گفتگو را می توانید از این لینک بشنوید.
دراین گفتگوی صوتی ؛ کیانوش توکلی در باره نقش گروه های اتنیکی، زبانهای رسمی و ربان مشترک و همچنین تفاوت بین حقوق شهروندی و حقوق اتنیکی و حقوق بین المللی در مورد گروههای اتنیکی و… سئوالاتی را با دکتر مهرداد درویش پور در میان گذاشته است که اکنون آماده پخش است .
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
نظرات
منظورتون از اتنیکی همون نژادیه دیگه نه؟ بد نیست شما دوستان یه کم زبان فارسیتون رو هم تقویت کنید.
دوشنبه, ۱۹ام فروردین, ۱۳۹۲
بعضی ها واقعا عجیب هستند. به جای اینکه مطلب را ببینید و بشنوند و توجه کنند به تیتر و مسائل جزئی گیر می دهند. ناشناس جان؛ شما اصلا به مطلب توجه کردی؟ چطور به خودت جرات می دهی وقتی نمی دانی درباره چی حرف زده شده اینطور از سر عدم بلوغ فکری مثل ایرادگیرهای دوزاری حرف بزنی؟
دوشنبه, ۱۹ام فروردین, ۱۳۹۲
ناصر عزیز
من اصلاً به مطلب توجه نکردم. یک ایراد واضح و مشخص به تیتر گرفتم که اصلاً به معنی رد کردن کل مطلب یا زیر سوال بردن اون نیست. اینکه شما من رو فاقد بلوغ فکری و ایراد گیر دوزاری می دونی نظر شماست هر چند که نمی دونم از کجا به چنین نتیجه ای رسیدی و از لحن صحبت شما هم چندان بلوغ فکری تراوش نمی کنه. در ضمن اینجا این امکان فراهم شده که افراد مختلف نظرات خودشون رو بیان کنن بنا براین اینکه من به خودم چنین جراتی دادم نباید شما رو شگفت زده بکنه. من کماکان اعتقاد دارم که چنین اشتباهاتی موجب تخریب (هرچند ناخواسته) زبان فارسی می شه که یکی از مهم ترین مولفه های همون فرهنگیه که من براش ارزش قائلم و تصور می کنم دغدغه فکری خیلی های دیگه هم باشه. نوع برخورد شما هم مصداق کاسه داغ تر از آش شدن اگه نباشه نشون دهنده میزان ظرفیت انتقاد پذیری شما است. عدم تحمل نظر مخالف من (هر چند که اونو نادرست بدونید) مطلقاً به اعتبار شما اضافه نمی کنه به قول قدما:
گر تو قرآن بدین نمط خوانی
ببری رونق مسلمانی.
امضاء: همان ناشناس بالا
دوشنبه, ۱۹ام فروردین, ۱۳۹۲
آقای ناصر
۱. تیتر مطلب به نظر شما مسئله جزئیه به نظر من خیر. به این می گن اختلاف نظر. اصطلاح «گیر دادن» (مثل اصطلاح «ایراد گیرهای» دوزاری) هم جدا از اینکه نشون دهنده سطح فرهنگی و قوت استدلال شماست مطلقاً در این مورد صدق نمی کنه. من به استفاده از یک کلمه انگلیسی کاملاً غیر رایج در فارسی که معادل مناسب و رایج در فارسی داره و به احتمال بسیار زیاد برای کسانی که تسلط به زبان انگلیسی ندارند نامفهموه انتقاد کردم چون این کار به نظر بسیار غلطه و در دراز مدت تبعات نامناسبی برای زبان فارسی داره.
۲. من اصلاً ایرادی به اصل مطلب نگرفتم چون متاسفانه فعلاً مشکل اینترنت دارم و به دلیل سرعت خیلی پائین نمی تونم به فایل صوتی گوش بدم. انتقاد کردن از یک اشتباه در تیتر این مطلب هم به معنی بی ارزش قلمداد کردن اصل مصاحبه نیست.
۳. اینجا این امکان فراهم شده تا افراد مختلف نظراتشون رو ابراز کنن بنابراین دلیلی نداره شما تعجب کنی که من چطور به خودم چنین جراتی دادم.
۴. حداقل من اگر انتقادی می کنم توهین به کسی نمی کنم (گر چه ممکنه زبان انتقاد من گزنده به نظر بیاد) ولی کسی رو نشناخته به «عدم بلوغ فکری» و «ایراد گیری دوزاری» متهم نکردم. فکر می کنم لحن کلام من و شما میزان بلوغ فکری هر دومون رو نشون می ده. گر چه طرفداری شما از نویسنده این تیتر من رو به یاد ضرب المثل «کاسه از آش داغتر» می ندازه ولی به هر حال بد نیست این رو هم در نظر داشته باشید که «برای کوبیدن یک نظر به اون خوب حمله نکنید از اون بد دفاع کنید» به قول قدیمی ها:
گر تو قرآن بدین نمط خوانی
ببری رونق مسلمانی
مسلماً اگه نویسنده می خواست دفاعیه ای برای تیترش بنویسه سطح سوادش بیشتر از این بود که از اصطلاحات چاله میدونی برای پاسخ به یک انتقاد استفاده کنه.
۵. امیدوارم همه ما این مطلب رو درک کنیم که وقتی کسی از مطلبی انتقاد می کنه در وحله اول این نشون دهنده توجه به اون مطلب و ارزش قائل شدن برای اونه. قصد من هم از انتقاد ارتقاء کیفیت مطالب این سایته و لاغیر. عدم ظرفیت پذیرش انتقاد هم متاسفانه در فرهنگ ما کاملاً رایجه شما هم یک نمونه عینی این مسئله.
۶. آخرین مطلب هم یک یاد آوری برای شما:
تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد.
امضاء: همون ناشناس بالا
دوشنبه, ۱۹ام فروردین, ۱۳۹۲