ولوله در شهر شماره ۵
۱۳۹۸/۸/۷
دوستان عزیز و هم میهنان گرامی

سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ میلادی به ترتیب دویستمین سالروز میلاد فرخندۀ حضرت بهاءُالله و میلاد مبارک حضرت باب است. دویستمین سالروز ولادت حضرت بهاءُالله مصادف با سی ام مهر ماه ۱۳۹۶ مطابق با ۲۲ اکتبر ۲۰۱۷ بود و اینک در دویستمین سالروز ولادت حضرت باب مصادف با ۷ آبان ۱۳۹۸ مطابق با ۲۹ اکتبر ۲۰۱۹ هستیم.
این دو واقعۀ بی همتا که انعکاسی جهانی داشته و دارد، برای هم میهنان عزیز ایرانیِ دو موعود کُلّی اِلهی، حضرت باب و حضرت بهاءُالله، مفهوم و معنی و اهمّیتی خاصّ دارد و به فرمودۀ مرکز جهانی بهائی، بیتُ العدلِ اَعظَم در پیام مورّخ ٣ شَهرُالعِلم ١٧۴بدیع، مطابق ٢۵ مهر ١٣٩۶ خطاب به بهائیان در کشور مقدّس ایران، «هر ایرانی بصیر و روشن‌ضمیری به ابعاد بی‌سابقۀ این بزرگداشت که تاکنون برای هیچ شخصیّت ایرانی دیگر برگزار نگردیده با سربلندی و افتخار خواهد نگریست. وسعت تنوّع قومی و نژادی این مردم آن‌چنان است که تحقّق وحدت نوع بشر را که هدفِ غایی آن حضرت می‌باشد بشارت می‌دهد.» //www.payamha-iran.org/2017-10-17
از دویستمین سالروز ولادت حضرت بهاءُالله تا حال اهل بهاء در سراسر دنیا به همراه دوستان غیر بهائیشان، اعمّ از همسایگان و همکاران و دوستان و نیز مقامات مذهبی و علمی و فرهنگی و مدنی و سیاسیِ کشورهای متبوعشان مشغول برگزاری جشن های تجلیل این واقعۀ پُرشکوه در تاریخ بشری بوده اند و در این مسیر به خدمات متنوّع برای تحقّق عدالت و صلح و وحدت عالم انسانی ادامه داده و می دهند. شرح و اخبار و بشارات این دو جشن عظیم در سایت های زیر منعکس است:
//www.bahai.org/fa
//news.persian-bahai.org
//bicentenary.bahai.org/fa/bahaullah
//bicentenary.bahai.org/fa/the-bab

در این حرکتِ پُرشورِ جهانی سایت ولوله در شهر نیز توانست در سی ام مهر ماه ۱۳۹۶ به مناسبت سالروز ولادت باشکوه حضرت بهاءُالله مقاله ای مفصّل با عنوان «امرت را به قلم نصرت نمودی؛ تصویری از ظهور و پیام حضرت بهاءُالله» به خوانندگان عزیز تقدیم نماید.
//velvelehdarshahr.org/node/538
امّا اینک نیز که در سالروز ولادت باسعادتِ حضرت باب، مُبشِّر جلیلُ القَدرِ حضرت بهاءُالله، و شارعِ دیانت مقدّسِ بابی هستیم و اَهل بهاء در ادامۀ اقدامات و جشن هایِ تجلیل دوساله، با نیرو و شَعَفی مضاعَف مشغول برگزاری جشن های هفتم و هشتم آبان ۱۳۹۸ می باشند، سایت ولوله در شهر موفق به انتشار پاسخی بر کتاب رُمان «دُن کیشوت های ایرانی» تألیف هم میهن عزیز آقای بیژن عبدُالکریمی گردید. رُمان مزبور رُمانی تاریخی- توصیفی در تاریخ جنبش بابی و بهائی در ۷۳۳ صفحه است که اکثر آن به تاریخ بابی اختصاص یافته است.
«زین قصّه هفت گنبدِ اَفلاک پُرصداست دُنْ کیشوتَش مَدانْ نِدا نِدایِ خداست» عنوان کتابی است در پاسخ رُمان مزبور شامل سه قسمت: ۱) کلّیات و بحث و نقدی ضروری در مبانی فکری- فلسفی- دینیِ نویسنده برای نوشتن رُمان «دُن کیشوت های ایرانی» بر اساس متنِ رُمان و مصاحبه ها و مقالات ایشان دربارۀ آن. ۲) ملاحظۀ جزئیّات و بررسی صفحه به صفحۀ رُمان و توضیحاتی دربارۀ مطالبِ بعضی صفحات که ضروری به نظر می رسید. ۳) «ندایِ حضرت بهاءُالله»، شامل نصوص مبارکه ای از حضرت بهاءُالله و حضرت عبدُالبهاء و حضرت شوقی ربّانی ولیِّ اَمرِ دیانتِ بهائی، و بیتُ العدل اَعظم مرکز جهانی آئین بهائی.

عزیزان می توانند این پاسخ را در این آدرس دانلود نمایند:

برای دانلود مجموعه ولوله در شهر ۵ اینجا کلیک کنید

با تقدیم اشواق قلبی
سایت ولوله در شهر
هفتم آبان ۱۳۹۸

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com