هموطنان ستمدیده، مدافعان حقوق بشر!
در آستانه سالگرد ۴۰ سال نقض روزمره حقوق بشر توسط حکومتگران اسلامی در ایران هستیم. همواره در این۴۰ سال شاهد تداوم زندان، شکنجه، اعدام دگراندیشان و آزادیخواهان بوده ایم. در تمامی این دوران، معترضان به شرایط زندگی ناهنجاری که جمهوری اسلامی برایشان به ارمغان آورده است، سرکوب شده اند. در شرایطی که صدای حق طلبی و دادخواهی مردم ایران از هر گوشه کشور به گوش می رسد و اعتراض ها و مطالبات حق طلبانه ی مردم برای پایان دادن به فقر، بیکاری، فساد، آزادی کشی و بیدادگری مردم اوج تازه ای می گیرد، حکومت ولایت فقیه حفظ قدرت غیرقانونی خود را در تشدید فشار بر گرده اقشار و طبقات آسیب دیده و جان به لب می بیند. حاکمان اسلامی بر این تصورند که با تشدید رعب و وحشت در جامعه می توانند از سقوط حکومتی که بنیادش را از ابتدا بر نقض روزمره حقوق بشر بنا نهاده اند، جلوگیری کنند.
شکنجه و اعتراف گیری، به قتل رساندن در زیر شکنجه، کشتار زندانیان سیاسی، ترور دگراندیشان و مخالفان در داخل و خارج از کشور و غیره در جمهوری اسلامی مقوله جدیدی نیست،اما آنچه که در این میان جدید است، سر برآوردن نسل جوانی از طبقات محروم از معترضان ایرانی است که همراه با اعتلای جنبش های اجتماعی با شهامت دیوار سکوت در مقابل شکنجه و شکنجه گران را می شکنند و با صدای بلند از شکنجه های وحشیانه ای که در مدت بازداشت برآنان رفته است، سخن میگویند و مسئولان تبهکار حکومت اسلامی را به پاسخگوئی و چالش فرا میخوانند.
اسماعیل بخشی و سپیده قلیان نمونه های برجسته ای از نسل جوان ایرانی هستند که با شجاعت و بدون واهمه عواقب افشاگری، از رفتار وحشیانه شکنجه گران جمهوری اسلامی با خود در مدت بازداشت، سخن گفتند و وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی را برای پاسخگوئی، به مناظره در صدا و سیمای حکومتی دعوت کردند. آنان پس از افشاگری دوباره دستگیر شدند و به احتمال زیاد باز هم در زیر شکنجه قرار دارند و بدون شک پرونده های سنگینی با اتهامات ساختگی برای آنان درست می شود تا به استناد آنها به زندان های دراز مدت محکوم گردند.
بر اساس اخبار رسیده از کانال مستقل کارگران هفت تپه، شنبه ١٣بهمن ١٣٩٧، “حال اسماعیل بخشی بسیار وخیم است. اما با این وجود دادستانی دزفول و اداره اطلاعات اهواز برای تحت فشار قرار دادن او و خانواده اش از آزاد کردن وی خودداری می کنند. اسماعیل بخشی قبل از دستگیری تحت نظر پزشکان معالج برای درمان بیماری های مختلف بوده است…“
هموطنان و مدافعان حقوق بشر!
در حالی که دستگاه قضائی کشور می بایستی مستقل و مرجع دادخواهی و پناهگاه شهروندان ستمدیده باشد، اما از ابتدای ایجاد نظام اسلامی در ایران، از بی طرفی و عدالت جوئی به دور بوده و به عنوان همدست بازجویان شکنجه گر دستگاه اطلاعاتی و امنیتی جمهوری عمل کرده است. قضات وابسته به دستگاه حکومتی، احکام خود را نه براساس عدل و انصاف و استقلال و بی طرفی، بلکه براساس خواست و اراده بازجویان و دستگاه اطلاعاتی – امنیتی مطیع
شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران هم چنین ، در راستای جلب حمایت جهانی از کارزاری که به منظور محکوم کردن سرکوب معترضان و شکنجه و اعتراف گیری و دفاع از تمامی شکنجه شدگان از جمله اسماعیل بخشی و سپیده قلیانی برپا شده است، هیئتی را در آینده ای نزدیک برای ملاقات با نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا به بروکسل می فرستد که نتایج آن را اعلام خواهد کرد. ما اجازه نخواهیم داد جنایات و اعمال ضد انسانی و ضد حقوق بشری جمهوری اسلامی با سکوت و بی تفاوتی جامعه جهانی مدافع حقوق بشر، همراه شود.
شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران
فوریه ۲۰۱۹ برابر با بهمن ۱۳۹۷
امضاء:
۱ – انجمن زنان ایرانی – مونترال
۲ – انجمن تئاتر ایران و آلمان ـ کلن
۳ – انجمن فرهنگی ایران وسوئیس – ژنو
۴ – انجمن جمهوریخواهان ایران – پاریس
۵ – انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران – هامبورگ
۶ – انجمن همبستگی ایرانیان – تگزاس
۷ – مادران پارک لاله ایران
۸ – مادران صلح مونترال
۹ – حامیان مادران پارک لاله – دورتموند
۱۰- حامیان مادران پارک لاله – هامبورگ
۱۱- حامیان مادران پارک لاله – فرزنو
۱۲- شبکه همبستگی ملی فرزنو – کالیفرنیا
۱۳- فدراسیون اروپرس
۱۴- کانون مدافعان حقوق بشر کردستان
۱۵- کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی – پاریس
۱۶- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – شیکاگو
۱۷- کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
۱۸- نهاد «همه حقوق بشر، برای همه، در ایران»
۱۹- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا)- مونترال
۲۰- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا)- نیویورک
۲۱- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا)- لوس آنجلس
۲۲- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا)- ونکوور
۲۳- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا)- اسکاندیناوی
۲۴- همبستگی زنان جمهوریخواه ایران
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.