنا (خبرگزاری کار جمهوری اسلامی) در گزارشی به انتقاد شدید از عملکرد دولت تدبیر و امید پرداخته بود و با عنوان « آفت بیتدبیری به جان جهاد کشاورزی قزوین افتاد» به صحبتهای سیاهکلی نماینده مردم اشاره داشت که وزیر جهاد کشاورزی باید به خاطر عملکرد این مدیر زن استیضاح شود.
سیاهکلی در ابتدای شروع به کار خود نیز در نشستی با مدیران بهزیستی قزوین گفته بود که مشکلات زنان سرپرست خانوار تنها با ازدواج مجدد برطرف میشود و باید فرهنگ ازدواج دوباره زنان را در جامعه تبلیغ کرد. به نظر میرسد از نگاه این نماینده، زنان تنها در قالب روابط همسری و ازدواج میتوانند از حقوق اجتماعی و سیاسی برخوردار شوند.
این نماینده مجلس بارها در سخنرانی و محافل خصوصی خود اعلام کرده که رییس سازمان جهاد کشاورزی نباید یک زن باشد و باید تلاش کنیم رویه غلط گذشته را اصلاح کنیم.
مدتی پیش یادداشتی از یک وبلاگ تحت عنوان «باران اعتدال» در فضای مجازی منتشر شد که در آن به فشار نمایندگان قزوین برای برداشتن فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی اشاره شده بود.
جابر خرم نیا مدیر خبرگزاری فارس قزوین وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در توییتی به لوح تقدیر فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی قزوین که از سوی کاظم خاوازی دریافت کرده بود، انتقاد کرده و آن را نوعی سیاسی کاری دانست.
فاطمه محمدبیگی نماینده دیگر این استان که پیش تر به عنوان دبیر بنیاد عفاف و حجاب در قزوین فعالیت میکرد، معتقد است که فعالیت زنان را باید در قالب مادری جستجو کرد و به ورود زن در عرصه سیاست و مدیریت اعتقادی ندارد.
تندرویهای این نمایندگان مجلس باعث شده تا بیشتر مدیران و فعالان حقوق زن در این استان آیندهای تاریک در پیش روی چشمان خود مجسم کنند.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.