گاهی افراد برای شروع یک رابطهی عاشقانه، دچار اشتباهاتی میشوند که از همان ابتدا باعث به هم خوردن رابطه میشود. در ادامه تنها به چند مورد اشاره میکنیم.
۱. خیلی سریع وارد رابطه متعهدانه میشوید.
این مسئله بیشتر در بین زنان همجنسخواه دیده میشود اما به این معنا نیست که دیگر گروههای اقلیت جنسی دچار این اشتباه نمی شوند. حتما در اطراف خود دوستی داشتهاید (یا شاید حتی خودتان) که در قرار عاشقانه دوم بلافاصله تصمیم میگیرند که سرانجام نیمهی گمشده خود را پیدا کرده و با هم پیر شوند. در این گونه روابط شاهدیم که افراد خیلی سریع بدون اینکه دوره آشنایی اولیه را سپری کنند وارد یک رابطه پارتنری جدی میشوند که معمولا طی چند ماه بعد به شکست میانجامد و اگر خیلی خوش شانس باشند، تنها ضربهی عاطفی ناشی از شکست عاطفی را تجربه میکنند.
این اشتباه وقتی واقعا جدی میشود که فرد با وجود اینکه هنوز زمان زیادی از آشنایی و قرار اولیه سپری نشده براساس این آشنایی تصمیم های مهمی در زندگیاش میگیرد که میتواند تاثیرات جدی بر آینده او بگذارند (تغییر محل زندگی، شغل، روابط، سرمایه گذاری مالی و …)
برای جلوگیری از چنین اتفاقی در طول شش ماه اول رابطه هیچ تصمیم بزرگی مانند: همخانه شدن، تغییر محل زندگی، نامزدی و … نگیرید. اگر این رابطه واقعی و سالم باشد قطعا تداوم دارد و شما فرصت انجام تمام کارهایی که قصد انجام آن را دارید، به دست خواهید آورد.
۲. فرد مناسبی را انتخاب نکردهاید.
طرف مقابل شما ممکن است زیبا، باهوش و به طور کل یک فرد کامل و فوقالعاده باشد اما برای شما فرد مناسبی نباشد. چرا؟ زیرا هیچکدام از اینها تضمین کننده یک رابطه طولانی و شاد نیستند. برای جلوگیری از انتخاب فرد نامناسب، در مورد سازش پذیری بیشتر یاد بگیرید، کلید اصلی موفقیت در میان گذاشتن چشم اندازهایی است که از یک رابطه بلند مدت و متعهدانه انتظار دارید. شخصی را پیدا کنید که چشم انداز مشابهی دارد و مطمئن شوید که هردو شما مهارت بیان چشم انداز مد نظر خود را دارید و میدانید که چه میخواهید. هیچ فردی با دانش به اینکه چگونه یک رابطه سالم و طولانی و شاد داشته باشد به دنیا نمیآید، پس تا میتوانید مطالعه کنید و با افراد متخصص در این زمینه صحبت کنید.
۳. فدا کردن خودتان
از زنان در جامعه سنتی انتظار میرود تا نیازهای دیگران را در اولویت قرار دهند و این تفکر اشتباه ممکن است سبب شود تا شما به عنوان یک زن تصور کنید که نشانه خودخواهی خواهد بود اگر نیازهای خود در رابطه را مطرح کنید و به آنها رسیدگی کنید. افراد زیادی هستند که تصور میکنند برای داشتن یک رابطه صمیمی، لازم است تا خود را فدا کنند. آنها دوستان، کار، سرگرمی و زمان تنهایی خودشان را فدای رابطه میکنند تا رابطه خوبی داشته باشند اما اینکار کاملا اشتباه است زیرا فدا کردن خود و تغییر کل زندگی فرد برای شریک عاطفیاش ایجاد کننده انواع و اقسام مشکلات در رابطه است.
با در نظر داشتن اینکه در یک رابطه، هیچ دو فردی نمیتوانند در همه چیز شریک باشند، در واقع رابطه بسیار قویتر است اگر طرفین به تفاوتها و نیازهای همدیگر احترام بگذارند. زمانی برای رسیدگی به نیازهای شخص خودشان و زمانی را هم برای با هم بودن کنار بگذارند. اگر این کار را درست و با یک هارمونی مناسب انجام دهید رابطه سالمی خواهید داشت.
۴. داستانها و فرضیات
از قضاوت کردن و فرضیه بافی دوری کنید مثلا: “اگر به من اهمیت میداد آن کار را نمیکرد.” “با انجام آن کار به من بیاحترامی کرد.” زیرا اغلب اینها تنها فرضیاتی بی پایه و اساس هستند که حقیقت ندارند. اغلب، طرفین یک رابطه ممکن است احساس کنند تنها هستند و با آنها بد رفتار میشود اما به جای اینکه در فرضیات خود غرق شوند باید با ایجاد گفتگوی سازنده مشکلات را مطرح کنند و از تبدیل شدن یک سوتفاهم ساده به مشکلی جدی در رابطه جلوگیری کنند. به جای فرضیه سازی از شریک خود سوال کنید. شما نمیتوانید بفهمید فردی چرا کار خاصی را انجام داده یا چه حسی دارد مگر اینکه از او سوال کنید و با قلبی باز به جواب او گوش دهید.
۵. شریکی که باید او را درمان کنید
اغلب افراد تصور میکنند که اگر با فردی آشنا شوند که به دلیل زندگی بسیار سختی که داشته است توانایی عشق ورزیدن، اعتماد کردن به دیگری و حتی ارزش گذاری برای خود را ندارد، آنها میتوانند به راحتی وارد زندگی این شخص شده و در مدت کوتاهی او را درمان کرده و نجات بخش وی باشند. این تصور بسیار نابجا و غلط است. شما نمیتوانید با شخصیتی که ممکن است این فرد بعد از درمان داشته باشد وارد رابطه شوید. شما باید با شخصیتی که هم اکنون میبینید وارد رابطه شوید و اگر طرف مقابل شما نتواند با شما برابری کند این رابطه از هم خواهد پاشید.
اگر خیلی دلتان میخواهد تا به او کمک کنید باید در نقش یک دوست، او را به مددکار اجتماعی و متخصصان مربوطه ارجاع دهید نه اینکه تبدیل به شریک عاطفیش شوید وبر مشکلات او بیفزائید.
راههای ارتباط با ما:
پیامک در تلگرام
کانال تلگرام
اینستاگرام
فیس بوک
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.