شریفه زرینی، مادر رامینحسین پناهی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، طی نامهای به فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ،نگرانی خود را نسبت به اعدام قریب الوقوع پسرش اعلام کرد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، شریفه زرینی (دایه شریفه)، مادر رامین حسین پناهی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، روز پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷، طی نامهای سرگشاده به فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نگرانی خود را نسبت به اعدام قریب الوقوع پسرش اعلام کرد.
در قسمتی از این نامه آمده است، من از شما میخواهم که این روزها که مشغول گفتگو با مقامات ایران هستید، یک خواست را به خواستهای دیگرتان اضافه کنید، لغو حکم رامین حسین پناهی و بررسی پرونده او در یک دادگاه صالحه اروپایی.
متن کامل نامه شریفه زرینی، مادر رامین حسین پناهی، را به نقل از کمپین در ادامه بخوانید:
این نامه یک مادر است از یک شهر کوچک در کردستان ایران، مادری که قلبش هر روز در تب و تاب است ، چرا که جگر گوشه اش ممکنست در زندانی در همین نزدیکی ها ، بعد از اتمام ماه رمضان اعدام شود. میدانید یعنی چه، از فکر این فاجعه بخود میلرزم و و از کلمه اعدام نفرت دارم.
شنیدم خودتان مادر هستید و دو دختر دارید، پس میتوانید یک لحظه از سیاست فاصله بگیرید و بحرفم گوش دهید با جان دل گوش دهید.
من یک مادر دردمندم، از سی سال پیش درد را شناختم و سالها است که دربدر دنبال فرزندانم هستند، فرزندانی که از عدالت گفتند و برای بهبود اوضاع کوشیدند. ولی در اینجا همه چیز ممنوع است. ما در جهنم زندگی میکنیم و این روزها زندگی من به تمام معنا جهمنی است.
رامین حسین پناهی که حتما اسمش را شنیده اید و عکس اش را دیده اید، فرزند دلبند من است. او هر کاری کرده باشد ، نباید کشته شود. آیا این حرف ناحقی است که من میزنم. او یک فعال سیاسی است ، پرونده سازیها شده و اکنون در یک قدمی مرگ است.
من از شما میخواهم که این روزها که مشغول گفتگو با مقامات ایران هستید، یک خواست را به خواستهای دیگرتان اضافه کنید، لغو حکم رامین حسین پناهی و بررسی پرونده او در یک دادگاه صالحه اروپایی.
میخواهم با این نامه برای یک لحظه به زندگی و روح و روان مادری وصل شوید که دیگر قلبش توان تحمل این فاجعه را ندارد. این روزها من و فرزند دلبندم قلبمان بهم وصل است . من میدانم که برای فرزند کوچکم رامین این لحظات چقدر سخت است کابوس اعدام، و میخواهم شما هم لحظه ای به این احساس من نزدیک شوید و خودتان را جای من بگذارید و کاری کنید که این فاجعه اتفاق نیفتد، شما میتوانید و من صمیمانه از شما میخواهم این کار را بکنید. رسما و بطور جدی بخواهید رامین اعدام نشود.
با احترام شرافت زرینی مادر رامین حسین پناهی
کمپین پیش از این گزارش داده بود، پرونده رامین حسین پناهی زندانی سیاسی محکوم به اعدام، جهت اجرای حکم به شعبه چهارم اجرای احکام دادسرای انقلاب سنندج ارجاع شده است.
در مورخ ٢٧ اردیبهشت ٩٧ پس از مراجعه وکیل پرونده آقای حسین پناهی جهت اطلاع از دریافت آخرین وضعیت حقوقی موکلش به وی اعلام شده که پرونده رامین حسین پناهی از شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور برگشته و جهت اجرای حکم به شعبه چهارم اجرای احکام دادسرای اجرای احکام سنندج ارجاع شده است.
حسین احمدی نیاز، وکیل پرونده رامین حسین پناهی در صفحه فیسبوک خود نوشته بود: “ رامین را در زندان مرکزی سنندج حضورا ملاقات کردم و موضوع را به اوگفتم او ناراحت اجرای حکم نبود بلکه افسوس و ناراحتی او از این است که به عنوان تروریست اعدام می شود. این درحالی است که رامین امروز در زندان بهم گفت، سه ماه در جبهه ی کرکوک علیه داعش مبارزه کرده است، امیدوارم حکم اجرا نشود واقعا نگران اجرای حکم هستم”.
رامین حسین پناهى فعال سیاسی در تاریخ ٢ تیر ۱۳۹۶ بازداشت و پس از ۲۰۰ روز انفرادى و شکنجه های جسمی و روانی، به زندان مرکزى سنندج منتقل شد. این زندانی سیاسی، ٢۵ دی ٩۶ در شعبە یک دادگاه انقلاب شهر سنندج بە اعدام محکوم شد. این حکم، مجددا، ٢٢ فروردین ۱۳۹۷ در شعبه ٣٩ دیوانعالى کشور در شهر قم به تایید رسید.
در ارتباط تایید حکم این زندانی سیاسی، ۳ تن از کارشناسان سازمان ملل، در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ با انتشار بیانیهای خواستار توقف حکم اعدام وی شدند و نگرانی خود برای بدرفتاری و شکنجه زندانیان در ایران اعلام کردند.
حکم اعدام رامین حسینپناهی، در حالی صادر و ابلاغ شد، که وی تمامی اتهامهای انتسابی به خود را رد کرده و وکیل این زندانی سیاسی کُرد نیز این حکم را غیرمنتظره و ناعادلانه تلقی کرده بود.
به گفته عفو بین الملل رامین حسینپناهی، فعال کرد، که در ماه ژانویه به اعدام محکوم شده بود با خطر اجرای آن حکم روبروست.
براساس این گزارش دفتر اجرای احکام کیفری سنندج گفته است که حکم پس از ماه رمضان که روز ۲۴ خرداد پایان می یابد اجرا خواهد شد.
این گروه که می گوید رامین حسینپناهی در جریان یک محاکمه کاملا غیرعادلانه محکوم شده خواستار لغو این حکم شده است.
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.