هر اپلیکیشنی که با دسترسی مکان و موقعیت روی موبایلتان نصب می‌کنید، در حقیقت می‌تواند حتی زمانی که از آن اپلیکیشن استفاده نمی‌کنید اطلاعات مربوط به موقعیت و مکان شما را گردآوری کند.

هنگامی که اپلیکیشن فیسبوک را روی موبایل اندروید یا iOS خود نصب می‌کنید، به این شرکت اجازه می‌دهید همیشه، حتی زمانی که از اپلیکیشن استفاده نمی‌کنید، تاریخچه موقعیت و مکان شما را گردآوری کند. 

گزینه Location History که در اپلیکیشن فیسبوک به صورت پیش‌فرض فعال است، به این شرکت امکان گردآوری اطلاعات موقعیت و مکان شما را می‌دهد. 

بنابراین هر زمانی که سرویس مکان (GPS) روی موبایلتان را فعال می‌کنید، برای تاکسی آنلاین یا موقعیت یابی روی نقشه و غیره، فیسبوک هم شروع به گردآوری اطلاعات مکان شما می‌کند. 

کاربران می‌توانند در تنظیمات اپلیکیشن روی موبایل گزینه Location History فیسبوک را غیرفعال کنند. اگرچه غیرفعال کردن این گزینه برای فیسبوک باعث می‌شود که برخی ویژگی‌های فیسبوک که وابسته به موقعیت کاربر هستند کار نکنند. مانند تگ کردن موقعیت روی عکس آپلود شده، ثبت ورود در مکان خاصی و غیره. 

موبایل‌های iOS به کاربرانشان امکان کنترل بیشتری در مورد این وضعیت می‌دهند. برای نمونه در مورد فیسبوک، کاربران iOS می‌توانند اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت در پشت زمینه متوقف کنند در حالی که ویژگی‌های فیسبوک هر زمانی که نیاز به اطلاعات موقعیت داشته باشند بتوانند از آن استفاده کنند. 

در حالیکه کاربران اندروید دو گزینه بیشتر نداشتند، یا دادن دسترسی موقعیت کاربر به اپلیکیشن فیسبوک که حتی در پشت زمینه هم می‌تواند این اطلاعات را گردآوری کند و یا قطع دسترسی کامل که در نتیجه برخی ویژگی‌های فیسبوک نمی‌توانند کار کنند.

خوشبختانه فیسبوک گزینه حریم شخصی جدیدی به اپلیکیشن موبایل اندروید خود اضافه کرده است که به کاربر امکان کنترل بیشتری در مورد فعالیت‌‌های پشت زمینه این اپلیکیشن می‌دهد. 

ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

چگونه اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت و مکانتان متوقف کنید

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)