یک زوج لزبین در ایالت ویرجینیا که برای ثبت ازدواج به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده بودند با برخورد عتاب آمیز و تلخی روبرو شدند.
دستیار دفتردار به آنها گفت همجنسگرایی آنها مایه نفرت و کریه است و خدا به حساب آنها رسیدگی خواهد کرد.
در پایان ماه آگوست پس از یک سال و نیم، دفتر فوق وقوع این اهانت و تحقیر را در دادگاه تایید کرده است و به این ترتیب ضمن پرداخت ۱۰ هزار دلار غرامت به این زوج که هفت سال است با هم هستند یک عذرخواهی رسمی هم چاپ میکند.
این زوج میگویند ما توقع داشتیم در این ایالت بسیار محافظهکار -با ۷۵ درصد جمعیت طرفدار ترامپ- یک چشم غرهای بروند یا یک جوری به ما بفهمانند از ما خوششان نمیآید. اما انتظار نداشتیم «یک سخنرانی عریض و طویل با بیاحترامی و تحقیر» نصیبمان شود.
البته این منشی در آن زمان اینطور اعلام کرد که به آنها توهین نکرده بلکه فقط نظرش را به آنها گفته و احساس میکرده باید حتما این حرفها را بزند چراکه بر اساس اعتقادات مذهبی او بوده و خدا از او حمایت میکند.
علیرغم دستاوردهای قابل توجه در صیانت قانونی از #حقوق_بشر و #حقوق_شهروندی در کشوری مثل آمریکا، هموفوبیا یا همجنسگراهراسی با ریشه مذهبی همچنان به طور ملموس وجود دارد. در این شرایط نقش قانون در محافظت از حقوق اقلیتهایی که مورد نفرت و آزار قرار میگیرند و بازگرداندن عدالت انکارناپذیر است. قانون به سازوکارهای اجتماعی شکل میدهد و نقش بازدارندگی در تبعیض و ستم دارد. این قانون است که حداقل الزامات رفتاری ما را تعیین میکند و اخلاق ما را به فراتر از آن رهنمون میشود. این در حالی است که در شرایط فعلی در ایران به طور گسترده شاهد نقض حقوق و پایمال شدن شأن انسانی اقلیت های جنسی به نام اخلاق و مذهب هم از سوی مراجع قانونی و هم از سوی اجتماع هستیم. امیدواریم روزی تلاشهایمان به نحوی قانون را تغییر دهد که اعاده حیثیت اقلیتهای جنسی و محافظت از حقوق بشر اساسی آنها در ایران ممکن شود. این هدف شاید آنقدر دور باشد که در شرایط فعلی غیرممکن نماید اما بی شک چراغ راه است.
#ششرنگ در شبکههای اجتماعی:
🏳️🌈 وبسایت #شش_رنگ: ۶rang.org
🏳️🌈 کانال تلگرام شش رنگ: t.me/Iran6Rang
🏳️🌈 اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب شش رنگ: @۶rangiran
#همجنسگرایی #اقلیت_جنسی #مذهب #همجنسگراهراسی #هموفوبیا #قانون
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.