برخی افراد بر این باور هستند که اگر شخصی در یک رابطه عاشقانه نیست، باید تنها و بیچاره باشد! درنتیجهی این سناریوی القاءکننده ترس، افراد ممکن است باعجله وارد رابطههایی شوند که برای آنها بهترین نیست و برایشان لذت به ارمغان نمیآورد. همچنین تحقیق جامعی وجود دارد که بر روی singlism تمرکز دارد. singlism اصطلاحی است که در توصیف احساسات منفی علیه افراد مجرد به کار میرود.
مفهوم Singlism ممکن است باعث شود “بزرگسالان مجرد در جامعه معاصر آمریکا هدف کلیشهسازی، قضاوت و تبعیض هستند…” (دپائولو و موریس، ۲۰۰۵، صفحه ۵۷.) بنابراین نه تنها افراد در مورد مجرد و تنها شدن نگران هستند بلکه آنهایی که مجرد هستند به این دلیل مورد قضاوت قرار میگیرند.
تحقیق
تحقیقات نشان میدهد که افراد از ترس مجرد ماندن به رابطهی کم کیفیت راضی میشوند (اسپیلمن و همکاران. ۲۰۱۳). در تحقیق سال ۲۰۱۳ اسپیلمن و دیگران، آنها ترس از مجرد بودن را بهعنوان “… دربردارنده نگرانی، اضطراب یا ناراحتی در مورد تجربه کنونی از مجرد بودن یا آیندهای بدون شریک عاطفی ” تعریف کردند (ص ۱۰۴۹). این ناراحتی میتواند توسط هر دو دسته افرادی که در رابطهی عاطفی نیستند و آنهایی که در رابطه هستند اما در مورد دوام رابطهی خود نگراناند یا طول عمر رابطهشان را زیر سؤال میبرند، تجربه شود.
درحالیکه بیشتر پژوهشها بر این اضطراب در زنان متمرکزشده است، نویسندگان خاطرنشان میسازند که هر دو گروه مردان و زنان ممکن است هنگامیکه موضوع تجرد پیش میآید احساس ناراحتی کنند، چراکه هر دو جنس نیاز ذاتی به درک و حفظ روابط صمیمی دارند (اسپیلمن و همکاران. ۲۰۱۳).
محققان مجموعهای از مطالعات را انجام دادند که از طریق آن مقیاس “ترس از مجرد بودن ” را توسعه دادند. بهطورکلی، آنها دریافتند که افراد با ترسهای قوی، بیشتر احتمال دارد استانداردهای خود در رابطه را پایین بیاورند، هم در روابط فعلی و هم در انتخاب همسران جدید. علاوه بر این، نمرات بالاتر در این مقیاس ترس از مجرد بودن “… وابستگی بیشتر در روابطی که کمتر رضایتبخش هستند را پیشبینی میکند ” (اسپیلمن و همکاران، ۲۰۱۳، ص ۱۰۶۸). هرچقدر فرد ترس بیشتری داشته باشد کمتر احتمال دارد که رابطهای که در آن است را قطع کند حتی اگر از این رابطه راضی نباشد. بهاینترتیب افرادی که با ترس از مجرد بودن خود را به روابط کمتر راضی میکنند، ممکن است این ایده را تداوم بخشند که تنها بودن منجر به ناراحتی میشود.
تأثیرات
افرادی که از تنها بودن میترسند ممکن است در روابط غیرقابلتحمل باقی بمانند و یا در ورود به روابط عاطفی که ایدئال نیستند، عجله کنند. در اصل، افراد ممکن است بیشتر بر وضعیت تأهل خود تمرکز کنند تا خود رابطه که بسیار مشکلزا است. مهم است که از هر اضطرابی که در رابطه با مجرد بودن و یا امکان پایان دادن به رابطه در شما وجود دارد، آگاهی داشته باشید. همچنین باید درک کنید فشار اینکه حتماً در رابطه عاطفی باشد تبعات منفی مانند راضی شدن به کمتر از استانداردهایتان را در پیش دارد. (اسپیلمن و همکاران. ۲۰۱۳).
مجرد بودن لزوماً منفی نیست درواقع فواید زیادی برای مجرد بودن وجود دارد. بسیاری از افراد مجرد خودمختاری و رشد شخصی بیشتری را نسبت به افرادی که ازدواج کردهاند تجربه میکنند. (مارکز و لمبرت ۱۹۹۸). علاوه بر این، مجرد بودن فرد را قادر میسازد تا وقت بیشتری را برای حفظ ارتباط نزدیک با دیگران صرف کند. تحقیقات نشان داده است که افراد مجرد ارتباط با دوستان، همسایگان، خواهران و برادران و والدین خود را بیشتر از همتایان متأهلشان حفظ میکنند (سارکیسین و گرسل. ۲۰۱۶)؛ بنابراین، کسانی که مجرد هستند از داشتن ارتباطهای مفید با خود و دیگران بهرهمند میشوند.
به خاطر داشته باشید که در مجرد بودن هیچچیز اشتباهی وجود ندارد. خود را با افرادی که در رابطه عاطفی هستند مقایسه نکنید بهجایش برای روابط معنیداری که در زندگی دارید ارزش قائل شوید.
#مرکز_مشاوره_رنگین_کمانی را در دیگر شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.