جرایم اینترنتی و به طور کلی جرایم وابسته به فناوری، جنبه حقوقی ویژه‌ای دارند.

نشریه انگلیسی LAW TIMES وابسته به بنیاد رویترز، که هر هفته بر روی میز کار بیش از ۱۲۵۰۰ وکیل و کارشناس حوزه حقوق در استان انتاریو کانادا قرار می‌گیرد، از این منظر به بازتاب نحوه تصمیم‌گیری قاضی و تعیین خسارت در دادخواهی موفق شادی امین در خصوص وب‌سایت تخریبی پرداخته است.

در این پرونده آرشام پارسی در آوریل ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۱۳۹۷) در دادگاهی در شهر محل اقامتش تورنتو، مسئول «افتراهای سایبری» فاحش علیه شادی امین شناخته شد.

لینک به مطلب:
http://www.lawtimesnews.com/author/gabrielle-giroday/modern-life-15687/

نتیجه این دادگاه همچنین در پایگاه‌های خبری شرکت‌های فناوری در حوزه وب بازتاب داشته است. از جمله در وب‌سایت شرکت کانادایی EasyDNS که در آن کارشناس فنی شاهد دادگاه توضیح می‌دهد که چگونه تلاش سازنده وب‌سایت افترا برای مخفی کردن کامل هویت خود شکست خورد:

«در دادگاه ثابت کردم که وب‌سایت افترا به احتمال بسیار قوی با وبسایت دیگر متهم یعنی IRQR مرتبط است. ارتباط این دو وبسایت از طریق یک متغیر کانفیگ مخفی در ساختار ووردپرس (X-Pingback-Url FTW) مشخص می‌شود که متهم احتمالا نمی‌دانسته وجود دارد.»

لینک به مطلب:

Crypto Thieves Hijack Amazon’s Route53 DNS

برای اطلاعات بیشتر:

آرشام پارسی مقیم تورونتو، مسئول ایجاد وب‌سایت افترا علیه شادی امین، به حکم دادگاه تورونتو محکوم به پرداخت ۲۵،۰۰۰ دلار خسارت شد

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com