پویان به‌روایت سلطانپور:

در چنین روزی ٣ خرداد ١٣۵٠ امیرپرویز پویان و رحمت پیرونذیری که از اعضاء سازمان چریک‌های فدایی خلق بودند، پس از اینکه تا آخرین گلوله با نیروهای پلیس جنگیدند و اسناد مهم را امحا کردند،برای اینکه اسیر نشوند به زندگی خود پایان دادند. اسکندر صادقی‌نژاد نیز در همین روز در حالی که از طریق درگیری با نیروهای پلیس برای احمد زبیرم و عباس جمشیدی وقت می‌خرید توسط گلوله‌ای که بر قلب او نشست کشته شد.
قسمتی از اطلاعیه وقت سازمان چریک‌های فدایی خلق که به مناسبت کشته شدن پویان و رحمت پیرونذیری پخش شده بود را با هم می‌خوانیم:

رفیق پویان در روز سوم خرداد سال ۵۰ همراه با رفیق پیرونذیری در خانه‌ی تیمی نیروی هوایی در محاصره‌ی مزدوران شاه قرار می‌گیرند.پلیس به اندازه‌ی باورنکردنی نیرو پیاده کرده بود. رفقا قهرمانانه مقاومت ورزیده، تا آخرین گلوله جنگیدند آن‌ها آنچه را که نمی‌بایست به‌دست دشمن می‌افتاد از بین بردند و سرانجام برای آنکه خود نیز اسیر دشمن نشوند،به زندگی‌شان خاتمه دادند.

ویدئو برگرفته از اینستاگرام یادروزنامه
https://instagram.com/yadroozname?igshid=15t615wl0w00whttps:/

 

 

 

**********

خواندن با گلوی خونین (مجموعه آثار امیرپرویز پویان)

نسخه کامل را در اینجا بخوانید و پی‌دی‌اف آن را دریافت کنید:

https://goo.gl/ZsTSsm

نویسنده: امیرپرویز پویان

نشر آلترناتیو: تیر ۱۳۹۱

 

 

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)