آیا تاکنون به اشتباه فایلی را به مخاطبی از طریق واتزاپ ارسال کرده‌اید؟ احتمالا همه ما این اشتباه را مرتکب شده‌ایم. گزینه Delete for Everyone واتزاپ که دو سال پیش به این اپلیکیشن اضافه شد متاسفانه نقص حریم شخصی دارد. 

واتزاپ و تلگرام هر دو از گزینه Delete for Everyone استفاده می‌کنند تا کاربرانی که به اشتباه پیغام، عکس یا هر فایل دیگری را به مخاطب/مخاطبانشان ارسال می‌کنند را نجات دهند. کاربران واتزاپ از این گزینه تنها در ۱ ساعت و ۸ دقیقه و ۱۶ ثانیه بعد از ارسال پیغام با فابل می‌توانند استفاده کنند، و بعد از این زمان دیگر آن پیغام پاک نخواهد شد. 

با اینحال مشخص شده است که ویژگی Delete for Everyone واتزاپ فایل های مدیای کابران آیفون را پاک نمی‌کند. اگر کاربر واتزاپ فایل مدیا (عکس، ویدئو یا صوت) را اشتباهی ارسال و سپس از این گزینه استفاده کند، فایلش روی موبایل آیفون مخاطب باقی می‌ماند، با وجود اینکه روی صفحه نمایش پیغام This message has been deleted را مشاهده می‌کنید. اما اندروید این مشکل را ندارد و واتزاپ فایلی که قرار است پاک کند را از دستگاه اندروید پاک می‌کند.

هر چند کاربران هر دو اپلیکیشن باید در نظر داشته باشید، وقتی پیغام یا فایلی را ارسال می‌کنید باید در نظر داشته باشید که کنترلی روی آن ندارید چون ممکن است آن فایل یا پیغام دیده شده، ذخیره شده یا اسکرین‌شات گرفته شده باشد و … . 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)